- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
Ben sadece o kısma torpil dedim diğer kısımlara değil.Size emeksiz olacaksınız demedim.Konuyu bi yere getirdiğim yok.Zaten kesin boyle olacak diye birşey de yok ben kendi emegimle calisip kazanicam kazansiktan sonra da pasa pasa gelip döğerleri gibi kalmak zorundasin derseler mecbur gidip kalicam zaten mevzuyu öyle bir hale getirdiler ki sanki ben hicbir emek harcamadan herşeyi torpille halledicem
Var istedikten sonra olur annenizde geliyor nasılsa kızınızla oda ilgilenir.Selam kizlar uzun zamandır istedigim şeyi bu yil yapmaya karar verdim. Lisans mezunuyum calismiyorum. Daha doğrusu başka bir is istemiyorum. Aklim fikrim polislikte. Su siralar KPSS ye çalışmaya basladim ancak baalikta da belirttiğim gibi 1 yasinda Kizim var. Kizimi ihmal etmeden onun uyuduğu saatlerde çalışmaya calisiyorum. Diğer türlüsü pek mümkün değil zaten :) bi kaç ay sonra ananem ve dedem gelecek 3 ay kadar kalicaklar o arada spora yazilip en adindan günde 1 saat Kizim uyurken gidip gelmeyi düşünüyorum. Esim yakinlarim destek veriyorlar bana ama sizce bu kadar yoğunlukta hem KPSS hem spor hem bebek yapabilir miyim bilmiyorum. Bir de eğer kazanirsam seneye bu zamanlar eğitim var 9 ay Kizim 2 yasinda olucak. Sizce oluru var mi bu isin ?
Tesekkur ederim yorumunuz icin yok ben zaten etraftan veya kendinden tecrübeli olanlardan yorum almak için acmistim konuyuEşimde polismi? Valla etrafımda çok fazla kadın polis var ve gerçekten çok zorlanıyolar. Eğer çocuğunu gece dahi emanet edebileceğin biri yoksa bence kalkışma. Çünkü gece gidip çocuğu rica minnet komşulara vs bırakmak çok sorun. Birde eğitimleri yatılı oluyo benim bildiğim kadarıyla. Ve 9 ay kadar sürüyo sanırım. Biraz olumsuz bi yorum oldu ama bu yöndende bak bence.Umarım hakkında hayırlısı olur arkadaşım.
Annem değil anneannem eğitim zamanibdada calisirken de bizimle yasiyacak kizimla ilgilenicek inşallah olur tesekkur ederimVar istedikten sonra olur annenizde geliyor nasılsa kızınızla oda ilgilenir.
Ben kuzenim söylediğinde ayni şehirde ikamet edenler istekleri dahilinde cikabilir hergun gibi algiladim zaten torpil aklimdan geçmemişti tesekkur ederim iyi dilekleribiz icinBen sadece o kısma torpil dedim diğer kısımlara değil.Size emeksiz olacaksınız demedim.Konuyu bi yere getirdiğim yok.
Paşa paşa gidip kalacaksanız mesele de yok zaten.Başarılar
Güzel yorumunuz için çok tesekkur ederim. Benim için belki zor olucak kizimdan ayri kalmam filan ama sonuçta istediğim bi mesleği yapicak ve kizimada güzel bi gelecek saglayabilecegim. Boyle olması kizimdan caldigim zaman için yasayacagim vicdan azabini hafifletiyor.Hayallerinizi gerçekleştirecek güce sahip görünüyorsunuz. Başkalarının olumlu yprumlarını alın, olumsuzlardan kaçın. İnşallah başarılı olursunuz
Pomem farkli bu dediğim paem pomemde polis memuru olarak basliyorsun, paemde komiser yardimcisi aalina bakacak olursan sartlari ve giriş asamalari da ayni tek fark pomem 6 ay eğitim veriliyor, paem de 9. Paem daha avantajli tabipaem mi poem mi ? poem demi ben yanlış bilmiyorum :) . Konunuza gelirsek bayan polisler genelde masa başında oluyor diye duymuştum yada şöyle diyeyim sıcak çatışmalara pek fazla girmiyorlar diye ... Ama bu işte moral çok önemli ... Yani çevren ailen seni kötü etkilemeyecekse dene şansını ...
Ben derimki yapa bilirseniz yapın inş başarısınız .benim eşimde asker 3 sene ayrı kalmak zorunda kaldık ve üç cocuguma ben baktım gerekirse babasıda baksın siz eve cıkamazsanız şimdik cocuklar kücük insan kıyamıyor birşey olur diye ama yaş gidince çalışıp emekli olmazsanız cocugunuz malum okur inş calışır size anne sen benim icin bukadar fedakarlık yaptın ben sana emekli maaşın kadar maaş verim demez diyecegi şu olur annesin tabi bakıcaksın bazıları bana kıza bilir düygusuz diye ama zaman cabuk geciyor kimsenin eline bakma yapmak istiyorsan yap .BaşarılarAnnem değil anneannem eğitim zamanibdada calisirken de bizimle yasiyacak kizimla ilgilenicek inşallah olur tesekkur ederim
Tesekkur ederim. Annelik biraz da karsiliksiz sevmek aslina bakarsanız. İster desin ister demesin ben ona guzel bi gelecek birakabiliyim o bana yeter.Ben derimki yapa bilirseniz yapın inş başarısınız .benim eşimde asker 3 sene ayrı kalmak zorunda kaldık ve üç cocuguma ben baktım gerekirse babasıda baksın siz eve cıkamazsanız şimdik cocuklar kücük insan kıyamıyor birşey olur diye ama yaş gidince çalışıp emekli olmazsanız cocugunuz malum okur inş calışır size anne sen benim icin bukadar fedakarlık yaptın ben sana emekli maaşın kadar maaş verim demez diyecegi şu olur annesin tabi bakıcaksın bazıları bana kıza bilir düygusuz diye ama zaman cabuk geciyor kimsenin eline bakma yapmak istiyorsan yap .Başarılar
Selam kizlar uzun zamandır istedigim şeyi bu yil yapmaya karar verdim. Lisans mezunuyum calismiyorum. Daha doğrusu başka bir is istemiyorum. Aklim fikrim polislikte. Su siralar KPSS ye çalışmaya basladim ancak baalikta da belirttiğim gibi 1 yasinda Kizim var. Kizimi ihmal etmeden onun uyuduğu saatlerde çalışmaya calisiyorum. Diğer türlüsü pek mümkün değil zaten :) bi kaç ay sonra ananem ve dedem gelecek 3 ay kadar kalicaklar o arada spora yazilip en adindan günde 1 saat Kizim uyurken gidip gelmeyi düşünüyorum. Esim yakinlarim destek veriyorlar bana ama sizce bu kadar yoğunlukta hem KPSS hem spor hem bebek yapabilir miyim bilmiyorum. Bir de eğer kazanirsam seneye bu zamanlar eğitim var 9 ay Kizim 2 yasinda olucak. Sizce oluru var mi bu isin ?
Evet haklisin canim çalışma saatleri karisik ama illaki kizimla ilgilenmeye firsat bulabilecegimi düşünüyorum. Düz memurluk hic düşünmedim. Yillardir polisligin hayalini kuruyorum. Önlisans mezunuydum evlendim airf polislige basvurabilmek için 2 yilda aciktab okudum lisans diplomami aldim. Sonra hamile kaldim o yüzden 2 yildir kizimin doğumunu ve büyümesini bekliyorum seneye inşallah girmek istiyorum canim.Polis olduktan sonrasını da düşün canım saatleri çok karışık çocuklu bir bayan olarak zorlanabilirsiniz. Düz memurluk düşünmez misiniz hiç?
Evet haklisin canim çalışma saatleri karisik ama illaki kizimla ilgilenmeye firsat bulabilecegimi düşünüyorum. Düz memurluk hic düşünmedim. Yillardir polisligin hayalini kuruyorum. Önlisans mezunuydum evlendim airf polislige basvurabilmek için 2 yilda aciktab okudum lisans diplomami aldim. Sonra hamile kaldim o yüzden 2 yildir kizimin doğumunu ve büyümesini bekliyorum seneye inşallah girmek istiyorum canim.
Benim istediğim paem canim onun eğitimleri de yatili ve 9 ay yani 9 ay katlansam sonrasında kizimin geleceği için güzel şeyler yapabilicem ve kizima zaman ayirabilicem , evet haklisin annelik de müthiş birşey tabiki :)Kpss den polisligi kazandiginizda ve mulakat vs gectiginizde 6 aylik yatili egitimleri oluyor askerlik gibi. Abimden biliyorum ustelik bu egitimler sadece 2 3 sehirde veriliyor. Cok buyuk tutkunuzsa yapin tabiki, ancak sahsi fikrim annelik kariyeri cok daha guzel cekici ve mantikli:)
Tesekkur ederim verdiğiniz bilgiler için evet biliyorum bu anlattiklarinizin cogunu, tabiki iyi bir gelecek sadece maasin yuksek olnasi değildir çok haklisiniz. Ancak tek esin calismasi Yeterli gelmiyor maalesef. Benimde calismam gerekiyor ve ben de yillardir hayalimdeki meslek olan polisliği istiyorum. Calisacaksam istediğim bir meslek olsun istiyorum. Ben yine de sansimi denemek istiyorum nasip kismet diyelim. Bir omur içimde uhde kalsin istemiyorum.Hayalinizin peşinden gitmek icin caba göstermenizi bu evlilik ve çocuk telasesi içinde hedeflerinize ulaşmanizi gerçekten takdir ettim. Tabiiki hepimiz firsatimiz varsa ve ulaşılabilecek durumdaysak aklımızda olanları gerçeğe çevirmek adına deneyebiliriz.
Olumsuz düşünmeniz icin degil sadece gerçekleri söylemek adına, ilerde ben ne yaptım dememeniz adına Evli ve çocuklu olduğunuz için bunları söylemek istedim;Aylarca 12-12 çalışmayı, gece nöbetçi amiri oldugunuzda kızınızı bırakacak yer aramayı , senelik izinlerin ikinci bir Emre kadar kapanmasını, izinler açılsa dahi rütbe sırasına ve aciliyete gore izne çıkmayı,ayni şehirde bile sabit yerde olmamayı , gerektiğinde eve gitmemeyi , en az iki kez sarka gitmeyi, umulmadık anda es durumu tayininin reddedilme ihtimalini, erkek egemen bir kurumda amir dahi olsanız gölgede bırakılmayı , dedikoduların odağı olmayı, devrecilik görmeyi, meslek dışı geldiğiniz icin her yaptığınızın en az baskomser olana kadar memur tarafından bile elestirilecegini, branşlasamadiginiz surede bir gün orada 2 ay sonra başka yerde çalışmayı, bayramların çoğunda ailelerinizin yanında degil iste olmayı, en az 10-15 sonra bi nebze daha rahata ermeyi ve tüm bunlar olurken de bir yandan evi ve çocuğu idare etmeyi göze alabiliyorsanız şansınızı deneyin tabiiki..( çocuklara iyi bir gelecek sadece eve giren maaşın yüksek olması degil lütfen bunu aklinizdan çıkarmayın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?