1 yaş doğum günü ? :(

Elif3211

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
642
93
18
Fikirlere ihtiyacim var..
Bebegimin 1 yasina girmesine daha zaman var fakat düsunuyorum elbette biseyler yapmak istiyorum.
Durum böyle, kendimin çekirdek ailesi var bi annem ve erkek kardesim birde istesem yakin aile dostlari, yakin bi kac akraba var..
Esimin ailesi ise cok kalabalik, iki buyuk kardesleri cocuklari ve kv derken ordan en az cekirdek aileden 11 kisi( daha esimin yasit kuzenleri var, teyzeler vs var saymiyorum bile).
E kendi arkadaslarimda var bi kac, aile dostlari vs..

E büyük bisey yapiyim desem cok kalabalik olucak. Kendi annem kv ile görusmuyor zaten iki aile öyle samimi degil ha uc bes saat idare edilirde belli olmaz.
E tek esimle evde yapip sadece anneleri cagirsam oda tuhaf olmazmi? Esimin kardesleriyle cok samimi degilim zaten brbekten sonra biraz görusmeye basladik ama cok degil. Onlarda cocuklarinin dogum gunlerine cagirmazlar kendileri toplanir vs veya sadece cocuklarla toplanirlar. Benim veya esimin dogum gunleri kutlanmaz.

Yani elbette güzel süslemeler, pastalar vs yapicam ama cok buyuk yapsam hem cok yorulucam kimseden öyle yardim alamamda bir de ay o darilmis bu darilmis ugrasicam… esim annem disinda hem masrafida cok olucak altindan kalkabilsekte..Ilerde cocugum dogum gunu resimlerini elbette guzel kutlandigni görsun istiyorum ama bunun icin illa kalabalikmi olmasi gerek?
Sizce ne yapmaliyim?

Ben doğum gününden birkaç gün önce fotoğraf çekimi için Ortamı hazırladım.
Mart ayında 1. Doğum günü için Bi kaç balonla süsleme yaptım bulut balondan yıldız sarkıttım diğerleri normal balondu ve adının tarihinin yazılı olduğu bir bayrak yaptırdım evde hazırladığım pastayla (pastabanla ve kremşantiyle yapılan ) pasta patlatma olayını yaptık. Ben babası ve bebeğim fotoğraf çekimimizi çok içime sinerek yaptım.

Doğumgününün olduğu gün de yine bir kaç balonla masanın arkasına arkaplan yapıp aile büyükleriyle bir pasta kestik oldu bitti. Fotoları da o gün çekilmiş gibi attım bence gayet güzel oldu ayrı ayrı yapmaktansa görsel atabilirim özelden isterseniz fikir için
Büyük bişeye hiç gerek yok bence çünkü çok küçükler

Aileni çağırmak zorunda değilsin. Arkadaşların yok mu samimi olduğun komşuların vs. Zaten çocuk ne anlayacak doğum gününden. Ailenle kaynanagil görüşmüyorsa iki tarafı bir araya getirme boşver.

Haklisiniz fakat eminim annem ilk torunu oldugu icin kutlamak isticek e onu cagirip kv cagirmasam olmaz. Kv cagirirsan bu sefer katdesleri var ama esimde bende öyle cok yakin degiliz esimin kardesleriyle. E annemde görusmuyo kv ile. Küsluk yok ama kv yuzunden oldu

Cok tesekurler. Uygun görurseniz görmek isterim özeldrn elbet

Aileni çağırmak zorunda değilsin. Arkadaşların yok mu samimi olduğun komşuların vs. Zaten çocuk ne anlayacak doğum gününden. Ailenle kaynanagil görüşmüyorsa iki tarafı bir araya getirme boşver.
Arkadaslafimin cogu bekar, cociklari yok. Esimin iki tane kuzenleri var bebekli ve benimde yakin hem ark hem akraba arkadasim var bebekli. Esimin bebekli kuzenleri cagirip teyze dayilarini cagirmasan ayip olucak

Neden derken?
Sizi hiç doğum günlerine çağırmamışlar ve sizinkileri de önemsememişler. Bunlar yeterli değil mi?
Yo haklisiniz. Söyleki esimin kardesleri cocuklari icin kendi aileleri icinde kutlarlar veya safece okul arkadaslariyla. Ha biliyorumki eltimin dogum gunune toplanirlar kutlarlar esimle bizim dogum gunun fln kutlamazlar öyle. E bende cok yakin degilim zaten cok sık görusmuyoruz öyle zamaninda cok problem yasandi anca simdi bebekten sonra arada nasilsin bebegin resmi fln atilir oksdar

Çok isterseniz her iki tarafla da ayrı küçük bir pasta kesersiniz . Eger çok yakın değilseniz kardesleri çağırmaya da gerek yok.

Siz de onlar gibi olmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Yakınlaşmak için bi bahane arıyorsanız çağırabilirsiniz. Ama yok ben böyle iyim diyorsanız da gerçekten hiç gerek yok.

Siz de onlar gibi olmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Yakınlaşmak için bi bahane arıyorsanız çağırabilirsiniz. Ama yok ben böyle iyim diyorsanız da gerçekten hiç gerek yok.
Cokta istemiyorum acikcasi. Onlar dislayinca kendilerince esimle ben nasil olsa gelmeyiz diye önyargilari var ama biz yapinca kötu brn olurum. Onca masrafida zamaninda bana sorun cikarip dislayanlarin yerine esimle kendim yaparim daha iyi bilmiyorum zor bu isler. Sagolun

Konuyu yanlış yere açmışsınız. BDV ye açsanız daha çok cevap gelirdi. Mune abla bi el atıverir misin

Ben kendi evimin bahçesinde yapmıştım. Kendi arkadaşlarımızın da kızımla yaşıt çocukları vardı onları çağırdım. Anneanne babaanne teyze dede ve halasını çağırdım sadece. Yine de 40 kişilik bi doğum günüydü. Bütün ikramlıklarını ve süslemeleri de kendim yaptım. Zor ama hoş bi anı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…