Fikirlere ihtiyacim var..
Bebegimin 1 yasina girmesine daha zaman var fakat düsunuyorum elbette biseyler yapmak istiyorum.
Durum böyle, kendimin çekirdek ailesi var bi annem ve erkek kardesim birde istesem yakin aile dostlari, yakin bi kac akraba var..
Esimin ailesi ise cok kalabalik, iki buyuk kardesleri cocuklari ve kv derken ordan en az cekirdek aileden 11 kisi( daha esimin yasit kuzenleri var, teyzeler vs var saymiyorum bile).
E kendi arkadaslarimda var bi kac, aile dostlari vs..
E büyük bisey yapiyim desem cok kalabalik olucak. Kendi annem kv ile görusmuyor zaten iki aile öyle samimi degil ha uc bes saat idare edilirde belli olmaz.
E tek esimle evde yapip sadece anneleri cagirsam oda tuhaf olmazmi? Esimin kardesleriyle cok samimi degilim zaten brbekten sonra biraz görusmeye basladik ama cok degil. Onlarda cocuklarinin dogum gunlerine cagirmazlar kendileri toplanir vs veya sadece cocuklarla toplanirlar. Benim veya esimin dogum gunleri kutlanmaz.
Yani elbette güzel süslemeler, pastalar vs yapicam ama cok buyuk yapsam hem cok yorulucam kimseden öyle yardim alamamda bir de ay o darilmis bu darilmis ugrasicam… esim annem disinda hem masrafida cok olucak altindan kalkabilsekte..Ilerde cocugum dogum gunu resimlerini elbette guzel kutlandigni görsun istiyorum ama bunun icin illa kalabalikmi olmasi gerek?
Sizce ne yapmaliyim?