1 yıl bile dolmamış evliliğim bitiyor..

Eşiniz ya da ailesi annenize bu iftirayı rahatlıkla atabiliyor ama sizin annenize sormanızdan rahatsızlık duyup size kapıyı gösterebiliyor ne ilginç bir aile. Eşiniz gerçek olmayan bir laf atmış ortaya gibi geldi bana. Ama iyi sabır göstermişsiniz benim eşim bana anneni bilmem nerde görmüşler dese aa öyle mi geçenlerde de senin anneni falanca yerde görmüşler derdim. Anlasın bir insanın annesine iftira atmak nasıl oluyormuş.

Biraz konu dışı ama son zamanlarda çok okuyorum burda instagram'dan şunu yazdim, sonra gorumcem bunu yazdi sonra ben onlari faceden engelledim vesaire vesaire. Sosyal medya özellikle de bu instagram ne kadar girdi ozel hayatlara. Oyle ki tartismalari baslatabiliyor hatta evlilikleri bitirebiliyor.

Konuya gelirsem coktan bitmis bir evlilik zaten saygi kalmamis. Hayirlisi hakkinizda.

size eşiniz annenize sordunuz diye neden eşyalarınızı toplayıp gidin dedi ben onu anlamadım?

KK’da gördüğüm kaçıncı “anne yüzünden biten evlilik “ bilmiyorum...
Sanırım bu devirde erkek(!) evlat yetiştirebilmek herkese nasip olmuyor ...
Geçmiş olsun konu sahibi ;
Bırak herkes lâyığını bulsun.

Sal ipini gitsin terbiyesiz adam.Kayınvalide ve görümceyle sürmez.Adamı doldurmuş durmuşlar o da adam olaydı dolmayıp eşinin arkasında dursaydı.İşiniz zor bunlarla Allah yardımcınız olsun.İnsanı evlilikten soğutuyorlar ya bu tipler

Hiç üzülme, kurtulmuş olursun boşanarak
Adam anama iftira atacak, ahh ciğerini deşer alırım ağzından ahhh
Şükretsin sakin kadınmışsın, hiç arkana bakma bile

Ailesine konduramadı iftira atmazlar diye muhtemelen.ve sız tartısırken sınırle git dedi. Ki bu denmez çok saygısızca çok çirkin. Nasıl yüzünüze bakar bıdaha orası meçhul ama gerçek seven size söylemez bıle annenı gormusler dıye. Aksine sizden saklamaya calısır. Nasılsa gelır dusuncesı ıle sınırle soylemıstır kesin.Ama eminim pişman da olmustur o sozlerıne. Cok merak edıyorum suan durum ne?

Aynen öyle... bende aynısını derdim kıssasa kısas

yoo o da evi terk ediyor
o zaten annesine gider durmaz evde.
huyundan biliyorum ben evden çıkıp biyere gidicek olsam asla evde durmaz koşarak annesine giderdi
Canım boşanmalarda pek öyle olmuyor. Tekbirden zarar gelmez. Ha sen diyorsan ki bu kadar lafa hala barışmaya gönlüm var, o zaman bir şey diyemem.

eşim olacak adam annemi aramış arkadaşlar.
istemiyorum boşanıcam demiş zaten istediğinizde o demiş anneme.
beni istemediğini söylemiş

son durum annemi arayarak boşanmak istediğini söylemesi.

kesinlikle katılıyorum.Instagramı fazlasıyla gereksiz ve boş bir mecra olarak buluyoruz eşim ve ben. 2yıldır gayet de rahatız ve eksikliği yok:) sadece face kullanıyoruz O da farklı yerlere gıttıgımiz ıcın degısık yerlerı paylasma amaclı kullanıyoruz.. en azından face epey masum bi ağ

son durum annemi arayarak boşanmak istediğini söylemesi.
yanibir yuva yıkılması cokkotu bısey burda boşan et dıyenler de oluyor ama bıde yaşayana sormak lazım boşanmak da helal ama Allah'ın en istemediği helal bu.. Aşılabılır seyler diyordum az once sadece bu sebeplerden bosanmak. Ama bosanma davasına şaşrdım. bunun altında baska seyler de var gb gelıyor bana bı adam sadece buyuzden boşanmaz ya.

Birak cik git burnu surtulsun eninde sonunda anlar hatasini ama is isten geciyor o zamanda..

Gizliden git değerli eşyalarını al bunlar çirkef bir aile uğraştırırlar haberin olsun, kurtulduğuna şükret erkenden koca olacak adamında zihniyeti ortaya çıkmış,Yarın öbürgün sanada iftira atsalar inanacak demek, birde utanmadan seni kovuyor haspam

Nasil davrandiniz bu surecte esinize bilmiyorum ama ben sadece gorumce ve kv bitmesini istemiş ve sizde bu oyuna gelmisşiniz gbi gorunuyor
Anlattiklariniza gore. Ne yazik.. olan size ve esinize oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…