1 yıl bile dolmamış evliliğim bitiyor..

Zararın neresinden dönersen kârdır. Verme ömrünü böyle adilere.
Annenden şüphelenmek nedir ya.
Ş......z.

Ya bacım bırak allahın aşkına. Ama lütfen evden giden sen olma. Isten izin al eve git o koca musvettesinin eşyalarını kapının önüne çöp torbasiyla koy. Bi çilingir çağır anahtarı değiştir ki o anda girip sana zarar veremesin. Sonrada kendi eşyalarını sakin sakin topla annenin evine git. Hic bi şekilde anlaşmalı boşanma bırak uğraşsınlar dursunlar. Tam bilmiyorum bu konuları ama alabiliyorsan donuna kadar al. Sonrada iki rekat şükür namazı kıl

Eve git. Çilingir çağır ve anahtarı değiştir. Sen niye baba evine gidiyormuşsun. O defolup anasının evine gitsin. Bu erkekler de bir tuhaf oldu. Ayrıca boşanma davasıyla birlikte maddi ve manevi tazminat davası da ac. Üzülme kurtulacaksın işte bu yaratıktan.

Vallahi aynı şeyleri yazmışız bilmeden. Aklın yolu bir tabi

Vallahi aynı şeyleri yazmışız bilmeden. Aklın yolu bir tabi

Vallaha ben burda çileden çıktım. Hayir siz kadının annesine iftira atacaksiniz kadina hakaretler edeceksiniz hic sorun olmayacak bu kadin annesini arayıp anne silivriye hic gittin mi diye sorunca eşyalarını topla annene git. Ulan y.vsak o kadar erkektin de senin z.lli kardesin bana küfür ederken nerdeydin

Anama o lafi diyenin anasini aglatirim cocuk da yokmus bosa gitsin ne uzuluyosun ki kina yak hatta oh sizden kurtuluyorum diye firsat ayagina gelmis tepme..o gorumcen de pisligin tekiymis dedigi laflar kendine yakisir serefsiz kadin

ben o evde yaşamak istemiyorum
ailemin yanında olmak istiyorum o da ailesiinin yanına döner evde kalmaz zaten
annesiyle yaşar.
Bak canim sanırım yaşın benden kucuk. Sana onerecegim şeyler var. Bugün eve git. Mutlaka git. Evdeki esyalarda senin hakkın var. Diğer arkadaşların dediği gibi anahtari değiştir. Eşyaları senden habersiz satar yoksa. Burdan birinin başına gelmisti , esualarino almamış senin gibi. Kv ve kocasi olacak şahıs esyalarinin arasına posetsiz bir şekilde tuvalet fırçasını koymuslar.
Dişli ol biraz. Hakkını al bosanirken. Maddi olarak durumun iyiyse bile al. Cunku her seyde yarı uaruya hakkın var sonuçta. Allah yardımcın olsun. Kurtuluyorsun

yok zaten hiçbir şeyimi bırakacak bir insan değilim!
sadece yaptıkları kar kalcak ona üzülüyorum

Ayrıca benim bildiğim az buçuk karakteri olan erkek kendi evden çıkar. Ama bakıyorum yeni nesil erkekler hep böyle.

Ayrıca benim bildiğim az buçuk karakteri olan erkek kendi evden çıkar. Ama bakıyorum yeni nesil erkekler hep böyle.
yoo o da evi terk ediyor
o zaten annesine gider durmaz evde.
huyundan biliyorum ben evden çıkıp biyere gidicek olsam asla evde durmaz koşarak annesine giderdi

aynen öyle.
bende söyledim zaten bu akşam doğru babamın evine gidiyorum
o kadar kolaysa söylemesi, benim için de gitmek bu kadar kolay

diş hekimisin sanırım mis gibi mesleğin var elinde niye kendini aileni ezdiresinki sümsüklere, bırak yaptıklarıyla kalsınlar, kendi pisliğinde boğulacaklardır eminim.

Aklım almıyor bu tür ilişkileri, insanlar nasıl böyle çirkinleşiyor cidden anlamıyorum. Bence bitsin zaten bu evlilik. Görümcenin küfür etmesi ne demek Zaten ya.

Yazdım sildim..Yazdım sildim..... ne iğrenç insanlar bunlar bir kadına iftira atmak o kadar kolaymı bunların gözünde,????biz söyledik oldu bitti.....kendi cahilliklerinde bogulsunlar........

diş hekimisin sanırım mis gibi mesleğin var elinde niye kendini aileni ezdiresinki sümsüklere, bırak yaptıklarıyla kalsınlar, kendi pisliğinde boğulacaklardır eminim.

Ay bide konu sahibi diş hekimi mi? Lütfen şaka olsun, hadi eğitimsiz olur, aile desteği olmaz, maddi gücü olmaz anlarım ama bir diş hekimi kadının bunları yaşaması, bunlarkn olmasına izin vermesi, böyle insanları eş aile diye seçmesi yazık ki ne yazık! Bunlar hiç normal şeyler değil. Lütfen artık bunları normalleştirmeyin, o evi o görümceniz küfür ettiğinde terk etmeniz gerekirdi.

instagramda hikaye atmıştım iftira atanın elbette allah katında bir karşılığı olacaktır diye.
eşimin(!) yengesi kime yazdın bu sözü niye yazmış kv yanında şuan onun .. utanmadan soruyorlar ona şaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…