Vallahi aynı şeyleri yazmışız bilmeden. Aklın yolu bir tabiYa bacım bırak allahın aşkına. Ama lütfen evden giden sen olma. Isten izin al eve git o koca musvettesinin eşyalarını kapının önüne çöp torbasiyla koy. Bi çilingir çağır anahtarı değiştir ki o anda girip sana zarar veremesin. Sonrada kendi eşyalarını sakin sakin topla annenin evine git. Hic bi şekilde anlaşmalı boşanma bırak uğraşsınlar dursunlar. Tam bilmiyorum bu konuları ama alabiliyorsan donuna kadar al. Sonrada iki rekat şükür namazı kıl
Vallahi aynı şeyleri yazmışız bilmeden. Aklın yolu bir tabi
Bak canim sanırım yaşın benden kucuk. Sana onerecegim şeyler var. Bugün eve git. Mutlaka git. Evdeki esyalarda senin hakkın var. Diğer arkadaşların dediği gibi anahtari değiştir. Eşyaları senden habersiz satar yoksa. Burdan birinin başına gelmisti , esualarino almamış senin gibi. Kv ve kocasi olacak şahıs esyalarinin arasına posetsiz bir şekilde tuvalet fırçasını koymuslar.ben o evde yaşamak istemiyorum
ailemin yanında olmak istiyorum o da ailesiinin yanına döner evde kalmaz zaten
annesiyle yaşar.
yok zaten hiçbir şeyimi bırakacak bir insan değilim!Bak canim sanırım yaşın benden kucuk. Sana onerecegim şeyler var. Bugün eve git. Mutlaka git. Evdeki esyalarda senin hakkın var. Diğer arkadaşların dediği gibi anahtari değiştir. Eşyaları senden habersiz satar yoksa. Burdan birinin başına gelmisti , esualarino almamış senin gibi. Kv ve kocasi olacak şahıs esyalarinin arasına posetsiz bir şekilde tuvalet fırçasını koymuslar.
Dişli ol biraz. Hakkını al bosanirken. Maddi olarak durumun iyiyse bile al. Cunku her seyde yarı uaruya hakkın var sonuçta. Allah yardımcın olsun. Kurtuluyorsun
Ayrıca benim bildiğim az buçuk karakteri olan erkek kendi evden çıkar. Ama bakıyorum yeni nesil erkekler hep böyle.Vallaha ben burda çileden çıktım. Hayir siz kadının annesine iftira atacaksiniz kadina hakaretler edeceksiniz hic sorun olmayacak bu kadin annesini arayıp anne silivriye hic gittin mi diye sorunca eşyalarını topla annene git. Ulan y.vsak o kadar erkektin de senin z.lli kardesin bana küfür ederken nerdeydin
yoo o da evi terk ediyorAyrıca benim bildiğim az buçuk karakteri olan erkek kendi evden çıkar. Ama bakıyorum yeni nesil erkekler hep böyle.
aynen öyle.Vallaha ben burda çileden çıktım. Hayir siz kadının annesine iftira atacaksiniz kadina hakaretler edeceksiniz hic sorun olmayacak bu kadin annesini arayıp anne silivriye hic gittin mi diye sorunca eşyalarını topla annene git. Ulan y.vsak o kadar erkektin de senin z.lli kardesin bana küfür ederken nerdeydin
diş hekimisin sanırım mis gibi mesleğin var elinde niye kendini aileni ezdiresinki sümsüklere, bırak yaptıklarıyla kalsınlar, kendi pisliğinde boğulacaklardır eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?