1 yıl bile dolmamış evliliğim bitiyor..

Canim bunların hepsi kiskancliktan... senin mutluluğunu kiskanmislar belliki esin sana karşı saygılı olsaydı aileni kurtarmak için mücadele et amaçlarına ulasamasinlar derdim ama eşinde seni çok kirmis ve ortada çok kötü bir iftira var bugün annene iftira atan yarın sana atar daha kotu seyler de yasayabilirsin canım bu insanlardan hersey beklenir

iftirayı da geçtim tamam birini görmüşlerdir anneme benzetmişlerdir
ama emin olmadan nasıl böyle bir suçlama yapılabiliyor anlamıyorum, eşim gerçek eş olsa böyle bişey duydugunda belkı benzetmıssınızdır bıkahve duymasın derdi

'eşyalarını al ve evi terk et'?
yok ya!
sadece onun evimiymiş de seni kovabiliyor?
biri gidecekse o gitsin.
zaten annesinin kardeşinin ağzına bakıyor o onların yanına gitsin.
ayrıca anneme iftira atanın alnını karışlarım alnını!

Bana babanın evine git diyenin bavulunu kapının önüne koyar kilidi de değiştiririm.Net..

Çalışan para kazanan kadınsın sen neden gidiyorsun? Gayet güzel yalnız yaşayabilirsin. Neden ille de kadınlar birilerinin yanında kalmak zorunda sanılıyor anlamıyorum?

Çocuk varsa ve bakılacaksa o evde de bakılabilir..

Saygı sevgi bitmiş iyice yüzgöz olmuşsunuz. Zaten evlilik bitmiş..

Ayrıca anneme iftira atan kim varsa dava açacağımı söylerdim..

Ben konu sahibine yazdım siz nerden çıktınız :) Konu sahibi kendiyle alakalı bir kusur söylemeden görümcesinin ona hakaret ettiğini söylemiş o yüzden şaşırdım sebepsiz yere mi diye..Gerçi sebebi de olsa hakaret etme hakkı yok orası da ayrı bir konu.

Sanırım eşinizin ailesi eşinizi kıskanıyor ve sizi eşinizle paylaşmak istemiyor.Boşanın gitsin dünya cehennemi çekmekten yeğdir.Ve maalesef bu evliliğin kurtarılacak bir yanı kalmamış.Kıskançlık habil ile kabil kardeşleri bir araya getirecek ve ölümle sonuçlanacak kadar kötü bir histir.Umarım karşınıza bundan sonra aklıyla düşünen kv ve damat adayları çıkar.

kendince olan sebebi nedir bilmem.
bana instagramdan prenses sanma kendini külkedisisin yazmadan birgün önce evine gitmiştim hiçbrşey olmadı gerçi eevinde bile bana nasılsın diye sormadı tek kelimesi hoşgeldin oldu
ertesi gün durup dururken bunu yazdı ben eşime söyledim kv beni aradı kardeşleri birbirine düşürüyorsun seni görmek istemiyorum dedi bana
görüşmedim
sonra küslük bitsin dedi kv barıştık hatta birgün evinde birşey yoktu kendime pazara çıktığımda ona da aldım aramız düzelmişti
aramızın düzeldiğini öğrenen görümce beni aradı sen kardeşimi kandırıyorsun sen kendni prenses sanıyorsun senin a.zına s.carım kal.ak vs vs devam etti sonra eşim benim anneme geldi diye eşimi sildi küstü engelledi
kv ile aramı bozdu ben uzun zamandır konuşmuyordum ama kv sürekli eşimi çağırmaya başladı gel bekliyorum falan diye
annem kvmi aradı anneme senin kızından ailecek nefret ediyoruz boşansınlar boşancaklarsa demiş
eşime annemi kötüleyerek annem yüzünden tansiyonu çıktığını söylemiş ve anneme gitmesiini istemediğini söylemiş dün eşim annemi görmek istemediğini söyledi annesi yüzünden
sonra yatarken durup dururken anneni silivride bi adamla görmüşler dedi ben gece bağırdım sabahta aynen anlattığım gibi oldu
görümce en baştan beri beni istemedi aslında

Belliki eşin kolay dolduruşa gelip kandırılan bir insan ve görümceyle kaynana da çok baskın karakter hafta sonu ziyaretlerini boşuna istememisler işleyip işleyip göndermişler senin ailenle görüşmesini istemedikleri için böyle çirkin bir yola basvurmuslar böyle insanlara cirkinliginizde boğulun demekten başka bişey gelmiyo insanın içinden üzülme canım şu akar yolunu bulur hakkında hayırlısı olsun eşinde umarım nasıl bir oyuna geldiğini anlar hatasını telafi eder

eşim aşırı derecede dolduruşa gelen bir insan aslında kv de öyle
hatasını anlayacxağını sanmıyorum öyle bir evde olduğu sürece

Hiiç teselliye ihtiyacın yok hayatım.bu insanlardan kurtulmuş olmak senin için teselli zaten.Eğer bide çocuğun yoksa bu adamdan süper.Böyle insanlarla ömür geçermi.Sana o...u annene iftiralar.Resmen belden aşağı vuruyolar.Bu nasıl seviyesizlik.Bir müddet üzülürsün.Sonra geçer.Kurtulmaya bak.

Gorumce sana o... dio kv senle konusmuyo esin anneni biriyle gormusler diyor.. ailecek anormaller bence..

Kaldiki annen bekarmi? Biriyle gorselerde ee yani? Tasasi kocani mi almis. Agzina kurekle vurmiycan direkt sapiyla midesine kdr sokacan

eşim aşırı derecede dolduruşa gelen bir insan aslında kv de öyle
hatasını anlayacxağını sanmıyorum öyle bir evde olduğu sürece
Canim eğer evliliğini bitirmek istemiyorsan eğer ozaman sen harekete geç sakinligini koruyarak eşinle konuş sonuçta bütün huzursuzluklar dış etkenler yüzünden sizin aranızdaki bir anlaşmazlıktan dolayı değil evliliğini bitirmek istemedigini eşini sevdiğini söyle tabi yaşadığın bunca acıyla sukunetini nasıl koruyabilirsin onuda bilmiyorum ama eğer ayrılınca daha çok üzülürüm diyosan bir şans daha ver evliliğine baktin ki adam duzelmicek ozaman bitirirsin en azından fevri davranarak karar almamış olursun ve elimden geleni yaptım dersin için rahat eder inş o pislik görümcende emeline ulasamaz

Sirf ailesi anneme iftira atip es olacak sahiz benim arkamda durmadigi icin bosarim. Cok kolaydi öyle birinin annesine iftira atmak. Seref yoksunlari gercekten. Kimi kimin evinden kovuyorsa

Anasinida ogluda gorumcende 5 para etmez.Bosa gitsin.Hic teselliye ihtiyacin yok senin Dik dur.Maddi imkanin da var.Uzuldugune degmez daha sevin kiz kurtuluyorsun

Canım senin adına çok üzüldüm ama bence sürdürmenin bir anlamı yok hem ne o öyle eşin evi terk et diyor sana hemen. Hemde kendisi de gözleriyle görmemiş, annene iftira atılıyor ve sana bunu söylüyor e doğal olarak sende bunu bi şekilde öğrenmeye çalışacaksın tabi aslı varmı diye. Ama bu eşinin işine gelmemiş sanırım. Görümcenin söyledikleride yenilir yutulur gibi değil hadi sen yuttun sustun diyelim eşin ağzına çarpmamışmı ablada olsa, eşine edilen küfürler yutulacak cinsten değil. Bu hakkı kendilerinde nasıl bulurlar. Kusura bakma teselli istemişsin ama ben daha çok doldurmuş gibi oldum bu şekilde yürümez saygı yok hiç bir tarafından tutulmuyor hem eşinde resmen git demiş sana bu insanlara güvenilmez ilerde daha kötü günler geçirmemen adına çat çat yazıyorum boşan canım boşan...

Bunlar çok tehlikeli bir aile. Evli barklı bir evladı olan yaşlı başlı kadına iftira edebilecek kadar adiler. Kimbilir ilerde senin başına neler açarlar. Görümce ayrı bi bela zaten. Böyleleri uğraştıkları kimselerin hayatını karartmadan defolup gitmezler. Bir an önce kendini kurtardın kurtardın. Yoksa ömrün gözyaşıyla geçer benden söylemesi... Allah kurtarsın

Allah yardımcın olsun inşallah herşey daha güzel olur senin icin

Bence sevinmelusin eve gitmeden once bir pastane uğra pasta al kutla bu daha da donme kurtuduguna sevin zor delillerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…