iftirayı da geçtim tamam birini görmüşlerdir anneme benzetmişlerdirCanim bunların hepsi kiskancliktan... senin mutluluğunu kiskanmislar belliki esin sana karşı saygılı olsaydı aileni kurtarmak için mücadele et amaçlarına ulasamasinlar derdim ama eşinde seni çok kirmis ve ortada çok kötü bir iftira var bugün annene iftira atan yarın sana atar daha kotu seyler de yasayabilirsin canım bu insanlardan hersey beklenir
Ben konu sahibine yazdım siz nerden çıktınız :) Konu sahibi kendiyle alakalı bir kusur söylemeden görümcesinin ona hakaret ettiğini söylemiş o yüzden şaşırdım sebepsiz yere mi diye..Gerçi sebebi de olsa hakaret etme hakkı yok orası da ayrı bir konu.Durup dururken kusenler benim eşimin ailesi konu sahibinin değil...küsme sebeplerini bende bilmiyorum aramızda geçmiş hiçbirşey yok benim bildiğim yoktu yani...tek sebep eşimle aramda bir olayın geçmesi idi tamamen benim hakli olduğum bir meseleydi eşimin kendide kabul etti..Ogunden beri konusmuyorlar benimle keyifleri bilir cok-da fi fi
kendince olan sebebi nedir bilmem.Ben konu sahibine yazdım siz nerden çıktınız :) Konu sahibi kendiyle alakalı bir kusur söylemeden görümcesinin ona hakaret ettiğini söylemiş o yüzden şaşırdım sebepsiz yere mi diye..Gerçi sebebi de olsa hakaret etme hakkı yok orası da ayrı bir konu.
Belliki eşin kolay dolduruşa gelip kandırılan bir insan ve görümceyle kaynana da çok baskın karakter hafta sonu ziyaretlerini boşuna istememisler işleyip işleyip göndermişler senin ailenle görüşmesini istemedikleri için böyle çirkin bir yola basvurmuslar böyle insanlara cirkinliginizde boğulun demekten başka bişey gelmiyo insanın içinden üzülme canım şu akar yolunu bulur hakkında hayırlısı olsun eşinde umarım nasıl bir oyuna geldiğini anlar hatasını telafi ederiftirayı da geçtim tamam birini görmüşlerdir anneme benzetmişlerdir
ama emin olmadan nasıl böyle bir suçlama yapılabiliyor anlamıyorum, eşim gerçek eş olsa böyle bişey duydugunda belkı benzetmıssınızdır bıkahve duymasın derdi
eşim aşırı derecede dolduruşa gelen bir insan aslında kv de öyleBelliki eşin kolay dolduruşa gelip kandırılan bir insan ve görümceyle kaynana da çok baskın karakter hafta sonu ziyaretlerini boşuna istememisler işleyip işleyip göndermişler senin ailenle görüşmesini istemedikleri için böyle çirkin bir yola basvurmuslar böyle insanlara cirkinliginizde boğulun demekten başka bişey gelmiyo insanın içinden üzülme canım şu akar yolunu bulur hakkında hayırlısı olsun eşinde umarım nasıl bir oyuna geldiğini anlar hatasını telafi eder
Canim eğer evliliğini bitirmek istemiyorsan eğer ozaman sen harekete geç sakinligini koruyarak eşinle konuş sonuçta bütün huzursuzluklar dış etkenler yüzünden sizin aranızdaki bir anlaşmazlıktan dolayı değil evliliğini bitirmek istemedigini eşini sevdiğini söyle tabi yaşadığın bunca acıyla sukunetini nasıl koruyabilirsin onuda bilmiyorum ama eğer ayrılınca daha çok üzülürüm diyosan bir şans daha ver evliliğine baktin ki adam duzelmicek ozaman bitirirsin en azından fevri davranarak karar almamış olursun ve elimden geleni yaptım dersin için rahat eder inş o pislik görümcende emeline ulasamazeşim aşırı derecede dolduruşa gelen bir insan aslında kv de öyle
hatasını anlayacxağını sanmıyorum öyle bir evde olduğu sürece
Canım senin adına çok üzüldüm ama bence sürdürmenin bir anlamı yok hem ne o öyle eşin evi terk et diyor sana hemen. Hemde kendisi de gözleriyle görmemiş, annene iftira atılıyor ve sana bunu söylüyor e doğal olarak sende bunu bi şekilde öğrenmeye çalışacaksın tabi aslı varmı diye. Ama bu eşinin işine gelmemiş sanırım. Görümcenin söyledikleride yenilir yutulur gibi değil hadi sen yuttun sustun diyelim eşin ağzına çarpmamışmı ablada olsa, eşine edilen küfürler yutulacak cinsten değil. Bu hakkı kendilerinde nasıl bulurlar. Kusura bakma teselli istemişsin ama ben daha çok doldurmuş gibi oldum bu şekilde yürümez saygı yok hiç bir tarafından tutulmuyor hem eşinde resmen git demiş sana bu insanlara güvenilmez ilerde daha kötü günler geçirmemen adına çat çat yazıyorum boşan canım boşan...Öncelikle Herkese Merhaba,
1 yılı bile dolmamış evliliğimin bitiş günlerindeyim. Eşimin ailesiyle büyük kavgalar ettik. Ben görüşmüyordum yaklaşık 3 aydır ama son 1 aydır hiç görüşmüyorum telefonlarına bile çıkmıyorum. Gerçi onlarda sadece kavga etmek için arıyorlardı.
Dün eşimde benim ailemle konuşmama kararı aldı. Sonra uyumak için yatağa geçtiğimizde birden bire anneni Silivride biriyle görmüşler dedi. Annem küçük kız kardeşimle yaşıyor onu bırakacak kimsesi yok hayatta onu bırakıp silivriye gidecek bir insan değil.
ben kimin bu iftirayı attığını sordum söylemedi.Gece sinir küpüydüm. kv ve annemde kavgalı. Anneme iftira atacaklarını hiç düşünmemiştim. Sabah annemi aradım eşimin söylediğini söylemeden bir şekilde sordum sen hi hayatında silivriye gittin mi diye yoo hiç gitmedim dedi ve rahatlıkla. Yalan söylüyor gibi değildi yani.
Eşimi aradım. Benim anneme birdaha iftira atacak olursa mahvederim kimse benim anneme iftira atamaz şimdi arıyorum senin anneni dedim.
Sen annene sordun mu dedi evet sordum dedim
şimdi eşyalarını topluyorsun babanın evine gidiyorsun ve bir daha eve gelmiyorsun dedi.
bende kapattım.
şimdi işyerindeyim.
soracak olursanız eşinin ailesiyle neden kavgalısın diye:
görümcem bana instagramdan laf attı yok külkedisi yok kendini prenses sanma gibilerinden
ve kv ve görümce bana küstüler. görümce beni aradı durup dururken sen benden özür dileyeceksin sen kendini prenses mi sanıyorsun kardeşimi kandırabilirsin ama beni asla dedi ve senin ağzına s.carım o.pu k.ltak diye kufur etti gorumce bende yuzune kapattım ve kv mı aramıştım kv meğer onun yanındaymıs birlikte aramışlar ama bana yanında değilmiş gibi konuştu sonra bana iftira attılar guya ben sen kimsin ki demişim görümceme..
ama desem bile kufur edilir mi??? ben hayatımda böyle bişey görmedim.
kv da kızı istemiyor diye benımle gorusmuyor aılecek benden nefret etme kararı almışlar.
bana inat mı yapıyor nedir ama hafta sonu ikimizde evdeyiz her hafta sonu eşimi çağrıyor eskiden böyle yapmazdı bu olaylar olduğundan beri hadi gel senı beklıyorum hadi bize gel hastayım gelsene hep aynı ama
eşimin bu son sözünden sonra ben bugün eve gitmem, çunku bana annenı gorduklerını söylediler yanlısta gormus olabilirler haberın varmı dogru mu dıye sormadan dırek anneme ıftıra attılar.
bu evlılık bıtıyor. tesellilerinize çok ıhtıyacım var
Bunlar çok tehlikeli bir aile. Evli barklı bir evladı olan yaşlı başlı kadına iftira edebilecek kadar adiler. Kimbilir ilerde senin başına neler açarlar. Görümce ayrı bi bela zaten. Böyleleri uğraştıkları kimselerin hayatını karartmadan defolup gitmezler. Bir an önce kendini kurtardın kurtardın. Yoksa ömrün gözyaşıyla geçer benden söylemesi... Allah kurtarsınÖncelikle Herkese Merhaba,
1 yılı bile dolmamış evliliğimin bitiş günlerindeyim. Eşimin ailesiyle büyük kavgalar ettik. Ben görüşmüyordum yaklaşık 3 aydır ama son 1 aydır hiç görüşmüyorum telefonlarına bile çıkmıyorum. Gerçi onlarda sadece kavga etmek için arıyorlardı.
Dün eşimde benim ailemle konuşmama kararı aldı. Sonra uyumak için yatağa geçtiğimizde birden bire anneni Silivride biriyle görmüşler dedi. Annem küçük kız kardeşimle yaşıyor onu bırakacak kimsesi yok hayatta onu bırakıp silivriye gidecek bir insan değil.
ben kimin bu iftirayı attığını sordum söylemedi.Gece sinir küpüydüm. kv ve annemde kavgalı. Anneme iftira atacaklarını hiç düşünmemiştim. Sabah annemi aradım eşimin söylediğini söylemeden bir şekilde sordum sen hi hayatında silivriye gittin mi diye yoo hiç gitmedim dedi ve rahatlıkla. Yalan söylüyor gibi değildi yani.
Eşimi aradım. Benim anneme birdaha iftira atacak olursa mahvederim kimse benim anneme iftira atamaz şimdi arıyorum senin anneni dedim.
şimdi eşyalarını topluyorsun babanın evine gidiyorsun ve bir daha eve gelmiyorsun dedi.
bende kapattım.
şimdi işyerindeyim.
görümcem bana instagramdan laf attı yok külkedisi yok kendini prenses sanma gibilerinden
ve kv ve görümce bana küstüler. görümce beni aradı durup dururken sen benden özür dileyeceksin sen kendini prenses mi sanıyorsun kardeşimi kandırabilirsin ama beni asla dedi ve senin ağzına s.carım o.pu k.ltak diye kufur etti gorumce bende yuzune kapattım ve kv mı aramıştım kv meğer onun yanındaymıs birlikte aramışlar ama bana yanında değilmiş gibi konuştu sonra bana iftira attılar guya ben sen kimsin ki demişim görümceme..
kv da kızı istemiyor diye benımle gorusmuyor aılecek benden nefret etme kararı almışlar.
bana inat mı yapıyor nedir ama hafta sonu ikimizde evdeyiz her hafta sonu eşimi çağrıyor eskiden böyle yapmazdı bu olaylar olduğundan beri hadi gel senı beklıyorum hadi bize gel hastayım gelsene hep aynı ama
eşimin bu son sözünden sonra ben bugün eve gitmem, çunku bana annenı gorduklerını söylediler yanlısta gormus olabilirler haberın varmı dogru mu dıye sormadan dırek anneme ıftıra attılar.
Allah yardımcın olsun inşallah herşey daha güzel olur senin icinÖncelikle Herkese Merhaba,
bende kapattım.
şimdi işyerindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?