1 yıl bile dolmamış evliliğim bitiyor..

anneniz bekar mı_?
evet bekar

o zaman kime ne kiminle dolaşmış bu kimseyi bağlamaz bunu ne amaçla soyluyor anneni kötülüyor mu tamam görülmüş olsun yani bekar kadın onlara mı soracak ? hem bunun sizin durumunuzla ilgisi nedir? insan önce kendine bakmalı demelisin eşine sanki kendisi ailesi çok düzgünde insanların yaşamını eleştiriyor ya da iftira atıyor hesabı sorulur bunun öbür dünyada...

kv ile annem kavgalılar
eşim annemi kötü biliyor ya
bana kötülüyor aklınca

ben çok şeyi alttan aldım sustum eşimle iyiydim çünkü
ama anneme yapılan hiç birşeyi asla kabul etmem onlar kim ki

benim annemi aşağlıycak laf yapacak bırak onu ufak argo kelimeler
bile kullanamazlar onları mafederim onun için sakın kabul etme süründür
ailen de arkandaysa bırak git boşanırsa da boşansın o aileyle olduğu sürece
senden başkasını bulamaz emin ol ve rahat ol pislik herif...

Bu yeni model karısına evden git diyen erkek müsveddeleri de yeni türedi.
Eskiden en azından adamlık vardı, biri gidecekse de adam ceketini alır giderdi.
Erkek müsveddesi demek bile fazla resmen büyümemiş şımarık oğlan çocuğu bunlar.
Bunları büyütmüş analardan da hemcinsim olarak resmen utanıyorum.
Ayrıca kim ki seni evden kovuyor, değiştir kilidi giremesin eve pislik!

Böyle lanet bir aile ile bir ömür geçirmektense bitsin.

Bundan sonra karşıma daha iyileri çıksın diye dua et , inşallah daha mutlu olabileceğin biri çıkar karşına.

Bu evlilik değil. Allah yardımcın olsun.kendini ezdirme hiç bir zaman değmez.bos ver kendileri çalıp kendileri oynasın.kalma o evde . Başlığı görünce ilk 1 yıl sancılı geçer sabret demek için girmiştim halbuki

Senin görümcen sana bu küfürleri ederken sen onu dinledin mi.Burdaki kadınlarda ayyy ne ayıp kınıyorummmm demekten ileri gidemiyor.O kelimeleri varya onun gerisini anlayın artık.Bırakın nezaketi.Anneme iftira atacaklar bana küfür edecekler onların evini başlarına yıkarım terbiyesizler.Eşinde iğrenç bırak kurtulmuşssun dua et.

yooookk.
ben o eve gitmem.
bugün eşyalarımı bile almadan iş çıkışı direk babama gidiyorum
eşyalarımı daha sonra da alırım
o eve gitmicem
Neden evden giden sen oluyorsun ki? Topla onun eşyalarını, koy kapıya, değiştir kilidi gitsin anacığının çok sevgili kız kardeşinin yanına.

Neden evden giden sen oluyorsun ki? Topla onun eşyalarını, koy kapıya, değiştir kilidi gitsin anacığının çok sevgili kız kardeşinin yanına.
ben o evde yaşamak istemiyorum
ailemin yanında olmak istiyorum o da ailesiinin yanına döner evde kalmaz zaten
annesiyle yaşar.

Şımarık oğlan çocugu işte annesinin etekleri altından çıkamamış. Ben sinir oldum ne demek şimdi eşyalarını topluyorsun gidiyorsun. Allah böyle erkeklere akıl fikir versin. Bir genç kızın hayatını mahvediyorlar.

Bir çok şey bitmiş sizde en önemliside saygı tükenmiş. Sürdürmemin anlamı yok daha fazla üzülürsünüz. Ayrıca annen hakkında öyle konuşması çok iğrenç. Annen sayet bekarsa istediği yere istediği kişi ile gidebilir bundan ona ne kime ne? Eşin annenin namus bekçiliği yapacağı yerde kendi karısının onurunu namusunu korusun... terbiyesizler ya

annesiyle yaşar.
Evlenmeden önce kayınvaliden ve görümcenle aran nasıldı başta da böyle saygısızlık varmıydı

annesiyle yaşar.
Kızdıracak bir şey dediğimi zannetmiyorum. Fazla tepkiselsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…