- 30 Ekim 2013
- 20.558
- 57.184
- 798
Canım senin adına çok üzüldüm ama bence sürdürmenin bir anlamı yok hem ne o öyle eşin evi terk et diyor sana hemen. Hemde kendisi de gözleriyle görmemiş, annene iftira atılıyor ve sana bunu söylüyor e doğal olarak sende bunu bi şekilde öğrenmeye çalışacaksın tabi aslı varmı diye. Ama bu eşinin işine gelmemiş sanırım. Görümcenin söyledikleride yenilir yutulur gibi değil hadi sen yuttun sustun diyelim eşin ağzına çarpmamışmı ablada olsa, eşine edilen küfürler yutulacak cinsten değil. Bu hakkı kendilerinde nasıl bulurlar. Kusura bakma teselli istemişsin ama ben daha çok doldurmuş gibi oldum bu şekilde yürümez saygı yok hiç bir tarafından tutulmuyor hem eşinde resmen git demiş sana bu insanlara güvenilmez ilerde daha kötü günler geçirmemen adına çat çat yazıyorum boşan canım boşan...
evet bekaranneniz bekar mı_?
kv ile annem kavgalılaro zaman kime ne kiminle dolaşmış bu kimseyi bağlamaz bunu ne amaçla soyluyor anneni kötülüyor mu tamam görülmüş olsun yani bekar kadın onlara mı soracak ? hem bunun sizin durumunuzla ilgisi nedir? insan önce kendine bakmalı demelisin eşine sanki kendisi ailesi çok düzgünde insanların yaşamını eleştiriyor ya da iftira atıyor hesabı sorulur bunun öbür dünyada...
Neden evden giden sen oluyorsun ki? Topla onun eşyalarını, koy kapıya, değiştir kilidi gitsin anacığının çok sevgili kız kardeşinin yanına.yooookk.
ben o eve gitmem.
bugün eşyalarımı bile almadan iş çıkışı direk babama gidiyorum
eşyalarımı daha sonra da alırım
o eve gitmicem
ben o evde yaşamak istemiyorumNeden evden giden sen oluyorsun ki? Topla onun eşyalarını, koy kapıya, değiştir kilidi gitsin anacığının çok sevgili kız kardeşinin yanına.
Evlenmeden önce kayınvaliden ve görümcenle aran nasıldı başta da böyle saygısızlık varmıydıben o evde yaşamak istemiyorum
ailemin yanında olmak istiyorum o da ailesiinin yanına döner evde kalmaz zaten
annesiyle yaşar.
Kızdıracak bir şey dediğimi zannetmiyorum. Fazla tepkiselsiniz.ben o evde yaşamak istemiyorum
ailemin yanında olmak istiyorum o da ailesiinin yanına döner evde kalmaz zaten
annesiyle yaşar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?