- 7 Ocak 2016
- 10.358
- 49.973
- 598
- Konu Sahibi booksmoney
-
Hanımefendi benimde ehliyetim var aktif kullanıyorum yani. Ayrıca ortak bir şeyi tabii ki bana soracak verirken. Beraber ödüyoruz borcunu.
Her mesajınızda ben gerildim, konu sahibini düşünemiyorum.Araba dünya malı olmuyor mu ? Diğer tarafa giderken arabanizida alıp gitmiyorsunuz söz konusu kavga konusu da araba mevzusu zaten. Ayrıca arkadaşının ihtiyaci olmasaydı vermezdi zaten. Keyfi gezmek için istediğini nereden biliyorsun ki ? Kimse siz değil . Siz vermeye bilirsiniz o değerli arabanızı ama herkes sizin gibi bencilce düşünmüyor malesef.
Keyfi olmasa dahi araba ödünç alınmaz. Taksiler her yerde, binsin birine gitsin. Ha işi uzunsa araba kiralasın. Siz sonuna kadar haklısınız.Keyfi gezmek için çünkü storylerini gördüm arkadaşlarının bayağı gezmişler hemde.
Sizi almaya başka araçla gelmesi çok saçma olmuş. Araç kendisine lazım belli ki niye arkadaşına veriyor ki?Evet gerçekten kızdığım noktalara harfi harfine değinmişsiniz, teşekkür ederim.
Ben böyle yapa yapa çok darbe aldım. Polemik için alıntılamadım da içimi dökmek istedim sadece.Kusura bakmayın ben dünya malı için kimseyi kırmamayi tercih ederim. Evet kolay alınmıyor o araba . Fakat bir can gittiği zaman geri gelmez. Bir canı veya kalbi ne parayla ne başka birşeyle alabilirsin. Bugün karşındakinin gönlünü yaparsın. Yarın öbür gün sıkışırsın bir derdin olur. O insanlar yanına gelir sana koşar. Kimsenin kalbini kırmaya gerek yok.
eşiniz neden her konuda sizden izin istesin diye bekliyorsunuzHerkese merhaba. Çözemediğim bir sorunu yine burada yazmaya karar verdiğim bir dönemdeyim. Eşimle çok severek ve zor şartlar altında evlendik fakat evlendiğimizde bu değişti sanki. Evliliğe mi uyum sağlayamadı bilmiyorum bana danışmıyor bir şeylerde karar alırken. Araba almaya karar verdik bana sormadan araba da pazarlık yapmış hiç bu marka model olur mu demeden. Hadi dedim neyse arabadan çok anlamıyorum böyle olsun.
Geçenlerde de anneme gittiğimde beni almaya arkadaşı ve arkadaşının arabasıyla geldi. Bizim araba nerede dedim başka bir arkadaşına vermiş günü birlik hemde bana sormadan. Bende tabi sinirlendim ağzıma geleni söyledim. Arabayı alırken en başında söyledim bana sormadan sakın sağa sola vermeyeceksin diye o da bana tamam dedi.
Eşimin eli çok açıktır her konuda bu yüzden en başında sağa sola vermeyeceksin dedim. Yanlış anlaşılmasın acil bir durum olsa versin okey ama adamlar gezmek için araba almışlar eşimden böyle bir şey olabilir mi? Ben kimseden gezmek için araba istemedim bugüne kadar.
Günlerdir konuşmuyoruz şiddetli tartışmadan sonra. Şimdi ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım? Asla geri adım atmayı düşünmüyorum ben çünkü taviz vere vere bu hale geldik bir şeyi sormamayı alışkanlık haline getirecek diye korkuyorum.
Her konuda değil ama borcunu ödediğim araba hakkında bir zahmet danışsın istiyorum. Çünkü hayat arkadaşıyım bir şey yaparken bende danışıyorum.eşiniz neden her konuda sizden izin istesin diye bekliyorsunuz
Araba icin siddetli tartısmaya gerek var mı bilemedim?Herkese merhaba. Çözemediğim bir sorunu yine burada yazmaya karar verdiğim bir dönemdeyim. Eşimle çok severek ve zor şartlar altında evlendik fakat evlendiğimizde bu değişti sanki. Evliliğe mi uyum sağlayamadı bilmiyorum bana danışmıyor bir şeylerde karar alırken. Araba almaya karar verdik bana sormadan araba da pazarlık yapmış hiç bu marka model olur mu demeden. Hadi dedim neyse arabadan çok anlamıyorum böyle olsun.
Geçenlerde de anneme gittiğimde beni almaya arkadaşı ve arkadaşının arabasıyla geldi. Bizim araba nerede dedim başka bir arkadaşına vermiş günü birlik hemde bana sormadan. Bende tabi sinirlendim ağzıma geleni söyledim. Arabayı alırken en başında söyledim bana sormadan sakın sağa sola vermeyeceksin diye o da bana tamam dedi.
Eşimin eli çok açıktır her konuda bu yüzden en başında sağa sola vermeyeceksin dedim. Yanlış anlaşılmasın acil bir durum olsa versin okey ama adamlar gezmek için araba almışlar eşimden böyle bir şey olabilir mi? Ben kimseden gezmek için araba istemedim bugüne kadar.
Günlerdir konuşmuyoruz şiddetli tartışmadan sonra. Şimdi ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım? Asla geri adım atmayı düşünmüyorum ben çünkü taviz vere vere bu hale geldik bir şeyi sormamayı alışkanlık haline getirecek diye korkuyorum.
Arabada benimde katkım var borcunu beraber ödüyoruz. Ki ödememiş olsaydım bile ailemizin malı ve ben bu arabayı kendimden kısıp idareli olup alıyorum.Arabada sizin katkınız Yoksa karışmaya hakkınız yok
Tabi eşi olarak verme oraya buraya diyebilirsin ama bunun için kavga edip trip atmaya hakkın yok bence
Ama arabada seninde paran varsa o zaman haklısın
Size danışması gerekir, benim eşim eskiden kafayı ailesi ile bozmuştu herşeyi onlara söylerdi, bikac şiddetli tartışmadan sonra düzeldiHerkese merhaba. Çözemediğim bir sorunu yine burada yazmaya karar verdiğim bir dönemdeyim. Eşimle çok severek ve zor şartlar altında evlendik fakat evlendiğimizde bu değişti sanki. Evliliğe mi uyum sağlayamadı bilmiyorum bana danışmıyor bir şeylerde karar alırken. Araba almaya karar verdik bana sormadan araba da pazarlık yapmış hiç bu marka model olur mu demeden. Hadi dedim neyse arabadan çok anlamıyorum böyle olsun.
Ailemizin malı olayını ben anlamıyorum işteArabada benimde katkım var borcunu beraber ödüyoruz. Ki ödememiş olsaydım bile ailemizin malı ve ben bu arabayı kendimden kısıp idareli olup alıyorum.
Kendi üstüne de olsa ortak sonuçta biz beraber aldık bunu.Ailemizin malı olayını ben anlamıyorum işte
Madem ailenizin malı neden eşin kendi üstüne yaptı ortak yapmadı?
Bu arabada katkın yoksa karışamazsın, eğer çalışmıyorsan eşinin parasına karışamazsın anlayışını doğru bulmuyorum ben de. Ben ev hanımı değilim, evlendiğimizden beri çalışıyorum ancak ev hanımı olsam daha zor, daha emek isteyen bir hayatım olurdu. İşyerinde çoğunlukla bir soluklanacak bir çay içecek zaman bulunuyor, yaptığın iş göze görünüyor, maaşını alıyorsun. Tüm gün evde yemekle, çamaşırla, bulaşıkla, temizlikle uğraşsan dahi eşin vicdansızsa bunları görmez, tüm gün evdesin zaten der geçer. Bu ev hanımlarının emekleri olmasa, bu adamlar işten gelince sıcak yemeği, temiz çamaşırı nerden bulacak? Hele bir de çocuk varsa o kadının hakkını on işte çalışsa ödeyemez.Arabada benimde katkım var borcunu beraber ödüyoruz. Ki ödememiş olsaydım bile ailemizin malı ve ben bu arabayı kendimden kısıp idareli olup alıyorum.
İşte ortak yapsaydı diyorum bendeKendi üstüne de olsa ortak sonuçta biz beraber aldık bunu.
Bu arabada katkın yoksa karışamazsın, eğer çalışmıyorsan eşinin parasına karışamazsın anlayışını doğru bulmuyorum ben de. Ben ev hanımı değilim, evlendiğimizden beri çalışıyorum ancak ev hanımı olsam daha zor, daha emek isteyen bir hayatım olurdu. İşyerinde çoğunlukla bir soluklanacak bir çay içecek zaman bulunuyor, yaptığın iş göze görünüyor, maaşını alıyorsun. Tüm gün evde yemekle, çamaşırla, bulaşıkla, temizlikle uğraşsan dahi eşin vicdansızsa bunları görmez, tüm gün evdesin zaten der geçer. Bu ev hanımlarının emekleri olmasa, bu adamlar işten gelince sıcak yemeği, temiz çamaşırı nerden bulacak? Hele bir de çocuk varsa o kadının hakkını on işte çalışsa ödeyemez.
Ben sizi hakli buldum. Baska konular da olduysa tek basina karar aldigi bu tavri degistirmek cok zor. Esim de oyle. Hala alisamadi bir karar alirken, plan yaparken bana danismaya.Arabada benimde katkım var borcunu beraber ödüyoruz. Ki ödememiş olsaydım bile ailemizin malı ve ben bu arabayı kendimden kısıp idareli olup alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?