10 ayda,yoruldum,bittim..!

Ahahahaha
Sizi çok iyi anlıyorum
Ben de 31 yaşında anne olmama rağmen, eğitimli bir anne olmama rağmen neden bazı şeylere hayır dememişim o anda, neden tavrımı daha kesin göstermemişim diye şimdi bile uykularım kaçıyor.

ayy bizimde bir akraba var eşimin tarafından çocukları böyle sıkıştırıp dudaklarının içiyle emer gibi öper
aynı şeyi kızıma da yaptı o sahneyi görünce nutkum tutuldu hatta kızımın yanağı da kızardı
çok kızdım söyledim de hatta sizin çocuğunuz olsun aynısını bende ona yapıcam dedim (yapmam tabi de )

Çocuğun Tam herşeyi öğrenme çağları. . . .
Ne yaparsan yap çocuğuna kendin yetiştirme fırsatn bi daha olmayacak. . .
Ama her zaman çalışabilirsn
Bence çocuğuna kendn bak

Çocuğun Tam herşeyi öğrenme çağları. . . .
Ne yaparsan yap çocuğuna kendin yetiştirme fırsatn bi daha olmayacak. . .
Ama her zaman çalışabilirsn
Bence çocuğuna kendn bak

öyle yapıcam inşallah şu evimiz bi satılsın borçlar kapansın da
hayırlısı bakalım

Ne garip ayni seyleri ben de dusunup kendimi sucluyorum. Ne cok seye sessiz kalip koyun gibi davranmisim.
Simdi farkli tabi. Kiliclarimi kusandim bekliyorum. Bakalim ilk "sutun yetmiyo,sutun yaramiyo" diyen talihli kim olacak ?

Cocugunun kotu yetistirildigini dusunuyorsan , kv den senin ogretilerini dinlemiyorsa fazla ugrasma. Ilerde cocugunu sana karsi saygisizlik ederken bulabilirsin. En kisa surede kontrolu eline alman gerek. Fırsatın varsa çalışma . Cocuga şu durumda kayınvalidenin bakmasının sana bir faydası yok.

bence 6-7 ay sonra krese verin, siz isten donuste alin. orada yorulur evde saatinde uyur.

Gecenin 2 sinde bebeginizi alıp babannesine dedesine götürüyorsunuz bakmaları için, ertesi gün soruyorsunuz kaçta uyudu diye, 3 deyince çıldırıyorsunuz!! Ben anlamadım kactauyumasini bekliyordunuz, 2 yi çeyrek geçe mi, madem anında uyuyabilecekse uyutsaydiniz da goturmeseydiniz öyleyse, goturdugunuze göre, uyumadigini biluyorsunuz!! O saatte bebeginizle oynasınlar, siz uyuyun diye, sonra da yaranamasinlar..cikin işten , tum gun kendiniz bakın öyleyse, insanlar da kurtulur bebek bakmaktan yani

Çocuğuna kendin bak büyüt kimseye bırakıp gitme yavrunun anne şefkatine sıcağına kokusuna ihtiyacı var ,maddiyata çok önem vermeyin az harcayın ama çocuğunu boynu bükük bırakmayın

Bence işten çıkın. Çünkü başkası tarafından ( ablası, anneanne babaannr vs) büyütülen çocuklar onu anne yerine koyuyor. Ona düşkün oluyor, o gidince onun peşinden ağlıyor, izin bile ondan alıyorlar..

gecenin üçünde çocuğunuza bakan birileri var şükretmelisiniz. benim çocuğuma gündüz bile zor bakıyorlar.

siz en iyisi işten çıkın. o saatte kv ye çocuk götürebilmenize bile imrendim.ne fedakar büyükleriniz var yaa

Babaanne gerçekten çok seviyorsa ve bakmak istiyorsa bence bakıcı çok gereksiz. Yabancı biri bakacağına babaanne şımartsın. Sevgi'yle büyüsün. Sizin uykusuzluğunuz zor tabii. Ona bir çözüm bulmak lazım. Kreş çağı gelince herşeye alışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…