- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Bence işten çıkın. Çünkü başkası tarafından ( ablası, anneanne babaannr vs) büyütülen çocuklar onu anne yerine koyuyor. Ona düşkün oluyor, o gidince onun peşinden ağlıyor, izin bile ondan alıyorlar..
Benimki de asla kendi kendine uyuyamaz ille emzirerek olmali ve yanina yatmis olmaliyim, bakalim belki degisir buyudukce. Gece belli bir saati de yok ben esas buna kafayi takiyorumÇocuğu ilk olarak karanlık ve sessiz ortamda uyutmak gerekiyor zamanla çocuğa göre değişiyor. Yani Kuzenimin kızı doğdu doğalı kendi uyuyor. Susar yada acıkır ise uyanıp ağlıyor sonra yatakta vazgeçilmez bir yastığı var. Ona sarılıp uyuyor. Hep anlatırlar dı 6 aylıkken gördüm. Benimki ile kıyaslayinca bu çocuğu uzaylılar mı getirdi dedim . Şimdi 1 yaşında. Uykusu gelince park yatağın fermuarını açıp içine girip uyuyor Muş. Biz bu kıvama 3 yaşındayken geldik. Bende çok yöntem denedim eşim hep derdi kendini de çocuğu da yorma. Eninde sonunda öğrenecek diye. Ama işte çalışan anne için zor gündüzün o yorgunluğu ile deliksiz uyumak ister insan.
uyku sorunu bizde de var malesef bazen 3 4 e kadar uyumaz bazen de bugün oldugu gibi ikindin uyur gece yine uyumaz herseyi denedim dr a gittim ama bi saglık sorunu da yok sadece vitaminsizlik var dedi ben neler yaptım 5 6 ay tv yi söktüm karanlıkta oturdum tam 4 ay telefonu gizli kullandık eşimle telefonda oynamasın diye ama nafileArkadaşlar merhabalar
Sürekli kızımla ilgili konular açıyorum çünkü durumlar içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı..
Kızım 15 aylık oldu ve 10 aydır çalışıyorum
Babannesi bakıyor kızıma fakat bu hafta düzenimiz allak bullak oldu
Kızım gece saat 2 den 3 ten aşağı uyumaz oldu..
Kayınvalideme o kadar rica etmeme rağmen öğle uykusu düzeni kuramadı..
Mesela kızım sabah 10 da uyanıyor 12 de kayınvalidem tekrar uyutuyor ve bir daha uyumuyor kızım
Böyle olunca da akşam 8 de uyuyor 2 saat uyuyup uyanıyor ve gece uyumak bilmiyor sonra.
Ben 6 buçukta kalkıyorum o yüzden ancak gece 2 ye kadar dayanabiliyorum,oyalıyorum ama uyumayınca mecburen babanneye götürüyoruz (2 bina yanda oturuyor) ve bu durum beni mahfetmeye başladı..
İnanılmaz bir vicdan azabı duyuyorum..Kızımın düzeni kalmadı diye..
Babannesi dedesi çok müdahaleci insanlar ve çok şımarık bir çocuk olmaya başladı ve böyle giderse ağladığı her şeyi yaptırmaya alışacak..
En basiti dün akşam kızımın altını değiştirirken kayınvalidem de geldi yardım etmek içinmiş ben hallederim dememe rağmen başımda bekledi.. En ufak bi ağlasa kızım ne oldu bebeğiimmm ne oldu babanneemm canım kızımmm diye müdahale etmeye başlıyorlar..
Ben artık ne yapacağımı bilmiyorum işten çıkıp 4-5 yaşına kadar kızıma kendim mi baksam diyorum..
Böyle giderse kızım iki arada bir derede babanne dede tarafından şımartılmış bir çocuk olacak..Hatta oldu bile..
Psikolojim ciddi anlamda bozulmaya başladı..Uykusuzluk,yorgunluk bir yandan kızımın bu durumu bir yandan..
Bir orta yol bulamadık kayınvalidemle..
Kendi bildiğini okumaya devam ediyor..
Biraz uzun oldu kusura bakmayın..
Ben nasıl düzen kurucam hiç bilmiyorum
Ben de denemek istiyorum bakalim belki ise yarar, emzirip yatagina yatirin aglayinca geri kucaginiza alin sakinlestirip tekrar yatirin ve bunu uyuyana kadardevam ettirin diyorlar bakalim benim oglanda ne kadar ise yarayacak4 aydan sonra ne kadar erken olursa o kadar kolay alışıyorlar diye biliyorum. ama ben kendim yapamadım uyku eğitimini kıyamadım.
bana da babaannem ve halam baktı ama hiç onlara düşkün değilim hatta sevmem bile
istisna mı oluyorum bu durumda
sanırım ben de yapmak zorunda kalacağım, ikinci bebek geliyor. şuan ayakta sallayarak uyuyor oğlum, ama 13 aylık biz biraz geç kaldıkBen de denemek istiyorum bakalim belki ise yarar, emzirip yatagina yatirin aglayinca geri kucaginiza alin sakinlestirip tekrar yatirin ve bunu uyuyana kadardevam ettirin diyorlar bakalim benim oglanda ne kadar ise yarayacak
Olsun canim senin ikinci bebis sagligiyla gelene kadar belki oglun uyku egitimini tamamlamis olursanırım ben de yapmak zorunda kalacağım, ikinci bebek geliyor. şuan ayakta sallayarak uyuyor oğlum, ama 13 aylık biz biraz geç kaldık
inşallah yaa, bi başlayabilsem gerisi gelecek de eğitimin.Olsun canim senin ikinci bebis sagligiyla gelene kadar belki oglun uyku egitimini tamamlamis olur
Geçiyor geçiyor merak etme hele o anne sütünü bırakınca nasıl kötü hissediyor insan kendini. O mükemmel bağın kıymetini bilin yorucu evet ama gidip bidaha gelmiyor. O emerken sende koklaya koklaya uyu. Emen çocuk çok guzel kokuyor yaaBenimki de asla kendi kendine uyuyamaz ille emzirerek olmali ve yanina yatmis olmaliyim, bakalim belki degisir buyudukce. Gece belli bir saati de yok ben esas buna kafayi takiyorum
Ne zaman memeye tutsam emiyor zaten benim oglan ablasiGeçiyor geçiyor merak etme hele o anne sütünü bırakınca nasıl kötü hissediyor insan kendini. O mükemmel bağın kıymetini bilin yorucu evet ama gidip bidaha gelmiyor. O emerken sende koklaya koklaya uyu. Emen çocuk çok guzel kokuyor yaa
Mumkunse isten cikin, kiziniz 5-6 yasina gelince yeniden ise girersiniz, o zaman da kiziniz krese gider.Arkadaşlar merhabalar
Sürekli kızımla ilgili konular açıyorum çünkü durumlar içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı..
Kızım 15 aylık oldu ve 10 aydır çalışıyorum
Babannesi bakıyor kızıma fakat bu hafta düzenimiz allak bullak oldu
Kızım gece saat 2 den 3 ten aşağı uyumaz oldu..
Kayınvalideme o kadar rica etmeme rağmen öğle uykusu düzeni kuramadı..
Mesela kızım sabah 10 da uyanıyor 12 de kayınvalidem tekrar uyutuyor ve bir daha uyumuyor kızım
Böyle olunca da akşam 8 de uyuyor 2 saat uyuyup uyanıyor ve gece uyumak bilmiyor sonra.
Ben 6 buçukta kalkıyorum o yüzden ancak gece 2 ye kadar dayanabiliyorum,oyalıyorum ama uyumayınca mecburen babanneye götürüyoruz (2 bina yanda oturuyor) ve bu durum beni mahfetmeye başladı..
İnanılmaz bir vicdan azabı duyuyorum..Kızımın düzeni kalmadı diye..
Babannesi dedesi çok müdahaleci insanlar ve çok şımarık bir çocuk olmaya başladı ve böyle giderse ağladığı her şeyi yaptırmaya alışacak..
En basiti dün akşam kızımın altını değiştirirken kayınvalidem de geldi yardım etmek içinmiş ben hallederim dememe rağmen başımda bekledi.. En ufak bi ağlasa kızım ne oldu bebeğiimmm ne oldu babanneemm canım kızımmm diye müdahale etmeye başlıyorlar..
Ben artık ne yapacağımı bilmiyorum işten çıkıp 4-5 yaşına kadar kızıma kendim mi baksam diyorum..
Böyle giderse kızım iki arada bir derede babanne dede tarafından şımartılmış bir çocuk olacak..Hatta oldu bile..
Psikolojim ciddi anlamda bozulmaya başladı..Uykusuzluk,yorgunluk bir yandan kızımın bu durumu bir yandan..
Bir orta yol bulamadık kayınvalidemle..
Kendi bildiğini okumaya devam ediyor..
Biraz uzun oldu kusura bakmayın..
Ben nasıl düzen kurucam hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?