10 ayda,yoruldum,bittim..!

bana da babaannem ve halam baktı ama hiç onlara düşkün değilim hatta sevmem bile
istisna mı oluyorum bu durumda

Benimki de asla kendi kendine uyuyamaz ille emzirerek olmali ve yanina yatmis olmaliyim, bakalim belki degisir buyudukce. Gece belli bir saati de yok ben esas buna kafayi takiyorum

uyku sorunu bizde de var malesef bazen 3 4 e kadar uyumaz bazen de bugün oldugu gibi ikindin uyur gece yine uyumaz herseyi denedim dr a gittim ama bi saglık sorunu da yok sadece vitaminsizlik var dedi ben neler yaptım 5 6 ay tv yi söktüm karanlıkta oturdum tam 4 ay telefonu gizli kullandık eşimle telefonda oynamasın diye ama nafile

4 aydan sonra ne kadar erken olursa o kadar kolay alışıyorlar diye biliyorum. ama ben kendim yapamadım uyku eğitimini kıyamadım.
Ben de denemek istiyorum bakalim belki ise yarar, emzirip yatagina yatirin aglayinca geri kucaginiza alin sakinlestirip tekrar yatirin ve bunu uyuyana kadardevam ettirin diyorlar bakalim benim oglanda ne kadar ise yarayacak

Ben de denemek istiyorum bakalim belki ise yarar, emzirip yatagina yatirin aglayinca geri kucaginiza alin sakinlestirip tekrar yatirin ve bunu uyuyana kadardevam ettirin diyorlar bakalim benim oglanda ne kadar ise yarayacak
sanırım ben de yapmak zorunda kalacağım, ikinci bebek geliyor. şuan ayakta sallayarak uyuyor oğlum, ama 13 aylık biz biraz geç kaldık

Ben cocukken bana da babaannem bakmis, annem babam ogretmen olduklarindan meslegi birakmasanslari yokmus tabiiki benim icin
Simdibakiyorum da o donemde sorun olmamis belki de cocuk gelisimi icin sakincali seyler yapmisiz babaannemle mesela kabul gunleri altin gunleri gibi ben su an asla cocugumu birsuru kadinin oturup dua okudugu bir ortama gondermem mesela, oturulup kek borek abur cubur yenilen bir yere de gondermem
Eskiden bunlarin cocuk gelisimine zararinin oldugu bilinmiyordu tabii artik anneler daha bilincli, cocuklarin yatma kalkma saatine kadar hersey belli

Benimki de asla kendi kendine uyuyamaz ille emzirerek olmali ve yanina yatmis olmaliyim, bakalim belki degisir buyudukce. Gece belli bir saati de yok ben esas buna kafayi takiyorum
Geçiyor geçiyor merak etme hele o anne sütünü bırakınca nasıl kötü hissediyor insan kendini. O mükemmel bağın kıymetini bilin yorucu evet ama gidip bidaha gelmiyor. O emerken sende koklaya koklaya uyu. Emen çocuk çok guzel kokuyor yaa

Sen kendini parçalasan da bildiğini okur. Ben 1000 defa kayınvalideme çocukları akşam uyutma dediğim halde saat 7 gibi yatırır. Her zaman değil tabi işim olup ona bıraktığım Zaman'larda. Biliyorum ki uyumaları için ortam hazırlanıyor :) ben o saatte uykuları geldiğinde oyun oynatıyorum,etkinlik yapıyoruz açıyorum uykularını. Bi uyurlarsa ipin ucu kaçıyor çünkü.

Ne zaman memeye tutsam emiyor zaten benim oglan ablasi hep ac hep ac cok komigime gidiyor bazen oyle bir heyecanlaniyor ki emerken sanki ilk kez meme gormus

Mumkunse isten cikin, kiziniz 5-6 yasina gelince yeniden ise girersiniz, o zaman da kiziniz krese gider.

Çalışan annelerin dramı .. Yerinizde olsam 3 yaşına kadar çocuğuma kendim bakarım ve 3 yaşından sonra kreşe veririm. Daha dengeli ve düzenli büyümüş olur. İnanın vicdanınız çok rahat eder. Eve bakıcı alsanız kayınvalideniz emin olun gelip bakıcıya da müdahale eder..

imkanın varsa işten çık iki yaşına kadar kendi düzeninde çocugunu büyüt ondan sonrada kreşe ver emin ol kreştekiler kafasının dikine giden babanneden daha iyi bakıyorlar

benim kv ben yemek ısıtırken çukulata yedirirdi ne yaptın anne dedim mi eee ne var çocuk istedi yedirdim derdi , bendeki surat ona yetti , birdaha eline çukulata bile alamadı kızıma yedirmek için

git kızım git annen şimdi gözlerini pörtletir bana derdi.

ee sizde laftan anlayın ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…