senin forumdaki üyeleri konudan kovmak gibi bir yetkin yok... ok?
canım secil olalı baya olmadı mıYa ben deli olacam. Bu kaynanam beni verem edecek.
Ben eşek miyim ya. Alnımda öyle bir yazı mı var acaba.
Kaynım evlenecek seçimden bir hafta önce İstanbul da olacak düğün seçim haftası cumartesi de adana da olacak.
Adamlar düğün ertesi günü balayına gidiyor, ki kaynım işten çıktı.
(ben on gün iznimi kendinin geleni gideni ile hizmet bilmem ne davetlere bile gidemedim. Düğün sabahı erkenden indirdiler aşağı eve, kayınbabam işe gidecek mış te kahvaltı hazırlanacak mış)
Gelin cuma geliyor. Cumartesi düğün, düğün akşamına geri İstanbul a gidiyor. Neymiş oy kullanacakmışta bilmem ne. Pazar sabahı gitsin. Olmaz yorgun olurmuş.
Bana o kadar acındırdı kendini gözümün önünde kendi yüzüğünü bozdur du.
Annemi evden kovmaktan beter etti.
Bu gelini dört yıl okumuş ya. Babası avukat ya sosyete den diye. Bi kibarlık, bi hizmet, bi hürmet.
Kendimi frebliyemiyorum bu kadın beni cinlendiriyor ya ben nasıl sakinleşwcem bilmiyorum bana biri öneri versin. Kaynanası böyle olanlar nasıl geçim etti ya
bu mesaj için mi kiblediniz. bu arada konuyu anlamaya çalışıyorum. umarım çözerim olayıKibledim sizi
bu mesaj için mi kiblediniz. bu arada konuyu anlamaya çalışıyorum. umarım çözerim olayı
Gelinlere eziyet etmek bunların birinci görevi canım. Ben bildiğin kavga ettim hiç görüşmüyoruz kafam çok rahat bu ne ya kaynananın egosunu şişirmek içinmi evlendik bizGidilecek yer olsa gidecem diyor kp emekli olsun gidecem diyor fıss ben nişanlandığımdan beri emekli olacak 3 sene oldu dörde girecek daha emekli olamadı
Ya öyleleri var şimdi adını vermeyim her konumu takip eder ama bana çok kötü laflar söyler. Diğer üyeleri kışkırtmaya çalışır. Diğer üyelerde buna yüz vermez onu suçlar. İyice çileden çıkar:)O mesaj için değil
Hani bazı üyeler vardır. Konu sahibini çileden çıkarana kadar üstüne gider. Konu sahibi sonunda çıldırıp laf edince de aaa terbiyesiz kiblicem sizi diyen. İşte bı hanım aynı onlardan biri
En başından bakarsanız konu sahibi "beni görmezden gelin anlamıyorsanız konumu" dedikçe kışkırtıcı şeyler yazmış. Hatta bir ara konu sahibi cevap vermeyi kesince başka üyeler üzerinden konu sahibine taş atmaya devam etmiş. El insaf yahu. Karşıdaki derdini anlatamayacak kadar sinirli ki cümlelerini toparlayamıyorum. Her kpnuya yorum yapma zorunluluğu mu var ? Yada yorum sayısı kadar para mı alıyor ? Konu sahibi akıllı çıktı da provakasyona gelmedi valla
altlı üstlü olunca hep aynı sanırım,biraz sonra bende bi konu açabılırım buna benzerYa ben deli olacam. Bu kaynanam beni verem edecek.
Ben eşek miyim ya. Alnımda öyle bir yazı mı var acaba.
Kaynım evlenecek seçimden bir hafta önce İstanbul da olacak düğün seçim haftası cumartesi de adana da olacak.
Adamlar düğün ertesi günü balayına gidiyor, ki kaynım işten çıktı.
(ben on gün iznimi kendinin geleni gideni ile hizmet bilmem ne davetlere bile gidemedim. Düğün sabahı erkenden indirdiler aşağı eve, kayınbabam işe gidecek mış te kahvaltı hazırlanacak mış)
Gelin cuma geliyor. Cumartesi düğün, düğün akşamına geri İstanbul a gidiyor. Neymiş oy kullanacakmışta bilmem ne. Pazar sabahı gitsin. Olmaz yorgun olurmuş.
Bana o kadar acındırdı kendini gözümün önünde kendi yüzüğünü bozdur du.
Annemi evden kovmaktan beter etti.
Bu gelini dört yıl okumuş ya. Babası avukat ya sosyete den diye. Bi kibarlık, bi hizmet, bi hürmet.
Kendimi frebliyemiyorum bu kadın beni cinlendiriyor ya ben nasıl sakinleşwcem bilmiyorum bana biri öneri versin. Kaynanası böyle olanlar nasıl geçim etti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?