10 gün olmuş daha bu kadının paylaşımını yapalı ya

Bak canim pek anlamadım ama kv denin taraf tuttugunu anlatmaya calismisssin haklisin ama eltinin sucu yok benim kv de de ayni ama eltime suc bulamam ki kv denin derdi beni sinir etmek daha eltimi görmedim kv de de 2 kere gördü haftaya dugun olacak dugun salonu kuaförü herseyi hazir eşyaları vs .bana hicbiri yapılmadı acayip tongaya getirdiler neyse 6 6,5 yil oldu kv de cok kullandi üzdü de ama benim canim yandi eltim de ceksin diyemem

Düğünden sonra yorgun olur tabi, Cuma gitsin oy kullanmaya.

Avukatlar hep sosyete mi oluyor? Ben anlamadım ya? Benim akrabam var avukat ama kendi halinde..

Düğünden sonra balayına gitmek de çok normal. Siz gitmediniz diye o da mı gitmesin yahu?

Anlamadım, anladığımı sandığım şeylere cevap verdim sadece. İnşallah anlamışımdır. Sanmıyorum pek de..

K.peder kahvaltı ..
Aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Düğün bittiğinde evinize dönseydiniz. .

Anladığım kadarıyla kv size kök söktürüyor eltinize canım cicim ayağı yapıyor. Sizde girmeyin bu kadının evine Bulaşık mı var yıkamayın temizlik mi yapılacak eli ayağı yok mu kendi yapsın. Evinizde keyfinize bakın iki ayrı kapısınız sonuçta merhaba merhaba dersiniz.
Eltime bunu yaptı bana bunu yapmadı diye hayıflanmayın bırakın isteyen istediğine nasıl davranırsa davransın sizle konunun alakası bile yok. Belki sana yapamadıklarını ona yapmak istiyor.
Bence bu yazdıklarınızdan öte bir sorun var eşiniz. Eşiniz bana pısırıkmış gibi geldi anne kuzusu bana kalırsa.
Size önerim sakin olun, rest çekin eşinizin ailesine. Bırakın kime ne anlatıyorsa anlatsın isterse uydursun sizi bağlamaz.

Karisik anlatmissiniz ama anladigim su yeni evlenen eltinizi biraz kiskanmissiniz. Yoksa balayina gitmesi gidip oy kullanmasi yada yeni gelin diye kibar nazik davranilmasi bunlar olmasi gereken seyler.

Eltim de ben balayına gittim diye, dış çekim fotoğraf albümü yaptırdık diye, 6lı takım geceliğim var diye, kaftanımı ve gelinliğimi kiraladım onunkini giymedim diye, benim oğlum olacakmış onun kızı var diye, vs bu nedenlerden dolayı evliliğimin 2yılını burnumdan getirdi. Neymiş onların olmamış benim olmuş. Eşim zamanında balayı parası olarak 2bin lira vermiş bunlar da bulaşık makinesi almışlar borç ödemişler vs. Ben ne yapabilirim. Keşke onlar da gidebilseydi onların da albümü olsaydı. Ben ne yapabilirim. Hala benimle karşılaştırıyor kendisini. Canı sağolsun hala seviyorum kendisini ama işte eltilik. Kuma yürür eltilik yürümez demişler.

canım secil olalı baya olmadı mı bi anlık sinirle karışıkk yazmışsın.Yeni geli diye pohpohlıyolardır.Sana yapan onlarada yapar merak etme cicim ayı. Dip not :Nasıl alıştırırsan öyle gider.Valla yapmayan daha kıymetli nankör insanlar yapma canım yeni geli diye öledir nazik kibar davranmışlardır.

Canım eltinde bende suçu bulamadım. Sana yaptıklarını onlara yapamamasının sebebi evet babasının avukat olması kendisinin okumuş olması vs dir. Sebebide gelinin arkasının güçlü olması babasının avukat olması demek yrn öbür gün kızlarına bir zarar geldiğinde onlara kök söktürebileceği vsdir. Aile sahiplik arka çok önemli şeylerdir. Ha bu nerede önemsizdir eğer muhattap olduğun aile düzgün karşındakine insan olarak değer veren birirleri olmuş olsaydı okumuşmuş meslek sahibiymiş vs önemli olmazdı çünkü herkee karşı iyi niyetli olunurdu

bu mesaj için mi kiblediniz. bu arada konuyu anlamaya çalışıyorum. umarım çözerim olayı

O mesaj için değil
Hani bazı üyeler vardır. Konu sahibini çileden çıkarana kadar üstüne gider. Konu sahibi sonunda çıldırıp laf edince de aaa terbiyesiz kiblicem sizi diyen. İşte bı hanım aynı onlardan biri
En başından bakarsanız konu sahibi "beni görmezden gelin anlamıyorsanız konumu" dedikçe kışkırtıcı şeyler yazmış. Hatta bir ara konu sahibi cevap vermeyi kesince başka üyeler üzerinden konu sahibine taş atmaya devam etmiş. El insaf yahu. Karşıdaki derdini anlatamayacak kadar sinirli ki cümlelerini toparlayamıyorum. Her kpnuya yorum yapma zorunluluğu mu var ? Yada yorum sayısı kadar para mı alıyor ? Konu sahibi akıllı çıktı da provakasyona gelmedi valla

Gidilecek yer olsa gidecem diyor kp emekli olsun gidecem diyor fıss ben nişanlandığımdan beri emekli olacak 3 sene oldu dörde girecek daha emekli olamadı
Gelinlere eziyet etmek bunların birinci görevi canım. Ben bildiğin kavga ettim hiç görüşmüyoruz kafam çok rahat bu ne ya kaynananın egosunu şişirmek içinmi evlendik biz

Ya öyleleri var şimdi adını vermeyim her konumu takip eder ama bana çok kötü laflar söyler. Diğer üyeleri kışkırtmaya çalışır. Diğer üyelerde buna yüz vermez onu suçlar. İyice çileden çıkar:)

Canim sen ne yap biliyormusun kaynana nin surekli arkasinda ya vedud u oku surekli ama arkasnda oku ufle bn ole yapiyorum mum gbi oldu kaynana bna bsy ble diyemiyo bnidinlepisman olmazsn

kiskancliga baksende yapmasaydin hizmet,sende balayia gitseydin.sen yapmadin diye faturasini yeni gelin mi odeyecek?
okumus kiz ve ailedende gormus belli ki ,senin ve kv nin kuru sacmaliklarinimi cekecek zannediyorsun!

altlı üstlü olunca hep aynı sanırım,biraz sonra bende bi konu açabılırım buna benzer
Allah sana bol sabır versin
gerçi sadece ana konunu okudum ben,arada yazanlardan haberdar diilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…