ben de sizi...Kibledim sizi
O okypete ;
üyenin beni kiblemesinin nedenini anlamadım ama, önceki sayfalara da bakarsan, yorum yazanların pek çoğu konunuzdan hiçbişey anlamadık yazmış konu sahibine.. aynı şekilde ben de bişey anlamadığımı belirttim, hani belki düzeltir diye. nedense! sadece benim ve asudebahar'ın mesajını alıntılamış ve anlamıyorsunuz ama yorum yazıyorsunuz gibi alakasız bir cvp verdi. (kaldıki konuya yorum yazmadım, sadece anlamadığımı belirttim) ben de dedimki yorum yazmak için önce anlamak gerek... durum bundan ibaret... beni kibleme gereği duyan arkadaşın savunduğu gibi herhangi bir mesajımda aaaa terbiyesiz kadın, kibleyeceğim seni cümlesi de geçmiyor. yani iddia edildiği gibi kimsenin konu sahibine, hakaret ya da küfür ettiği, kimseyi kışkırttığı yok. tam tersi kendisinin ne kadar atarlı olduğunu bazı arkadaşlar da belirtmiş. ben forum kurallarına azami dikkat gösteren ve kimseyle de tartışmaya girmemeye özen gösteren bir üyeyim. son olarak da 'yarası olan gocunur' diyorum....
siz polemiğe girme hatasına düştünüz ama ben düşmeyeceğim... ok? kib byeeeeAhaaha daha benim yazdığımı anlamamışsınız konu sahibini mi anlayacaksınız?
Ben size aa terbiyesiz demiş demedim ki...
Öyle üyelerde var dedim. Yarası olan gocunur siz niye üzerinize alındınız ki...
Sadece konu sahibi zaten gersin ve sinirli. İnsan yahu oda. Üzgün şu anda. Bir de siz üzerinize gidiyorsunuz. Peki çok sevgili forum kurallarına uyan üye. Madem amacınız polemik değildi. Hangi maksatla başka üyeden alıntı yapıp "aman ses çıkarma sana da çemkirir" yazarak fitili ateşlediniz?? Bu polemik değil mi ??
Şu mesajla sizinle polemiğe girmiş sayıldım malesef. Ama tutamadım kendimi. Artık banlansamda gözüm açık gitmez
eltine yaptiklari muameleden oturu eltine gicik olma ve balayina takilma hakkin yok oncelikle.. o kizin ne sucu ve alakasi var?Ya ben deli olacam. Bu kaynanam beni verem edecek.
Ben eşek miyim ya. Alnımda öyle bir yazı mı var acaba.
Kaynım evlenecek seçimden bir hafta önce İstanbul da olacak düğün seçim haftası cumartesi de adana da olacak.
Adamlar düğün ertesi günü balayına gidiyor, ki kaynım işten çıktı.
(ben on gün iznimi kendinin geleni gideni ile hizmet bilmem ne davetlere bile gidemedim. Düğün sabahı erkenden indirdiler aşağı eve, kayınbabam işe gidecek mış te kahvaltı hazırlanacak mış)
Gelin cuma geliyor. Cumartesi düğün, düğün akşamına geri İstanbul a gidiyor. Neymiş oy kullanacakmışta bilmem ne. Pazar sabahı gitsin. Olmaz yorgun olurmuş.
Bana o kadar acındırdı kendini gözümün önünde kendi yüzüğünü bozdur du.
Annemi evden kovmaktan beter etti.
Bu gelini dört yıl okumuş ya. Babası avukat ya sosyete den diye. Bi kibarlık, bi hizmet, bi hürmet.
Kendimi frebliyemiyorum bu kadın beni cinlendiriyor ya ben nasıl sakinleşwcem bilmiyorum bana biri öneri versin. Kaynanası böyle olanlar nasıl geçim etti ya
Eltim çeksin demiyorum ki onun sayesinde rahat etmeye başladım ben. Sorun kadın bana kendini kakaladı ona da yaranmaya çalışıyorBak canim pek anlamadım ama kv denin taraf tuttugunu anlatmaya calismisssin haklisin ama eltinin sucu yok benim kv de de ayni ama eltime suc bulamam ki kv denin derdi beni sinir etmek daha eltimi görmedim kv de de 2 kere gördü haftaya dugun olacak dugun salonu kuaförü herseyi hazir eşyaları vs .bana hicbiri yapılmadı acayip tongaya getirdiler neyse 6 6,5 yil oldu kv de cok kullandi üzdü de ama benim canim yandi eltim de ceksin diyemem
Konuyu kavramışsınız ama anlayamamuşsınız ben gidip girmemelerine bir şey demiyorum gitsin tabi en mutlu anları ben kadının davranış şeklinden bahsediyorumDüğünden sonra yorgun olur tabi, Cuma gitsin oy kullanmaya.
Avukatlar hep sosyete mi oluyor? Ben anlamadım ya? Benim akrabam var avukat ama kendi halinde..
Düğünden sonra balayına gitmek de çok normal. Siz gitmediniz diye o da mı gitmesin yahu?
Anlamadım, anladığımı sandığım şeylere cevap verdim sadece. İnşallah anlamışımdır. Sanmıyorum pek de..
Altlı üstlü oturuyorumK.peder kahvaltı ..
Aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Düğün bittiğinde evinize dönseydiniz. .
Bana yapmadı diye de hayıfkanmıyorum bu kadın olmamış bir şeyi olmuş gibi gösteriyor. Evet belki kıskanıyor gibi föeünebilirim ama kıskanmıyorum aksine seviniyorum ve daha fazla şey yapmasını istiyorum.Anladığım kadarıyla kv size kök söktürüyor eltinize canım cicim ayağı yapıyor. Sizde girmeyin bu kadının evine Bulaşık mı var yıkamayın temizlik mi yapılacak eli ayağı yok mu kendi yapsın. Evinizde keyfinize bakın iki ayrı kapısınız sonuçta merhaba merhaba dersiniz.
Eltime bunu yaptı bana bunu yapmadı diye hayıflanmayın bırakın isteyen istediğine nasıl davranırsa davransın sizle konunun alakası bile yok. Belki sana yapamadıklarını ona yapmak istiyor.
Bence bu yazdıklarınızdan öte bir sorun var eşiniz. Eşiniz bana pısırıkmış gibi geldi anne kuzusu bana kalırsa.
Size önerim sakin olun, rest çekin eşinizin ailesine. Bırakın kime ne anlatıyorsa anlatsın isterse uydursun sizi bağlamaz.
Olası şeyler se neden bana yapılmadı. Eltimi kıskanmıyorum davranışlarına sinir oluyorumKarisik anlatmissiniz ama anladigim su yeni evlenen eltinizi biraz kiskanmissiniz. Yoksa balayina gitmesi gidip oy kullanmasi yada yeni gelin diye kibar nazik davranilmasi bunlar olmasi gereken seyler.
Ben eltim ile bu tarz konulara girmediğimi düşünüyorum. Ben naber nasılsın derim. O başlar anlatmaya kızmıyorum da aksine onun mutlu olmasına seviniyorum çünkü beni böyle sevindirmedi onda bu sevinci görmek hoşuma gidiyor neden onun mutluluğuna gölge düşüreyim ki benim problemim kaynanamın hareketleri ve ben bunu kaynanama da sormuyorum eşimi sorumlu tutuyorum annesine de kızıyorum çünkü bütün örf adet ne varsa bende uygulamaya çalıştı. Kaynanam a kızıyorum çünkü eşimi karar verebilme yetkisini elinden alıyor. Sütünü helal etmezmişEltim de ben balayına gittim diye, dış çekim fotoğraf albümü yaptırdık diye, 6lı takım geceliğim var diye, kaftanımı ve gelinliğimi kiraladım onunkini giymedim diye, benim oğlum olacakmış onun kızı var diye, vs bu nedenlerden dolayı evliliğimin 2yılını burnumdan getirdi. Neymiş onların olmamış benim olmuş. Eşim zamanında balayı parası olarak 2bin lira vermiş bunlar da bulaşık makinesi almışlar borç ödemişler vs. Ben ne yapabilirim. Keşke onlar da gidebilseydi onların da albümü olsaydı. Ben ne yapabilirim. Hala benimle karşılaştırıyor kendisini. Canı sağolsun hala seviyorum kendisini ama işte eltilik. Kuma yürür eltilik yürümez demişler.
Erken seçim ayağına 1 kasımda seçim olacak diye. Düğünü seçimden sonra da yapabilirlerdi. Ama o gün işlerine geliyor çünkü gelinde istemiyor. Ben yazıyorum bunları muhakkak onlara okuyacağım gün gelecekcanım secil olalı baya olmadı mıbi anlık sinirle karışıkk yazmışsın.Yeni geli diye pohpohlıyolardır.Sana yapan onlarada yapar merak etme cicim ayı. Dip not :Nasıl alıştırırsan öyle gider.Valla yapmayan daha kıymetli nankör insanlar yapma canım yeni geli diye öledir nazik kibar davranmışlardır.
Ay millet ne uyanık ya boşver sende yapma yapmyan ve lafını esirgemeyen daha kıymetlii bu devrdeErken seçim ayağına 1 kasımda seçim olacak diye. Düğünü seçimden sonra da yapabilirlerdi. Ama o gün işlerine geliyor çünkü gelinde istemiyor. Ben yazıyorum bunları muhakkak onlara okuyacağım gün gelecek
İki gün inip kadının işini yapmadım diye yüzüme bakmıyor. Bakmasın çok ta önemli değil
Ben kendileri yüzünden aileme gidemiyorum. Kendileri kendilerini rezil etti. Benim ailem benim arkamda evliliğimin ilk senesi boşanma raddesine geldim ben arayıp sormadı bile ne oldu niye gittin diye. Çifte standart uyguluyor kişiliksiz, lerin olmayan kişiliğini görüyorum. Gelini bir eve atsın ondan sonra görecem ben onun kibarlığını nişanlıyken benim aileme bana da böyle fakir ama gururlu rolü oynuyor duCanım eltinde bende suçu bulamadım. Sana yaptıklarını onlara yapamamasının sebebi evet babasının avukat olması kendisinin okumuş olması vs dir. Sebebide gelinin arkasının güçlü olması babasının avukat olması demek yrn öbür gün kızlarına bir zarar geldiğinde onlara kök söktürebileceği vsdir. Aile sahiplik arka çok önemli şeylerdir. Ha bu nerede önemsizdir eğer muhattap olduğun aile düzgün karşındakine insan olarak değer veren birirleri olmuş olsaydı okumuşmuş meslek sahibiymiş vs önemli olmazdı çünkü herkee karşı iyi niyetli olunurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?