- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
- Konu Sahibi aytozuvegece
-
Canim bence aksam sadece sebze protein tarzi bir seyler yedin mi tamamdirarkadaş benim için kurabiye yapıp işe gelmişşş
1 tane yemek zorunda kaldımmm
ben 68,5 gibiyim
ilk hedefim (yıllardır )65[/QUOTE
Ne guzel cok degilmis kilon ben de en son gecen ramazan ayinda 68 dim ama saldim hiç dikkat etmedim
65 benim de hedefim senin az bir yolun var
Biraz cabayla 1 aya ulasabilirsin bence
İnşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınızMerhaba güzel bayanlar...
10 haftalik bir maraton bugun benim için basliyor.
Diyet konusunda oldukca deneyimliyim. Gelelim kilo alma seruvenime : klasik hikayelerin aksine ben kilolarla hamilelik hatta dogumdan sonra tanistim. 4 yil once dogum yaptim diyetle birkaç kez gayet zayif bir fizige de ulastim ama maalesef devami gelmedi ve tekrar kilo aldim.
Asil kiloyu ise bu kis aldim gecen haziranda 68 kilo iken 10 kilo alarak 78 leri gordum.
Yani ciddi anlamda hizli kilo aldim tabi kendi cabamla duzensiz beslenme ve abur cuburla.
Artik bugun duzenli ve saglikli beslenmeye basliyorum burdan gun gun her seyi paylasacagim.
Kendimden bahsedeyim biraz da:
yas 29
Boy 1.70
kilo 77.6
hedef 65
Evliyim calisiyorum ve 1 kizim var. Bundan boyle menulerimle buradayim.10 haftada 12 kilo vermem gerekiyor bakalim nasil olacak.
Bu yolda insallah hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz...
Hafta sonları bir yerlere mi gidiyorsun Can'ım gideceğin Zaman evden yiyerek ayrılen fazla 5 gün yapıp bırakıyorum ben haftasonları irade gösteremiyorum
Aslinda hafta ici cok dikkat etsen hafta sonu biraz kacamagin cok da zarari olmazen fazla 5 gün yapıp bırakıyorum ben haftasonları irade gösteremiyorum
Hosgeldin canim Insallah bunu gerçekten istiyorumİnşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?