- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
- Konu Sahibi aytozuvegece
-
merhaba günaydın maşallah 1 haftada çok güzel kilo vermışsın tebrik ederimdarısı başıma bende geçen sene diyetisyene gitmiştim o listeye tekrar başladım ama bu hafta ekmekleri azaltıcam ve ayça kayanın kitabı vardı ona bakarak devam edicem
Canim diyetin ilk haftasi odemlerde gitti sanirim.merhaba günaydın maşallah 1 haftada çok güzel kilo vermışsın tebrik ederimdarısı başıma bende geçen sene diyetisyene gitmiştim o listeye tekrar başladım ama bu hafta ekmekleri azaltıcam ve ayça kayanın kitabı vardı ona bakarak devam edicem
Sen 8 haftalik yarismadaydin insallah 1. Olursun canim.Evet canım benimde dikkatimi çekti bakalım benim verdiğim kilo bu hafta birinci olmama yetecek mi haftaya bakalım ne kadar vericez
Canım bence bu hafta yarışma baya fire verecek bi daha adını yaz yarın katılma istediğinde bulun o zaman alınırsın En'in ol çok motive ediciSen 8 haftalik yarismadaydin insallah 1. Olursun canim.
O yarismaya bende yazdim ama liste dolmustu liste disi paylasimda pek motive edici gelmedi
Ben de gunlugumu actim
Bakalim bu hafta çok onemli tamamladik mi gerisi gelir
Bakalim canim listed en silinen olursa yazarimCanım bence bu hafta yarışma baya fire verecek bi daha adını yaz yarın katılma istediğinde bulun o zaman alınırsın En'in ol çok motive edici
Tamam canım bende seni haberdar ederim hem buraya yazarsın hem oraya daha güzel olurBakalim canim listed en silinen olursa yazarim
ben 70.7 ile başladım bende 1 haftada 1.3 verdım benımde odemler gıttı sanrıım ıkıncı hafta regli oldum kılo kaybım yok maalesef regliye bağladım ilk hedefim 60 kilo olmak sonra 57-58 i olursa güzel olacakKizla
Canim diyetin ilk haftasi odemlerde gitti sanirim.
Normalde bu kadar hizli veremezdim zaten cok az da yemiyorum.
Bakalim haftaya neler olacak
Sen de umarim ulasirsin hedefine kaç kilo vermen gerekiyor
O zaman verecegimiz kilolar cok yakinben 70.7 ile başladım bende 1 haftada 1.3 verdım benımde odemler gıttı sanrıım ıkıncı hafta regli oldum kılo kaybım yok maalesef regliye bağladım ilk hedefim 60 kilo olmak sonra 57-58 i olursa güzel olacak
ben de onu sorucaktım bende yazayım menulerımı değerlendiririz benım topiğim var hem oraya hem buraya yazarımO zaman verecegimiz kilolar cok yakin
Bence azmedersek mayis basina kadar gider. Her zaman buraya beklerim canim
Bana da hirs olur
Tamam canim yazalimben de onu sorucaktım bende yazayım menulerımı değerlendiririz benım topiğim var hem oraya hem buraya yazarım
bu sabahki kilom 69.6bakalım 1 hafta sonra ne olacak
sabah 1 bardak ılık limonlu suTamam canim yazalim
Gunlugune de goz aticam ben de yazarim
Yeterki kurtulalim su kilolardan
Menun iyiymis canimsabah 1 bardak ılık limonlu su
kahvaltı 1 yumurta 4 ymk kaşığı lor peyniri yeşillik 5 zeytin 1 yumurta 2 dilim ekmek
ara 7-8 adet çiğ fındık
öğlen hasan paşa köfte 1 ayran
1.60 canım ama ben zor verıyorum kılo maalesef metobolızmam çok yavaş bı dekabızlık sorunum var limonlu su ıyı gelıyo bana haziran sonuna kadar kendıme sure verdım 10 kılo verırım sanırımMenun iyiymis canim
Su limonlu suya bir turlu baslayamadim
Cok faydaliymis.
Bir de kilon cok fazla degil biraz cabayla cabucak gider
Boyun kaç canim
Gitsin de yavas gitsin1.60 canım ama ben zor verıyorum kılo maalesef metobolızmam çok yavaş bı dekabızlık sorunum var limonlu su ıyı gelıyo bana haziran sonuna kadar kendıme sure verdım 10 kılo verırım sanırım
En iyisi canim sporsuz gitmiyor.öğlen ve akşam toplam 30dk falan yuruyorum akşamlarıda leslie yapmaya çalışıyorum yenı yenı başlıyorum spora
Geçen hafta 77.6
Bu sabah 74.8
Giden 2.8
Cok sukur iyi bir sonuç aldim.
Motivasyon artti. Haftaya ucundan da olsa 72 gormek istiyorum.[/QU canimmmmmmm tebrik ederim cok iyi bi sonuc ben de yarin regl olcam buyuk ihtimal bugun tartildim 1 kilo eksik gosterdi daha iyi beklerdim.ama sanirim sislik oldu .ama yilmak yok devam.tekrar tebriklerrrrr :) darisi basimaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?