- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
- Konu Sahibi aytozuvegece
-
Selamlarrrrr
Misafirlerim gitti ve bende solugu burda aldim
Yazmayinca bir seyler eksik kaliyor sanki
Gelenler de kilo aldigimi teyit ettiler yazdan beri gorusmuyorduk
Uzuldum mu biraz ama biliyorum ki bir kaç aya herkes nasil zayifladin diye sormaya baslayacaklar baskalari önemli degil
Ben zaten kendim icin istiyorum ve Basaracagim nokta
Kesinlikle canim tebrik ederim seni baskalarini duymamak gerek bi hedefimiz oldugunda bana da bugun bos hayaller kurma diyenler oldu ama dedigin gibi zayiflayinca da nasil basardin diye soracaklar .motivasyonumuz dusmesin diye bi sure duymayaca giz bunlari sanirim :) takipteyim :)Selamlarrrrr
Misafirlerim gitti ve bende solugu burda aldim
Yazmayinca bir seyler eksik kaliyor sanki
Gelenler de kilo aldigimi teyit ettiler yazdan beri gorusmuyorduk
Uzuldum mu biraz ama biliyorum ki bir kaç aya herkes nasil zayifladin diye sormaya baslayacaklar baskalari önemli degil
Ben zaten kendim icin istiyorum ve Basaracagim nokta
Destegin ve ilgin cok Mutlu etti beni canim...Kesinlikle canim tebrik ederim seni baskalarini duymamak gerek bi hedefimiz oldugunda bana da bugun bos hayaller kurma diyenler oldu ama dedigin gibi zayiflayinca da nasil basardin diye soracaklar .motivasyonumuz dusmesin diye bi sure duymayaca giz bunlari sanirim :) takipteyim :)
Tebrikler canım çok iyi gidiyorsun sen böyle azmettikçe yaza kadar incecik olursun hadi bakalım sakın vazgeçme takipteyimAksam yemegim
1 tabak mantar sote
1 kase yogurtlu mor lahana
2 yaprak marul
Ve Simdi de demleme yesil cay
Sagol canim Insallah öyle olur.Tebrikler canım çok iyi gidiyorsun sen böyle azmettikçe yaza kadar incecik olursun hadi bakalım sakın vazgeçme takipteyim
Maşallah ya tebrikler süpersin inşallah Pazartesi sen 72 yi bende 64 ü görürüzGeçen hafta 77.6
Bu sabah 74.8
Giden 2.8
Cok sukur iyi bir sonuç aldim.
Motivasyon artti. Haftaya ucundan da olsa 72 gormek istiyorum.
Kahvaltıyı erken yapman çok iyi çalışıyormusun canımKahvaltim 7.30 gibi
1 bardak sutlu kahve
2 yumurtayla omlet
Ay evet insallah canim bu arada ayni miktarda kilo vermisizMaşallah ya tebrikler süpersin inşallah Pazartesi sen 72 yi bende 64 ü görürüz
Evet canim ogretmenim.Kahvaltıyı erken yapman çok iyi çalışıyormusun canım
Evet canım benimde dikkatimi çekti bakalım benim verdiğim kilo bu hafta birinci olmama yetecek mi haftaya bakalım ne kadar vericezAy evet insallah canim bu arada ayni miktarda kilo vermisiz
Tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?