- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi Cardialgia
-
ben koşu yapmayı düşünüyorum bi müddet deneyip verim alamazsam spor salonuna gidicem
hiç yok :) su içmede problemim yok su içmeyi seviyorum ama bitki çaylarını özellikle şekersizken hiç sevmiyorum
Günaydınlar.. Bende zayıflama maratonundayım 1ayı aşkın süredir, başka bi grupla zayıflıyoruz ama burası da dikkatimi çekti bi uğrayayım dedim:) arada buraya da takılmayı düşündüm:) bende toplamda 10 kilo vermeyi düşünüyordum şu an 5 kilo verdim geriye kaldı 5 kiloherkesin hayırlısıyla pıtır pıtır kilolarını vermesini temenni ederim:)
günaydın canım benimde ilgimi çekti topiğin özellikle zayıflama kürlerini merak ediyorum özel yaptıgın bişiler varsa paylaş burda takipteyim seni sıkı sık girmesemde okuyacagım yazdıklarını... bide pulbiberli yoğurduna nane ve keten tohumu ekle 1 cay kaşıgı daha cok faydasını görürsün...ben öle yiyorum...hemde harika bi tadı oluyo...bitki çaylarını bence içmeye calış mesela yeşil çayın nane ve limonlusu var tadi cok güzel seversin eminim
kuzum hoşgeldin, seni özledim ...
bana katılsana beraber yapalım
neler yapıyorsun nerelerdesin bakim sen
Süpersin canım devam et:evet bir 20 tane goji berry yedim üzerine 7 otlu çayıma attığım bir tutam biberiye çayımı içtim.
öncesinde bir bardak su içmiştim.
bugün geç kalktım şimdi kahvaltı hazırlayacağım bol yeşilikli bir salata (salatalık,domates ve maydanozlu)
haşlanmış yumurta yiyecegim
şekersiz çay
peynir yemem (yumurta yediğimde peynir yemiyor
3-4 tane zeytin
öğleden sonrası için az zeytin yağlı taze fasulye koydum bile ocağa yanında bol pul biberli ve kekikli yoğurt birazda zencefil ve zerdaçal koyacağım
canım yağ yakıyor bu pul biberli yoğurt.
sen kaç kilosun? bana katılmak istersen beklerim
canımsın sen yaa, kuzu seni arayacağım bu hafta konuşacaklarım var.Buralardayım canım benim:) Eskisi gibi pek takılamıyorum kadınlar kulübüne ama artık seni takip ederim:)
Ben yüzmeye de başladım. Bugün kahvaltıda istediğim her şeyi yedim. Ben akşam çok dikkat ediyorum. Bir de her gün kahvaltı yapamıyorum. Özlemişim kahvaltıyı
Sen çaylarla kilo vermişsin Birde ben çay içebilsem sevmiyorum normal çayı bile pek sevmem. Ama deneyeceğim her şey formda kalmak için
Süpersin canım devam et:
hımm bende yiyorum bi yerlerden duymuştum metabolizmayı hızlandırıyormuş diye kaldı aklımda ama iştah da açıyormuş.
ben şu an 66 500 üm.topiğimiz 11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :) başlıklı.
merhaba arkadaşım bende 65 kiloyum ve 10 kilo vermek istiyorum aranıza alırmısınız benide 29 yaşındayım ev hanımıyım ve 2 kız annişiyim....
bu arada uyguladığınız özel bi program varmı diyet listesi falan yada önereceğiniz etkili bi yöntem rica etsem..
teşekkür ederim canım bu goji beri yi nerden bulabiliriz bide faydası nedir acaba bide 7 oylu çayın içinde neler var aktardan 7 otlu diye mi alacağız..çok soru sordum kusura bakma canımcanım geçen hafta diyetisyen için kan verdim ama sonra gitmedim.
zaten arkadaşım gitmişti hep yanı şeyler.
insanın kendini bilerek yemesi daha doğru diye düşünüyorum.
bak ben şöyle besleniyorum;
kalkıyorum bir bardak su içip çayımı hazırlıyorum.
biberiye koyuyorum 1 tutam ve içine ya yeşil çay, ya rezene veya kekik,7 otlu çay koyuyorum bir tanede çubuk tarçın. 5 dk demleniyor
içiyorum ve yanına 20 tane goji berry i yiyiyorum.
sabahları 1 yumurta yarım dilim kepekli ekmek (1 tane değil yarım !)
eğer yumurta yemiyeceksen 1 dilim olabilir,
3-4 zeytin ve salatalık domates falan.
şekersiz çay birde yada süt.
öğlen 2 kaşık sebze yemeği ,2-3 kaşık yoğurt (pul biber,kekik) bazende zencefil ve zerdaçallı yoğurt
EKMEK YOK...
akşam 6 ya doğru yine bitki çayımı hazırlıyorum ardından yağsız el kadar tavuk gögsü salata
yada mısır gevreği.
2 saat sonra elma, bitki çayım yine.
ve BOL BOL SU...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?