10 kişi yetmez, gelin gelin, 30 kişi toplanın öyle gelin.

Bir kaç tane basit meze de eklersen göz doldurursun. Tatlıyı da hazır alıver :)

Ben on kisi de ağırladım ondan fazla da.uc senelik evliyim.ben de bilmiyordum ama internette yüzlerce yemek tarifi veren site var.cok da guzel oluyor.okuma yazma bilen ve unu şekeri sebzeyi meyveyi ayirt edebilen her yetiskin birey tarifleri birebir uygulayip ortalama bir menü çıkarabilir.hicbi zaman korkmam misafirden.acarim interneti uygularim.esim bile boyle yapar ve guzel de olur.

Ayrica disaridan istemek de ne demek.hicmi yemek ogrenmeyeceksin yani..bu durmunu bilerek gelsinler on kisi geliyorlarsa.yeni gelinden kimse kuzu cevirme mahareti beklemez zaten ama sen de bi guvec bi pilav bi salata yapiver yani dedigm gbi internet tarif dolu.cok basit orta okul ogrencilerim yapip getiriyor valla.

Yaw 10 kisiden de herkesin gozu korkmus. Biz her hafta 16-17 kisi oluyoruz annemlerde. Kazanla yemek yapiyoruz tabi
Queen Bee biz bu taraflarda aliskiniz kalabalik yemekli misafire. Senin esin Çerkez miydi? Onlarda da bu adetler var diye biliyorum. O kaynanan olacak kariyi cagir yardim etsin sana.

bence kendini hiç kasma.mana bulmak isteyen insan her türlü bulur.sen düdüklü de güzel bir mercimek çorbası yap.arkasına fırın poşetinde tavuk but yanına pilav. yufkadan garnitürlü börek yap.ortaya salata ve cacık da yap yeter hem zahmetsiz hem güzel olur.eşin de şekerpre vs gibi bi tepsi tatlı alsın gelirken. yalnız temizliğini bir gün öncesi bitir.böreğini de akşamdan sarıp buzdolabına koy ertesi gün gelmelerine yakın pişirirsin. skin ol hepimiz deneye yanıla öğrendik.yine de çok stres olacağını düşünüyorsan ev yemekleri ypılan bir yerden hazr d alabilirsin.

Ev yemekleri satan yerlerde var yada annenizden gine yardm alabilirsiniz beraber hazırlar sınız bir gun onceden

Yirtik kot giyen kv deye de simdi kuru fasulye yapilmaz yaw. Yorumu mu geri aliyorum
Hahaha bencede ona patates püresi yatağında ballı şarap soslu bonfile falan yapmak lazım ama malesef o kıvamda değilim henüz

Mana bulmaya gelen insanlar kendini nasıl belli ediyor işte.. Tek çeşit yapsan hiç uğraşmamış der, çok çeşit yapsan oğlumu batıracaksın der.. O insanlara kahvaltı bile fazla bence..

Ne güzel çevreymiş o ya.. Bana nasip olmadı öyle çevre Kıymetini bil :)

Esiniz ve siz nerelisiniz acaba ? Biz de ilk önce yeni evlenen cifti yemege alırlar akrabalar sıra sıra sizde de tam tersi .. Corba yapın mercimek vs. Zeytinyaglı olarak taze fasulye olabilir izmir köfte pilav salata ... :)
Ben Bulgaristan göçmeniyim, eşim çerkes. Aralarda yakın akrabalar gelin yemeğine aldılar canım benim :)

Peki onlar sizi yemeğe çağırdılar mi? İlk önce yeni evliler yemeğe çağırılır, daha sonra onlardan davet beklenir biliyorsunuz
Çağırdılar canım benim :) Yakın akrabalar sağolsunlar daha evlendiğim hafta hiç gecikmeden gelin yemeğine aldılar

Benimde dersim hergün 14.30'da bitiyor ama köy okulunda çalışıyorum öğretmen servisi 15.30 da kalkıyor eve varmamda 16.30 falan.. Vallahi benim eşimde öğretmen olsaydı herşey çok kolay olurdu, tek başına öğretmenlik bir işe yaramıyor, o yönden şanslısın.

Bende tüm adet ve geleneklerden nefret ediyorum, hemde hepsinden, hemde hergün yeniden ve yeniden

Ohoo o dediğinizi evlendiğimiz ilk hafta yaptılar zaten. Eşimin tarafında kurt var sağolsunlar hayatlarını yarın öleceklermiş gibi yaşamaya adamışlar. İlk hafta tüm sülalesi tek tek yemeğe aldı akabinde de benden beklemeye başladılar. Bende 2 ay içinde almayınca darılmacalar gücenmeceler başladı.

Makine babamın eski bulaşık makinesiydi. 2 aylık değil yani, güzel çalışan bir makineydi babamda vereyim almayın boşuna dedi. Ama bende bozulacağı tuttu işte

Ehehe teşekkür ederim, inan bende gülüyorum ağlanacak halime Benim kayınvalidem malesef öyle yardımcı olacak bir insan falan değil, misafirlerle gelip baş köşeye kurulmazsa bende QueenBee değilim. Arkadaşlar sağolsun baya basit tarifler vermişler, değerlendireceğim, Allah yardımcım olsun cidden

Ya düdüklü tencere fobim var benim Normal tencerede haşlıyorum o tip şeyleri tabi biraz daha uzun beklemem gerekiyor ama napayım Teşekkür ederim tarif için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…