Umudunu yüksek tutİnşallah kuzum çok bel ağrım var korkuyorum
BEnim sonuç maalesef negatif çıktı. İlk denememdi. Hayırlısı böyleymiş. İnşallah testi pozitif çıkan arkadaşların değerleri kat kat artarBugün test günü olan arkadaşlar , Hepiniziden güzel haberler bekliyoruzben de ikinci defa kan vereceğim bugün sonucu size de yazarım Canlar
İnşallah öyledir cnmUmudunu yüksek tutbu bir gebelik belirtisi olabilir
Rabbimin vardır elbet bir bildiği zamanı kuzum , sen umudunu yitirme inşallah Rabbim hepimizin kucaklarını doldururBEnim sonuç maalesef negatif çıktı. İlk denememdi. Hayırlısı böyleymiş. İnşallah testi pozitif çıkan arkadaşların değerleri kat kat artarBizleri dualarınızda unutmayın
Dr una güven canım ilk 4-5 haftada normal karşılanıyormuş bu kanamalar diye biliyorum bende , birde bence en kısa sürede kan değerini ölçtür , değer çok önemli imişSelam arkadaşlar ben salı günü idrarda pozitifi gördüm ama kan vermedim dun aksam pembe lekelenme oldu az miktarda yerlesme kanaması olsa 2 gün önce neden pozitif çıksın test kafam karıştı düşükmu oluyor acaba çok canim sıkkın doktor normal olduğunu kanama rengi konuya dönerse ve çoğalınca riskli olduğunu söyledi ama kafam karışık
Sagol canim cevap verdiğin için kqnamq bitti zaten sabah inslalah ciddi değildir yarin sabah kan vericem inşallah güzel bir kan değeri yazarım burayaDr una güven canım ilk 4-5 haftada normal karşılanıyormuş bu kanamalar diye biliyorum bende , birde bence en kısa sürede kan değerini ölçtür , değer çok önemli imiş
İnşallah canım , güzel haberler bekliyorumSagol canim cevap verdiğin için kqnamq bitti zaten sabah inslalah ciddi değildir yarin sabah kan vericem inşallah güzel bir kan değeri yazarım buraya
Günaydın kızlar testimin sonucu 285 çıktı çok şükür Rabbime
Gayet iyi bence benim 10. Gün 226 çıktı 5. Gün tek embriyo bakalım 12. Gün de kaç çıkacak hayırlı oldun sağlıkla artsın değerlerimizKizlar bende kan verdim 11. Gun 198.38 çıktı nasil sizce
Canım kanda netleştirmeden kaybetme umudunu inşallah güzel sonuç alırsınKizlar benim dun 11.gunumdu normal idrar testi yaptim,negatif cikti ,sabahta tekrarladim gene negatif,bugun kan vermem gerekiyor ama.disari cikamadim ,kizim biraz hasta birlikte gidecektik,sanirim onda da negatif vikacak(uzgunum
Bakalim,kan sonucucikinca gene haber veririm,insallh isteyen herkesin dilegi gerceklesirCanım kanda netleştirmeden kaybetme umudunu inşallah güzel sonuç alırsın
Amin inşallah cnm benim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGünaydın canım gözün aydınsağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah Allah
İLk verdiğin değer kaçtı canımKizlar bende kan verdim 11. Gun 198.38 çıktı nasil sizce
Canım idrar testlerinde yanılma payı çok yüksek , sen şimdiden moralini bozma ilk fırsatta kan ver benceKizlar benim dun 11.gunumdu normal idrar testi yaptim,negatif cikti ,sabahta tekrarladim gene negatif,bugun kan vermem gerekiyor ama.disari cikamadim ,kizim biraz hasta birlikte gidecektik,sanirim onda da negatif vikacak(uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?