10 MAYIS TRANSFER OLACAKLAR

Bugün test günü olan arkadaşlar , Hepiniziden güzel haberler bekliyoruz 🥰😍 ben de ikinci defa kan vereceğim bugün sonucu size de yazarım Canlar ♥️🤰
BEnim sonuç maalesef negatif çıktı. İlk denememdi. Hayırlısı böyleymiş. İnşallah testi pozitif çıkan arkadaşların değerleri kat kat artar 🤲🏻🤲🏻 Bizleri dualarınızda unutmayın

Selam arkadaşlar ben salı günü idrarda pozitifi gördüm ama kan vermedim dun aksam pembe lekelenme oldu az miktarda yerlesme kanaması olsa 2 gün önce neden pozitif çıksın test kafam karıştı düşükmu oluyor acaba çok canim sıkkın doktor normal olduğunu kanama rengi konuya dönerse ve çoğalınca riskli olduğunu söyledi ama kafam karışık

BEnim sonuç maalesef negatif çıktı. İlk denememdi. Hayırlısı böyleymiş. İnşallah testi pozitif çıkan arkadaşların değerleri kat kat artar 🤲🏻🤲🏻 Bizleri dualarınızda unutmayın
Rabbimin vardır elbet bir bildiği zamanı kuzum , sen umudunu yitirme inşallah Rabbim hepimizin kucaklarını doldurur 🤲 üzülme diyemiyorum illaki üzüleceğiz ama sen Rabbime sığın , her zorluğun ardında bi kolaylık vardır ♥️

Selam arkadaşlar ben salı günü idrarda pozitifi gördüm ama kan vermedim dun aksam pembe lekelenme oldu az miktarda yerlesme kanaması olsa 2 gün önce neden pozitif çıksın test kafam karıştı düşükmu oluyor acaba çok canim sıkkın doktor normal olduğunu kanama rengi konuya dönerse ve çoğalınca riskli olduğunu söyledi ama kafam karışık
Dr una güven canım ilk 4-5 haftada normal karşılanıyormuş bu kanamalar diye biliyorum bende , birde bence en kısa sürede kan değerini ölçtür , değer çok önemli imiş ♥️

Dr una güven canım ilk 4-5 haftada normal karşılanıyormuş bu kanamalar diye biliyorum bende , birde bence en kısa sürede kan değerini ölçtür , değer çok önemli imiş ♥️
Sagol canim cevap verdiğin için kqnamq bitti zaten sabah inslalah ciddi değildir yarin sabah kan vericem inşallah güzel bir kan değeri yazarım buraya

Günaydın hanımlar
Ben de dün kan testini tekrarladım
Ve sonuç 271 olmuş
2 gün önce de 100 çıkmıştı değer ikiye katlamamış ama
Umarım bebeğim benimledir 🤲
Sanırım bizim bu stresli süreçlerimiz bebeği görüp kalbini duyana kadar hatta doğana kadar geçmeyecek
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🥰
Peki sizler napıyorsunuz nasılsınız

Kizlar benim dun 11.gunumdu normal idrar testi yaptim,negatif cikti ,sabahta tekrarladim gene negatif,bugun kan vermem gerekiyor ama.disari cikamadim ,kizim biraz hasta birlikte gidecektik,sanirim onda da negatif vikacak :((uzgunum

Kizlar benim dun 11.gunumdu normal idrar testi yaptim,negatif cikti ,sabahta tekrarladim gene negatif,bugun kan vermem gerekiyor ama.disari cikamadim ,kizim biraz hasta birlikte gidecektik,sanirim onda da negatif vikacak :KK43:(uzgunum
Canım idrar testlerinde yanılma payı çok yüksek , sen şimdiden moralini bozma ilk fırsatta kan ver bence 🤲 Rabbim gönlüne göre sağlıklı sıhhatli bir bebiş versin

Back
X