- 6 Ekim 2019
- 130
- 49
- 48
Ben dün verdim acilde 1 saat sonra çıktı sonuç.Kızlar akşam acilde kan versem ne kadar sürede çıkar?
Bir yanım test ver diyor bir yanım aşırı korkuyorBen dün verdim acilde 1 saat sonra çıktı sonuç.
Kaçıncı günün canım belirtin var mı? Ben kendimi kötüye hazırladım her şeye hazırdım yani ve beklemek daha çok stres yaptı bende. Eşim yaptırma dedi ama yaptırdım vallaBir yanım test ver diyor bir yanım aşırı korkuyor
10.gün kan testi verdim canım doktorum erken test yapmamamı önermiştiÇok sevindim sizin adınızainşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Kaçıncı gün yaptınız testi çünkü 100 üstü değer çok güzel bir değer maşallah
İnşallah senden de güzel haberler alırız canım dua et benim için de değerimiz artısınYarın sabah 8 de vereceğim nasipse 11 mayıs transfer tarihim
Amin inşallah canımİnşallah senden de güzel haberler alırız canım dua et benim için de değerimiz artısınyarın bize de haber vermeyi unutma
Çok çok güzel ya içim kıpır kıpır güzel haber almak ne güzel10.gün kan testi verdim canım doktorum erken test yapmamamı önermiştiÇok şükür inşallah böyle devam eder yarın yine vereceğim kan iki katına artması gerekiyormuş
Bende yarın sabah erkenden gidip kan vericem inşallah. 10 mayısta transfer yapıldı dr 21 mayısta kan ver dedi. Son ana kadar bekledim valla ama son 2 gün hiç geçmediMerhaba arkadaşlarbugün test yapan, kan veren oldu mu aramızda güzel sonuçlar bekleniyor
Bende kötüye hazırladım belirtim yok ya. Senin var mıydıKaçıncı günün canım belirtin var mı? Ben kendimi kötüye hazırladım her şeye hazırdım yani ve beklemek daha çok stres yaptı bende. Eşim yaptırma dedi ama yaptırdım valla
Çok haklıson canım bende çok zor bekledimBende yarın sabah erkenden gidip kan vericem inşallah. 10 mayısta transfer yapıldı dr 21 mayısta kan ver dedi. Son ana kadar bekledim valla ama son 2 gün hiç geçmedi
Ne güzel10 Mayısta transferim gerçekleşti.19 da test yaptırdım.sonucum 76 cıktı pozitif fakat 22 sinde tekrar test yaptıracağım değerim yükseldi mi diye.Ara ara kahve rengi kanamam oluyor
Cnm benim test günüm yarın çok heyecanlıyımBugün test günü olan arkadaşlar , Hepiniziden güzel haberler bekliyoruzben de ikinci defa kan vereceğim bugün sonucu size de yazarım Canlar
İnşallah güzel haberler alırız canımCnm benim test günüm yarın çok heyecanlıyım
Çok şükür test sonucum pozitif canımBugün test günü olan arkadaşlar , Hepiniziden güzel haberler bekliyoruzben de ikinci defa kan vereceğim bugün sonucu size de yazarım Canlar
İnşallah kuzum çok bel ağrım var korkuyorumİnşallah güzel haberler alırız canım
Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnmÇok şükür test sonucum pozitif canım
Gözün aydın canımÇok şükür test sonucum pozitif canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?