10 MAYIS TRANSFER OLACAKLAR

Çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Kaçıncı gün yaptınız testi çünkü 100 üstü değer çok güzel bir değer maşallah
10.gün kan testi verdim canım doktorum erken test yapmamamı önermişti Çok şükür inşallah böyle devam eder yarın yine vereceğim kan iki katına artması gerekiyormuş

İnşallah senden de güzel haberler alırız canım dua et benim için de değerimiz artısın yarın bize de haber vermeyi unutma
Amin inşallah canım allah hepimize sağlıkla hayırlısı ile kucağınıza evlatlarımızı alacağımız günü nasip etmiş olsun inşallah sonucu merak ile bekliyorum çıkınca hemen yazacağım

10.gün kan testi verdim canım doktorum erken test yapmamamı önermişti Çok şükür inşallah böyle devam eder yarın yine vereceğim kan iki katına artması gerekiyormuş
Çok çok güzel ya içim kıpır kıpır güzel haber almak ne güzel yarın çıkan sonucu da bizimle paylaş lütfen canım umut olsun hem

Bende yarın sabah erkenden gidip kan vericem inşallah. 10 mayısta transfer yapıldı dr 21 mayısta kan ver dedi. Son ana kadar bekledim valla ama son 2 gün hiç geçmedi
Çok haklıson canım bende çok zor bekledim Ama inşallah yarın güzel haberler alınca herşeyi bi anda unutacaksın

10 Mayısta transferim gerçekleşti.19 da test yaptırdım.sonucum 76 cıktı pozitif fakat 22 sinde tekrar test yaptıracağım değerim yükseldi mi diye.Ara ara kahve rengi kanamam oluyor

10 Mayısta transferim gerçekleşti.19 da test yaptırdım.sonucum 76 cıktı pozitif fakat 22 sinde tekrar test yaptıracağım değerim yükseldi mi diye.Ara ara kahve rengi kanamam oluyor
Ne güzel benimde aynı şekilde 10u transfer 19 u test 100.56 çıktı bugün tekrarlayacağım, inşallah değerlerimiz kat kat artmıştır Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin

Bugün test günü olan arkadaşlar , Hepiniziden güzel haberler bekliyoruz ben de ikinci defa kan vereceğim bugün sonucu size de yazarım Canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…