Çok iyi canımKizlar bende kan verdim 11. Gun 198.38 çıktı nasil sizce
Yok canim ilk defa verdimİLk verdiğin değer kaçtı canım
Canım herşey güzel gönlünce olsunKan testi sonucuda negatif cikti arkadaslar,napqlim kismet boyleymis diyorum,tek tesellim bi.kizim olmasi,Allah isteyen herkese hayirli gebelik nasip etsin,bebislerinizi kucaginiza almak nasio etsin,ben artik denermiyim bilmiyorum.maddi olarak cok zorlandik ilk seferde rapor falan olmayinca,hepinize mutlu saglikli gunler olsun.
Günaydın cnm iyiyim şükür sen nasılsınMerhaba kızlar günaydın
Nasılsınız
Test yapanlar gününü bekleyenler
Pozitif görüp usg günü alanlar
Hiç sesiniz çıkmıyor
Hamilelik belirtisiz bulantı vs yaşıyor Muş’unGünaydın cnm iyiyim şükür sen nasılsın
Az önce sağlık ocağından geldim cnm tekrar kan verdim bakalım ikiye katlanmış mi diye aynen devam ilaçlara doktorla konuştum 15 gün sonra gideceğim
Arada bulantı oluyor cnm daha çok mide yanması oluyor yarın sonucu aldığım zmn gönderirim cnm sen belirti yaşıyor musunHamilelik belirtisiz bulantı vs yaşıyor Muş’unKan değeri sonucunu bize de gönder canım
Merhaba canım bugün 13. Gün değerim 606 çıktı haftaya salı kese için çağırdı doktor şimdilik bir sorun yok umarım böyle devam ederMerhaba kızlar günaydın
Nasılsınız
Test yapanlar gününü bekleyenler
Pozitif görüp usg günü alanlar
Hiç sesiniz çıkmıyor
Bende hala belirti yok kuzumArada bulantı oluyor cnm daha çok mide yanması oluyor yarın sonucu aldığım zmn gönderirim cnm sen belirti yaşıyor musun
Merhaba canım benim değer ilk gün 100 çıktı 48 saat sonra 271 çıktı umarım bi sorun yokturMerhaba canım bugün 13. Gün değerim 606 çıktı haftaya salı kese için çağırdı doktor şimdilik bir sorun yok umarım böyle devam edersen nasılsın her şey yolundadır umarım
Bugün kaçıncı gün oluyor? İki embriyo transfer edildiyse ikiz gibiKizlar sonucum 1064 çıktı ikiz gebelik olabilirmi 22 mayısta 198 çıkmıştı
Benim de cumaaMerhaba canım benim değer ilk gün 100 çıktı 48 saat sonra 271 çıktı umarım bi sorun yokturCuma kese muayenesi var dedi Dr bakalım
11 mayısta transfer bugün 14. Gün 2 embriyo transfer edildiBugün kaçıncı gün oluyor? İki embriyo transfer edildiyse ikiz gibi
Bugün biraz kanamam oldu o yüzden hastaneye geldim kan verdim bekliyorum şimdiBenim de cumaa❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?