10 MAYIS TRANSFER OLACAKLAR

Kan testi sonucuda negatif cikti arkadaslar,napqlim kismet boyleymis diyorum,tek tesellim bi.kizim olmasi,Allah isteyen herkese hayirli gebelik nasip etsin,bebislerinizi kucaginiza almak nasio etsin,ben artik denermiyim bilmiyorum.maddi olarak cok zorlandik ilk seferde rapor falan olmayinca,hepinize mutlu saglikli gunler olsun.

Canım herşey güzel gönlünce olsun
Rabbim evladına sağlıklı uzun ömürler versin ümidini kaybetme , Allah ol dedikten sonra tedaviye gerek kalmadan oluverir inşallah

Merhaba kızlar günaydın
Nasılsınız
Test yapanlar gününü bekleyenler
Pozitif görüp usg günü alanlar
Hiç sesiniz çıkmıyor

Merhaba kızlar günaydın
Nasılsınız
Hiç sesiniz çıkmıyor
Günaydın cnm iyiyim şükür sen nasılsın
Az önce sağlık ocağından geldim cnm tekrar kan verdim bakalım ikiye katlanmış mi diye aynen devam ilaçlara doktorla konuştum 15 gün sonra gideceğim

Günaydın cnm iyiyim şükür sen nasılsın
Az önce sağlık ocağından geldim cnm tekrar kan verdim bakalım ikiye katlanmış mi diye aynen devam ilaçlara doktorla konuştum 15 gün sonra gideceğim
Hamilelik belirtisiz bulantı vs yaşıyor Muş’un Kan değeri sonucunu bize de gönder canım

Merhaba kızlar günaydın
Nasılsınız
Hiç sesiniz çıkmıyor
Merhaba canım bugün 13. Gün değerim 606 çıktı haftaya salı kese için çağırdı doktor şimdilik bir sorun yok umarım böyle devam eder sen nasılsın her şey yolundadır umarım

Merhaba canım bugün 13. Gün değerim 606 çıktı haftaya salı kese için çağırdı doktor şimdilik bir sorun yok umarım böyle devam eder sen nasılsın her şey yolundadır umarım
Merhaba canım benim değer ilk gün 100 çıktı 48 saat sonra 271 çıktı umarım bi sorun yoktur Cuma kese muayenesi var dedi Dr bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…