10 MAYIS TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar yeniden merhaba
Çok kötü bel ve kasık ağrım var çok korkuyorum bugün transfer günü hariç 7. günüm böyle olan var mı

Sonuç çıktı canlar 100.56 çok şükür bin şükür , darısı sizin başınıza böyle güzel haberler vermenizi bekliyorum bende
Sonuç çıktı canlar 100.56 çok şükür bin şükür , darısı sizin başınıza böyle güzel haberler vermenizi bekliyorum bende
yaaaa çok çok mutlu oldum canım benim senin adına. Kat kat artar inşAllah. E sen şimdi hamileysen bizlere de dua et

Ahh cnm okadar çok sevindimki topiğimizi açan arkadaşımız oldu. Darısı hepimize. Bende Cuma günü vericem testi bakalım. Hiç bir belirtim yok gibi
İnşallah canım yüreğinizi ferah tutun benimde belirtim yoktu hiç Allah ol dediyse olur elbet , hepimizin pozitif haberleri ardi ardına gelsin inşallah ,

İnşallah canım dualarimiz hepimiz için

Böyle olup gebe olan bı cok arkadaş var canım telaşa kapılma
Düşünmemeye çalışıyorum cnm da çok korkuyorum benimle değildir diye cumartesi gelseydi Allah'ın izniyle yarın test yapsammiki diye düşünüyorum
Bu arada hayırlı olsun sağlıklı bır hamilelik geçirirsin inşallah bizlere de dua etmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…