Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kayınvalidem lahana turşusu kuruyor ben de çatır çutur çiğ lahana yiyorum :KK45: kalorisi yok diye yiyorum midemi kaplasın başka bişeye yer kalmasın :KK48:

Bende yok diye biliyorum canım. geçende arkadaşımda beyaz lahana salatası yaptık . beyaz lahanayı küçük küçük doğradık, kırmızı lahana , havuç renledeledik bide soğan doğrayıp limon , nar ekşisi döktük çok başarılı oldu :)

Güya aşıya gidicez benim minnoş hala uyanmadı, başka Zaman olsa azıcık uyur, hissetti galiba başına gelecekleri :mad::KK61:
Bizim gecen saliydi ama ilac kullanoyoruz diye bu saliya erteledi hemsire. 3 tane asi vurcaklar ayni zmnda of icim parcalaniyo ya aglarkeb :(((

çıtır çıtır oluyor. ama ben diyette patatesi çok önermiyorum canım, yağsızda olsa haftada bir falan ye ve patatesle beraber ekmek yeme . o yüzden ben patates yerine ekmeği tercih ediyordum :)

menemen, tost yap arada canım :)
Ayy menemen cejti canimm yarin kahvaktida menemen var ozaman :))

Kızlar hemen menümü tamamlıyorum.
Sabah 1 ceviz
1 yumurta
2 domates
Az sütlü nescafe

Ara 1 yeşil elma

Öğle
Yarım kase arapaşı çorbası
Salata
1 hamburger büyüklüğünde mantarlı köfte

Ara
1 armut
Az sütle nescafe

Ara
3 ceviz
1 yeşil elma

Spora gidiyorum.
Spordan sonra
1 tabak brokoli çorbası
Salata

Su 2 litreyi geçtim. Sporda 750 ml daha içerim.

Spor
Sabah yarım saat
Akşam 1 saat düşünüyorum.

sabah:
2kk peynir
2dilim ekmek

öğle:
1kepçe kuru fasulye
1kepçe yoğurt

ara:
1caramio
1kutu sade süt

akşam:
1tabak karnabahar yemeği
3yk mercimekli pilav

dersten sonra
2dilim ekmek ve peynir

ara: 1yeşil elma

ve ben bu dönem buraya vakit ayırabileceğimi hiç sanmıyorum o yüzden ayrılmak istiyorum yararım dokunmayacak gibi de zaten gerçekten yoğun :( ama hedefe ulaşıcam tabiki de sadece burada değil :( hepinizin çok emeği geçti ablalarım ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve sizi tebrik ediyorum umarım hedeflerinize en yakın zamanda ulaşırsınız :KK50:

Kızlar geldim geçmişi bi okuyun neler olmuş bol bol yurudum kuzeyi berbere goturduk baya vakit alıyor onun saç trasi vs vs derken ancak eve geldim mutfağı toplayıp menulerkmi paylaşacağım az sonra

Biz yaptırdık kurtulduk, darısı sizin başınıza, ben hiç üzülmüyorum ağlarken, birden kendimi taş kalpli gibi hissettim:cool:
Ben uzuluyorm valla o suratindaki aci ifadesi beni mahvediyo :( o yizden yanimda birini goturiyem asi olurken bn cikiyorum yanindan

Ben de ilk günümü yazayım
Sabah: haşlanmış yumurta
Yeşil çay
Öğle : Şehriye çorbası (evde o vardı :) )
Aralarda çiğ badem
Akşam: tavuk sote bulgur pilavı cacık

Aksam yemeğini öğle yemeğinde yiyebilsem daha iyi olacaktı sanırım
He bu arada bol su ve 40 dk sporum var
İnşallah yatmadan bişey yemem :KK47:

Back
X