Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınvalidem lahana turşusu kuruyor ben de çatır çutur çiğ lahana yiyorumkalorisi yok diye yiyorum midemi kaplasın başka bişeye yer kalmasın
![]()
Bizim gecen saliydi ama ilac kullanoyoruz diye bu saliya erteledi hemsire. 3 tane asi vurcaklar ayni zmnda of icim parcalaniyo ya aglarkebGüya aşıya gidicez benim minnoş hala uyanmadı, başka Zaman olsa azıcık uyur, hissetti galiba başına gelecekleri![]()
Ayy menemen cejti canimm yarin kahvaktida menemen var ozaman :))çıtır çıtır oluyor. ama ben diyette patatesi çok önermiyorum canım, yağsızda olsa haftada bir falan ye ve patatesle beraber ekmek yeme . o yüzden ben patates yerine ekmeği tercih ediyordum :)
menemen, tost yap arada canım :)
Biz yaptırdık kurtulduk, darısı sizin başınıza, ben hiç üzülmüyorum ağlarken, birden kendimi taş kalpli gibi hissettimBizim gecen saliydi ama ilac kullanoyoruz diye bu saliya erteledi hemsire. 3 tane asi vurcaklar ayni zmnda of icim parcalaniyo ya aglarkeb((
Bende sonuçta onun iyiliği için ana düşse filan aglasa çok üzülüyorum onda (dipnot:kuzey tetenoz aşısı haricinde ağlamazBiz yaptırdık kurtulduk, darısı sizin başınıza, ben hiç üzülmüyorum ağlarken, birden kendimi taş kalpli gibi hissettim![]()
Ben uzuluyorm valla o suratindaki aci ifadesi beni mahvediyoBiz yaptırdık kurtulduk, darısı sizin başınıza, ben hiç üzülmüyorum ağlarken, birden kendimi taş kalpli gibi hissettim![]()