Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
453. Etap hedefler
Erigim=75.8----74.9
K.kelebek=105.8------- 104,3
Hıra1994=59.0-----
K.Elsa=58.1------57,5
Flue_13=63.6--------62.7
La_vinya=55.9--------54.9
Sosyoloji12=67.8--------
_inci=61--------
Rüzgar_02=76.6
hoşgeldin tatlımmm, takip edip kopmaman çok iyi olmuş. haftaya cumaya kadar aldığın az kiloyu verip listede olursun inşaallah.Merhaba guzel takimim iznim bitti ve dondum ins listelerde adim yok sanirim haftya olck zaten azda olsa kilo alms durumdaym.bu iki haftann kilo olark sonucu iyi olmadi tabiki sizlerden ayri kalnca bunu bi kez daha anlams oldum.neyse su an listede olmsamda olana kadar yani kiloma donene kadar ayni tempoyla devam edcm ins listeye dons yaptktn snrada kaldgm yerden devam..yazilrnzi takip ettim fakat hem kendmle ilgli bazi durumlar hemde takimdan iki hafta uzak kalsm yazmami engelledi bugunu bekldm acikcasi.hepinizi cok ozledim ve seviyorum.hem duzgun menulerim hemde elimden geldgnce yapacagm sporlrla aranzda olcm ins..bunun disinda butun muhabbetlerinizdende haberim var zaten:)geri kalmadim:)
E Etabiti babanın rahatsızlığını bilmiyordum yeni duydum, Allah şifa versin bütün canım.
Benim babamda da üç yıldır ülseratif kolit var, o da yılda iki üç atak yapıyor, kanlı ishal günde 30 kez tuvalete çıkıyor.
Bir haftada 10 kilo verdiği dönemler oldu, atak dönemlerinde özel yüksek kalorili bir maması var onunla besleniyor yoksa ayağa kalkacak hali olmuyor![]()
Babam eskiden 85 90 kilolardaydı hep kilo vermeye çalışırdı, yürüyüş yapardı, şimdi 65-70 arası, boy 180. Artık bir kilo alsa seviniyor garibim
Sağlığımıza hergün şükretsek azdır, o kadar çok hasta insan var ki etrafımızda, bize olmaz gibi geliyor ama öyle değil
İçinizi kararttım, kusura bakmayın....
453. Etap hedefler
Erigim=75.8----74.9
K.kelebek=105.8------- 104,3
Hıra1994=59.0-----
K.Elsa=58.1------57,5
Flue_13=63.6--------62.7
La_vinya=55.9--------54.9
Sosyoloji12=67.8--------67
_inci=61--------
Rüzgar_02=76.6-------75.9
kız bak sen yine çok fena kaşınmaya başladın haahahahahah sen mi vercen kilo ayyy ne guldum yaaa
![]()
Kasisana kasisanaaaa :))kız bak sen yine çok fena kaşınmaya başladın haaBak doğum gunun hatırına sesimi çıkarmıyorum
bu arada geçmiş doğumgunun de kutlu olsun. Löp löp yedin mi pastanı![]()
Maalesef bizdede özellikle karadeniz bölgesinde yasayanlarda yaygindi şimdi artık kanseri elimizde taşıyoruz akşama kadargeçmiş olsun canım.. Vallahi biz artık ciddiye almaz olduk. Bizim ailede kanser kronik bir vaka. Resmen grip gibi birşeyAllah kimseye çektirmesin, ağrı acı vermesin... tek dileğimiz bu...
Ne demek canim tas attimda elimmi yoruldu. Dualarima eklicem rabbim sifasini verir insallah .Sizi ozledim geldim.sonucumuz cok iyi,iyi toparladik,hedefler yine guzel.kopyalama yapamiyorum telden,ben de 60,5 olmak istiyorum,ama teyzelerimin yemeklerini dusuncukce kendimle cok savasacagim.
Kanguru_ afiyet olsun.annemin ismini soyleyecek olman beni cok duygulandirdi,bende omur boyu sana dua edecegim E Etabiti ile cok guldurdunuz beni