Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugünkü menümdeki gidişat;

sabah: yarım simit

öğlen: ezogelin çorba, fırında kış türlüsü (patateslerini yemedim, çok az patlıcanla et vardı onları yedim), fırında makarnanın 3 te 1 i (tadımlık oldu), yoğurt , bol salata, 3 tane mercimek köfte

ara da kivi yerim. akşamda tavuk sote, salata, yoğurt büyük ihtimal

Harikasın ya tebrik ederim

3 haftada gayet iyi gidiyorsun bence. İlk haftalar daha hızlı olur yanlissam düzeltin. Vücut önce ödemi atar. Sonra yavaşlar

Maydanoz kürü mucize valla. annem maydanoz kürü yapsana beni sakinleştiriyor diyo :)

Nasıl oluyor ne yapıyorsunuz maydanoz la ve ne işe yarıyor azcık püf noktalarından bahsedermisiniz

Grubumuz da çıtır dolu maşallah darısı başımıza
Ben hamilelikten önce üst 36 alt 38 di zaman zaman alt da 36 idi
Ah o hamilelik aaahhh homini homini yiyince şiştim
kimyager1508 senin burda olman çok güzel
Doğumdan sonra da vermiştim kiloları aslında ama bu bir senede 6 kilo aldım
40 a dayandı pantalon ve üst bedenim de 38
Göbek kalça kollarım omuzlarım bile genişledi
Çok rahatsız olmaya başladım.
Neyse ki şimdi epey rahatlama ya başladı kıyafetler daha da iyisi olacak

Tabi allah önce hepimize sağlıklı bir ömür ülkemize de huzur versin

Dünkü menümdeki hamur işi ve karbonhidrat ağırlığı maalesef zorunluluktandi. Yanımda yemek getiremezsen mecbur hamur işi
Aksam da kayinvalidemde yiyoruz o ne yaparsa o. Bi de kirmamak için her yaptığından yemem gerekiyo diyetteyim de diyemiyorum anneler bu islerden hoslanmiyo malum
Azar azar makarnadir pogaca dir yedim

Canim bende homniyememek için buradayim :)) ama ne kadar dikkat etsemde kilo aliyorum gerçi Kizlar iyi gittiğimi söylüyor. Canim maydanoz kuru özellikle regli dönemlerinde ödem atmada bire bir kurtaricimiz. 1 bardak su ile 10-12 dal maydanozu blendirdan gecirup icine yarim limon suyu sıkıp sabah ac karnina icince cok ise yariyor. Gobek bolgesindeki yaglarida yakiyor. 15 gun yapip 1 hafta ara verip 15 gun daha yapiliyor. Ama arada 1-2 gunde icilse ise yariyor. Ben 15 gün yapip ovu döneminden sonra birakio adetle birlikte yine basliyordum. Hamilelik düşündüğüm için. Gecede yatarken 3 kasik yoğurda 1 TK pul biber ve yarim limon silip yiyordum. Oda çok ise yariyordu. Sende deneyebilirsiniz.

çok güzel ödem atıyor, tuvalete çıkmayı kolaylaştırıyor. 10-15 dal maydanoz, yarım limonun suyuu, 1 bardak suyu blendardan geçirip sonrada süzüp içiyoruz. tadınada bayağı alıştım artık nefis içecek gibi geliyor :) meyvesuyu niyetine :)))

bende akşam yapıp içiyorum sabahları üşengeç olduğum için sabah çok güzel tuvalete çıkarıyor ayrıca :)

Hele hazin soğuk suyla miss gibi oluyor.canim neden suzuyorsunki ben suzmeden direk iciyordum.

bende bide düzen var. metabolizmam sabah 6,5 ta uyanıp 8 de kahvaltı yapmaya 9 gibi de tuvalete çıkmaya alışmış o haftasonları geç kalktığım için sorun yaşıyorum ama pazartesi sabah 6,5 ta uyanınca düzen tekrar işliyor :) bu yüzden uyku düzeni de çok önemli galiba.

Metobolizman hep aktif ne güzel
Benim haftanın 3 günü rüzgar gibi geçiyo sabahtan aksama kadar sonra bir boşluk böyle sersem gibi oluyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…