Ben hiç böyle şeylerden anlamıyorum ya. hiç o kadar sabırlı olmadım.deneme yapıyorum :)
yok canım yaa, kendi resmimi yükleyeceğim de, becerecek miyim diye bunu yükledimBen hiç böyle şeylerden anlamıyorum ya. hiç o kadar sabırlı olmadım.
2 resim arasında 3 ay var. Fark varmı ki ?
Harikasın ya tebrik ederimgünaydın kızlarr
çok güzel bigün olsun inş, çok güzel menülerimiz olsun
sizi biraz motive etmek için dünkü pantolon olayımı anlatayım :) ben kiloluyken ne zaman alışverişe çıksam pantolon hüsranına uğruyordum, genelde alamıyordum zaten. 44 bedenler oluyordu onlarda üzerimde güzel durmuyordu basenlerim çok fazlaydı. ki diyete ilk başladığımda hep dar paça yüksek bel pantolonları giyebileceğimi düşünerek motive oluyordum. KArdeşimin pantolonlarını denediğim zaman dizlerden yukarı çıkmıyordu zaten, bazende zorlayınca fermuar düğme gidiyordu bide o yüzden kardeşimle kavga ediyorduk.Sanırım o zamanlar ben kilolu olduğumu kabullenmeyip şartları zorluyordum. kardeşimle o sıralar 38 beden giyiniyordu kışın zayıfladı 36 a düştü . dünde bi onun pantolonunu deneyeyim dedim 36 bedene sığcakmıyım diye düşündüm, denedim ve oldu. hatta kardeşimde daha iyi bile oldu ondan daha zayıf olmuşum.
Sabah sabah bunu size yazıyorum ki , sizde inanın pes etmeyin ve olsun. çünkü ben inanmadan başladığım tüm diyetlerde kendimi kandırdım ve daha fazla kilo aldım. sonra inandım ve hiç pes etmedim mutlu sona kavuştum. zor değil kızlar, yaz için hayallerinize çok kolay kavuşabilirsiniz. önümüzde 4 ay var
3 haftada gayet iyi gidiyorsun bence. İlk haftalar daha hızlı olur yanlissam düzeltin. Vücut önce ödemi atar. Sonra yavaşlarKızlar benim bu diyette 3 haftam ilk iki hafta çok iyiydi bu hafta hiç kilo veremiyorum ;(
74 ile başladım şimdi 69 um
Hevesim kaçar diye korkuyorum
İlk başladığımda çok hevesliydim
İş yerinin lavabosunda bile hareket yapıyodumbiri görseydi deli derdi yani şu sandalye ile yapılan kalça küçültme hareketi varya ayakta yapılıyo ben levabo tezgahından tutup yapıyodum
Bu hafta o kadar azmin yok sabah biraz iş yerinin bahçesinde yürüdüm, dün akşam yine yerde yapılan ebru şallınım kalça hareketlerinden yaptım, ama çok hamım heralde kalçalarım ve üst baçak kısmını ağrıyor ve bir haksizlik var;(
Bu arada benim en büyük sorunum alt tarafta üst beden 38 alt 42_44 arası oluyor
Maydanoz kürü mucize valla. annem maydanoz kürü yapsana beni sakinleştiriyor diyo :)
Grubumuz da çıtır dolu maşallah darısı başımıza
Ben hamilelikten önce üst 36 alt 38 di zaman zaman alt da 36 idi
Ah o hamilelik aaahhh homini homini yiyince şiştim
kimyager1508 senin burda olman çok güzel
Doğumdan sonra da vermiştim kiloları aslında ama bu bir senede 6 kilo aldım
40 a dagerdı pantalon ve üst bedenim de 38
Göbek kalça kollarım omuzlarım bile genişledi
Çok rahatsız olmaya başladım.
Neyse ki şimdi epey rahatlama ya başladı kıyafetler daha da iyisi olacak
Tabi allah önce hepimize sağlıklı bir ömür ülkemize de huzur versin
Harikasın ya tebrik ederim
3 haftada gayet iyi gidiyorsun bence. İlk haftalar daha hızlı olur yanlissam düzeltin. Vücut önce ödemi atar. Sonra yavaşlar
Nasıl oluyor ne yapıyorsunuz maydanoz la ve ne işe yarıyorazcık püf noktalarından bahsedermisiniz
Canim bende homniyememek için buradayim :)) ama ne kadar dikkat etsemde kilo aliyorumgerçi Kizlar iyi gittiğimi söylüyor. Canim maydanoz kuru özellikle regli dönemlerinde ödem atmada bire bir kurtaricimiz. 1 bardak su ile 10-12 dal maydanozu blendirdan gecirup icine yarim limon suyu sıkıp sabah ac karnina icince cok ise yariyor. Gobek bolgesindeki yaglarida yakiyor. 15 gun yapip 1 hafta ara verip 15 gun daha yapiliyor. Ama arada 1-2 gunde icilse ise yariyor. Ben 15 gün yapip ovu döneminden sonra birakio adetle birlikte yine basliyordum. Hamilelik düşündüğüm için. Gecede yatarken 3 kasik yoğurda 1 TK pul biber ve yarim limon silip yiyordum. Oda çok ise yariyordu. Sende deneyebilirsiniz.
çok güzel ödem atıyor, tuvalete çıkmayı kolaylaştırıyor. 10-15 dal maydanoz, yarım limonun suyuu, 1 bardak suyu blendardan geçirip sonrada süzüp içiyoruz. tadınada bayağı alıştım artık nefis içecek gibi geliyor :) meyvesuyu niyetine :)))
Hele hazin soğuk suyla miss gibi oluyor.canim neden suzuyorsunki ben suzmeden direk iciyordum.
Metobolizman hep aktif ne güzelbende bide düzen var. metabolizmam sabah 6,5 ta uyanıp 8 de kahvaltı yapmaya 9 gibi de tuvalete çıkmaya alışmış o haftasonları geç kalktığım için sorun yaşıyorum ama pazartesi sabah 6,5 ta uyanınca düzen tekrar işliyor :) bu yüzden uyku düzeni de çok önemli galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?