Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nerdeyse 6 ay olmuş iyi değil mi
Ben 22 kilo aldigim için zayıfsın bile diyebilirim

Grubun hamile kalma konusunda şans getirdiğini okudum
Biz de 4 5 Ay sonra inşallah düşünüyoruz
Ben de okuyunca mutlu oldum ya
Insallah bize de sans getirir. Vatanina milletine hayirli, bizlere saygili, birbirinden tatli cocuklarimiz olur insallah

Rabbim gonulleeine gore versin canim.sen olmsz dusnme yardmci olmya calsmssn belkide fayda gorurler.

Öğlen az olmuş annesi :)

flue_13 maşallah LezzetliCipetpet menun süper gidiyor @The Queen kimyager1508 zemininden donemem ama akşam yine misafir var arkadaş

Kaptan sağlıklı birşeyler ikram et hafta sonuna miktarı az bir şey ye ama az ye

Afiyet olsun canım. Acıkmıyorum. Acıkmaya müsade etmiyorum. Çünkü başım ağrıyınca çok pis yiyiorum o da olmaz. Şimdi ananaslarımı almaya gidiyorum geleceğim:)

Harika bi yazi tesekkur ederiz ins ayni yazilri yazablcek duruma gelrz hepim

Bu
Tamamennn katiliyrm bende ciftlik evi gibi bi evim olsun onunde kucuk bi tarlam minik bi havuzum bi de kucuk bi cocuk parkim olsun istyrm evim genis olsunki misafrlerm gelsnler beraber mabgal tatiki yapalimm yanina kendi uretimimiz bi salata ohhhhhhh

kimyager1508 yaş etkin işte ikinciyi yapiyom ben zor oluyo zaten anca olur 33 35 de
@erigim sen ikinci bebisi mi dusunmeye basladinn aaa kacirmisimmmm:)bi de bi sey danscam ya sana kuzey adimlanaya baslmsti ya smdilerde benm oglus da ayakta duruyo adim atiyo 2 3 tane snra otryo hemn adim atrken de boyke elleryle denge kurmya calsyo gbi yapio dusme korkusu var sanki bu bi asamami acaba sizdede oldumu ki?

Nerdeyse 6 ay olmuş iyi değil mi
Ben 22 kilo aldigim için zayıfsın bile diyebilirim

Grubun hamile kalma konusunda şans getirdiğini okudum
Biz de 4 5 Ay sonra inşallah düşünüyoruz
İlk doğumumda 60 ile başladım 80 ile bitirdimikincide 17 kilo aldım .ama hepsini vermiştim hem emzirdiğim için hemde çocuklar çok yaramazdı belki ondan bilmiyorum, genelde senelerdir 65 civarıydım bu kış ilk defa 74 ü gördüm

yeme kaptannnn :) maydanoz kürü iç canın sıkıldıkça yada su ben öyle yapıyorum
Ben de bişeyler tirtiklamak için mutfağa gidiyodum şu içip cikiyodum
neyse ki artık tirtiklama işini prensip olarak çıkardım hayatımdan

Ben de okuyunca mutlu oldum ya
Insallah bize de sans getirir. Vatanina milletine hayirli, bizlere saygili, birbirinden tatli cocuklarimiz olur insallah
Amiinn

Çok normal canım bizimki de öyleydi

Heh iste aynen doğumdan sonra verdim gitti hersey yolundaydı rahatlik battı zaar :)))

Bugünu yazayım ben de
Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir yesilcay
Öğle açma çay
Ara 3 Çatal pasta (öğrencimin doğumgünüvardı )
Aksam 1 kepce kuru fasulye 1 kase yoğurt 5 kaşık pilav

Bugün de kötü geçti. Dedigim gibi çarşamba perşembe benim düzensiz geçiyor. Evden götüremeyince hamurişinden başka bişey yok okulda
Ama akşam yemeğini 5 Te yiyorum ondan sonra meyve
Bu aksami da kapattım meyve yerim birazdan maydanozları içerim bi de
Aksam spor olacak bi de
En az 40 dakika yaparim

Kahvattı 6_7 grisini, labne, 4 zeytin, roka, damates, salatalık
Öğlen ikı yumurtayla yumurta salatası 1 dilim kepek ekmek
Akşam somon, domates, salatalık yarım dilim kepek ekmek
Aralar havuç
On adet goji
Bu kadar
Akşamada ya ananas yada çilek yada ikisinden azar yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…