Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Metobolizman hep aktif ne güzel
Benim haftanın 3 günü rüzgar gibi geçiyo sabahtan aksama kadar sonra bir boşluk böyle sersem gibi oluyorum :)))

canım düzenli beslenmeye alışınca böyle oluyor ben genelde sebze, salata, yoğurt yediğim için. bide sabah, öğlen, akşam yemeklerim hep aynı saatte haftaiçi

Bugünkü menüm:
1 kk peynir
1 dilim ananas
1 haş yumurta
1 dilim k.ekmek

ara: 1 parmak sütle nescafe

Öğle: 1 parça tavuk göğsü
bol salata
1 lokma ekmek

ara: 2 yk yoğurt

ara: 2 yk yoğurt+ ananas

ara: spordan 1 saat önce ananas

Akşam: salata + ne var bilmiyorum henüz...

Su: 1 litre bitti akşama kadar 1,5 biter, sporda 750 ml içerim.

Öğlen: 20 dk tempolu yürüyüş

Kizlar kusura bakmayin dün saat 6 kadar okulda klamak zorunda kaldim ve yememe de dilkat edemedim bugün güzel bir kahvalti yaptim:
11.00 Domates, salatalik, 2 dilim peynir 2 yumurtadan omlet ekmek 1 tatli kasis kadar nutella olmamasi gerekiyordu ama disarida yaptim kahvaltiyi önüme gelince dayanamadim, 2-3 kücük dilim kavun, ananas, kibiden olusan meyve tabagu
Kahvaltiyi gec yaptigim icin öglen meyve ve caviz, findikla atistirmayi düsünüyorum aksamda tavuk gögsü izgarada ve cacik yapmayi planliyorum bide yatmadan yogurt kürü
Spor olarakta suana kadar yaklasik 2 saatlik yürüyüs yaptim ama daha yarim saatlik yolun var

canım yoğurt kürünü yatmadan 3 saat önce yap ve bir litre su iç

Ben biraz yoğundum canım . napıyorsun? bide bu menüyle nasıl doyuyorsun :)

Bende yoğunum ama aklım hep burada. Mesai bitsede spora gitsem diyorum. Canım sıkılıyor. Evlenip gideceğim diye canım iş yapmak istemiyor. Bir de sosyal fobi azalında memur gibi iş yapmaktan nefret eder oldum. Ben çok garip yaratığım Sıkıntıdan kendime yıllık bütçe yaptım o derece
Valla öğlen doymadım bende yarım kase daha salata yedim öğlen toplam 1,5 büyük kase salata yedim

Aslıdna şuan aç değilim ama bir şey yemek istiyorum. 16:30 da kalan yoğurduma anasları dilimleyip yiyeceğim.
Bir de çıkmadan önce ananas + 2 ceviz yiyeceğim. Çokta aç gitmeyeyim spora

benim menümün de gidişatı;

kahvaltı; çok az yağda 2 yumurta, labne peyniri, 3 dilim ekmek, yeşillik, limonlu çay

ara; büyük bardağa 3 erik, 3 kayısı koyup üzerine sıcak su

öğlen; 3 lokma ekmek, 2 parca kaşar

ara; muz yemeyi düşünüyorum

akşam; çorba, biber dolması ve cacık yemeyi düşünüyorum

Okul bitti cok sukur yoguuun bir gunun ardindan yaziyorum :)
Bugun kendimi cok sis hissediyorum, gunum geliyor sismeye basladim
suyu da 700ml anca ictim, sisemi evde unutmusum. Eve gider gitmez su icmeye baslayacagim :)
Simdiye kadar;
Sabah; kucuk bir tost (tam bugday ekmegine), kucuk mandalina
Ogle; Izgara balik, bir lokma tam bugday ekmegi, orta boy portakal
Sonrasinda aciktim, 4tane de biskuvi yedim tam tahilli.

Hem besleyici hem saglikli, supersin

Internetde genel olarak yarim saat önce diyor bende öyle yapiyorum. Daha mi faydali oluyor öyle?

canım onunla ilgili yazıyı bulunca yazcam sana :)

bende çevremde insanlar olmayınca onlara sarmayınca çok sıkılıyorum :) aynen canım çokta aç bırakma kendini

yarım kiviyi indirdim mideme

İmdatttt gözüm abur çukurlarda ama dün akşam yemin ettim yok diye
yeme kaptannnn :) maydanoz kürü iç canın sıkıldıkça yada su ben öyle yapıyorum

afiyet olsun annemize :)

balığın yanında salata olsaymış bence acıkmazmışsın tatlım :)

Eve gelince hemen tartıldim
Bu haftalik Hedefe 100 gr kalmış
62.8
Yuppiiiiiii

maşallahh maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…