Bugünu yazayım ben de
Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir yesilcay
Öğle açma çay
Ara 3 Çatal pasta (öğrencimin doğumgünüvardı)
Aksam 1 kepce kuru fasulye 1 kase yoğurt 5 kaşık pilav
Bugün de kötü geçti. Dedigim gibi çarşamba perşembe benim düzensiz geçiyor. Evden götüremeyince hamurişinden başka bişey yok okulda
Ama akşam yemeğini 5 Te yiyorum ondan sonra meyve
Bu aksami da kapattım meyve yerim birazdan maydanozları içerim bi de
Aksam spor olacak bi de
En az 40 dakika yaparim
Kahvattı 6_7 grisini, labne, 4 zeytin, roka, damates, salatalık
Öğlen ikı yumurtayla yumurta salatası 1 dilim kepek ekmek
Akşam somon, domates, salatalık yarım dilim kepek ekmek
Aralar havuç
On adet goji
Bu kadar
Akşamada ya ananas yada çilek yada ikisinden azar yiycem
Nerdeyse 6 ay olmuş iyi değil mi
Ben 22 kilo aldigim için zayıfsın bile diyebilirim
Grubun hamile kalma konusunda şans getirdiğini okudum
Biz de 4 5 Ay sonra inşallah düşünüyoruz
Eve gelince hemen tartıldim
Bu haftalik Hedefe 100 gr kalmış
62.8
Yuppiiiiiii
flue_13 maşallah @frifri menun süper gidiyor @The Queen kimyager1508 zemininden donemem ama akşam yine misafir var arkadaş
amiiiinnnnnnBen de okuyunca mutlu oldum ya
Insallah bize de sans getirir. Vatanina milletine hayirli, bizlere saygili, birbirinden tatli cocuklarimiz olur insallah
Rabbim gonulleeine gore versin canim.sen olmsz dusnme yardmci olmya calsmssn belkide fayda gorurler.
kimyager1508 yaş etkin işte ikinciyi yapiyom ben zor oluyo zaten anca olur 33 35 de
Bu gün çok doymadım dayanmaya çalışıyorumValla olmuş dersem yalan olur ama sporla dengelersin. Bana aşırı az yiyormuş gibi geliyorsun.
Nasıl doyuyorsun. Menü güzel. Labne pek uygun değil ama alışverişte peyniri değiştireceğini umuyorum.
Kaçamak yok harika.
Sabah ve öğle yemeklerini sağlam ye canım.
canım kahvaltı geç olunca birde dışardan gelince canım çok istemedi. ilaç içicem diye ağzıma 2-3 lokma bişey atayım dedim. onun için öyle canımmÖğlen az olmuş annesi :)
Kaptan sağlıklı birşeyler ikram et hafta sonuna miktarı az bir şey ye ama az ye
Afiyet olsun canım. Acıkmıyorum. Acıkmaya müsade etmiyorum. Çünkü başım ağrıyınca çok pis yiyiorum o da olmaz. Şimdi ananaslarımı almaya gidiyorum geleceğim:)
Bu gün çok doymadım dayanmaya çalışıyorum
Valla olmuş dersem yalan olur ama sporla dengelersin. Bana aşırı az yiyormuş gibi geliyorsun
Evde yoğurt yok onun yerine bol meyve yesem nasıl olurCanım dayanmaya çalışma. Bol bol salata yoğurt ye bir dilim ekmek ye. Aç kalmak vücudu kıtlık moduna sokuyor.
git koca bir kase yoğurt ye hiçbir şey olmaz.
Evde y
Evde yoğurt yok onun yerine bol meyve yesem nasıl olur
Ben de meyve yedigimi unutuyorum yazmayi da unutuyorum. Portakali indirdim halbusi
- Ya ben jiye hic meyve yemiyom acaba
Ahh allah kotulere firsat vermesin, en dogrusunu o bilirİstanbuldaki arkadaşlar dikkat edin zincirlikuyuda otobüs durağına kocaman bir çanta konmuş. O tarafa gitmeyin...
İyidir güzeldir kara üzümse düzenli kullanımda kanda yaparBen de meyve yedigimi unutuyorum yazmayi da unutuyorum. Portakali indirdim halbusikuru uzumun diyetteki konumu ne peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?