Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Öğle yemeği göremedim

Kesinlikle umitsizlige kapilinca insanin eli bi gidiyor cikolataya, biskuviye.
Bugun markette kasanin onundeyken elim bi cikolataya gitti, dedim ben bunun hesabini veremem kizlara
Tesekkur ederim herkese iyi ki varsiniz kizlarrr

Valla bi siz bi de ebru Şallı en iyi dostlarim

Sen çok iyi bi başlangıç yapmışsın. Ümidini kaybetme sakinnn

Ben de hemen spora sarıldım valla azcık iyi hissettim kendimi
Dumbell kullaniyodum zaten şimdi ayak bileklerime kum torbası siparisi vercem bi de pilates lastiklerim durduğu yerde çürümüş garipler pat pat yırtıldi lar
Hemen yenileyeyim

vallahi diyete ilk basladigim da bende de kilolar patir patir gidiyordu. Simdi muthis bir duraksama yasiyorum. İlk aylarda evdeydim, iznim bitip ise donunce, kilo bile aldim.. Ama artik bu gidisata bir dur diyorum. Sacmasapan, bol kosturmacali bir duzenim var. Onu toparlayabilsem, yeniden canlanacak sanki bedenim..

Acilin, acilin, biri beni mi cagirdi tamam topigin en yaslisi benim. Vurmayin yuzume

Günaydın kızlar.
Ben çok hasta oldum ama bu hafta iş o kadar yoğun ki işe gitmek zorundayım. özellikle bugün ve yarın gündüz pek katılamayacağım ama akşamları buradayım merak etmeyiniz.
Sümüklüler kervanına sen de katıldın mı çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, bir an önce toparlan aramıza dön, işlerinde de kolay gelsin

günaydın kızlar..

Çok yoğun bi hafta sonu geçirdim ama şimdi burdayım :) nabersiniz bakayım
Günaydın güzellik, biz iyiyiz buralardayız; herkesin çocuğu hasta tatili evde geçirdik hayat bekarlara güzel gezin bakalım
Herkese gunaydiiin
Bol yorucu bir haftasonundan cikip, cik yogun bir mesai haftasina baslamis olmanin mutlulugu icerisindeyim
Günaydın, kolay gelsin işlerinde. Gözlerim hep seni arıyor, özlettin kendini

kızlarr haftasonu hiç gelemedim.

cumartesi günü işyerinden bi arkadaş gittik . tabi kaçamaklı bi gün oldu. Canınız çekmesin diye yazmıyorum.

dünde kardeşimin son günüydü bugün izmire gidiyor. 12:30 ta uyandık kahvaltı hazırlayalım dedik ama kahvaltı yapmamız 4 ü buldu. fırında patates közlemesi yapcaktık attık patatesleri fırına ama meğer fırın bozulmuş patatesleri pişirirken 1 saat bekledik bi baktık fırın bozulmuş. evde kullanmadığımız bi fırın daha vardı güzel pişirmiyordu mecbur ona koyduk bekledik ama sonuç çok kötüydü patatesler çok uzun süre beklediği için çok lezzetsiz olmuştu. boşu boşuna zaman kaybı oldu :)
akşam içinde teyzemleri balığa çağırmıştık tabi kardeşimle ben 4 te kahvaltı yapınca balıktan çok az yedik midem davul gibi olmuştu :) sonra teyzemlerle sohbet falan derken gece 2 de uyudum. şimdi de herzaman ki gibi uykusuzum :)

oy kıyamam ya, salgın var ortalıkta benimde çevremde herkes hasta

Allah kavuştursun, kardeşinin derslerinde başarılar

Günaydın kızlar.
Ben çok hasta oldum ama bu hafta iş o kadar yoğun ki işe gitmek zorundayım. özellikle bugün ve yarın gündüz pek katılamayacağım ama akşamları buradayım merak etmeyiniz.
Çok geçmiş olsun
İş hastalık ve diyet zor bir üçlü.
Sana güveniyorum

Herkese gunaydiiin
Bol yorucu bir haftasonundan cikip, cik yogun bir mesai haftasina baslamis olmanin mutlulugu icerisindeyim
Yoğun olmayan bir iş lazım bize

Evet benim de canlandıracak bişeye ihtiyacım var
Sabah maydanozları yedim bi de suyunu yapayim
Sabah tartıldim gerçi aynı gidiyomusum
Durup dururken 5 kilo almışım gibi bi his oluşmuştu

Günaydın sevgili arkidisler
Sabah spor yapabilsem iyi olacaktı ama cocuk ha uyandı ha utanarak derken baslayamadim. Uyaninca hemen hazırlanıp arkadasima gideceğiz
Çok zengin bi kahvaltı yaptım
Yani kendimi çok zengin hissettim
Aha çocuk uyandı öptüm kactim

ya şu maydanoz kürünü yapmayı bir beceremedim.
Sabah blendr falan çalıştıramıyorum ki. Kızım uyuyor, anında uyanır. yatmadan yapsam gece çok tuvalete gidermiyim ki.. Bir deneyeyim bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…