Öğle yemeği göremedimSabah; 50gr sucuk, 30gr beyaz peynir 1,5 yumurta, 2tk kadar bal, 2,5dilim tam bugday ekmegi.
Ogun; 550 kalori.
Aksam; Yarim etli dolma ici, yogurt bir kasik, yarim haslanmis patates
Ogun; 170 kalori
Atistirmalik; 1 granny smith elma, 1 bardak sut
Ogun; 150 kalori
Toplam: 870 kalori
Spor yapamadim malesef.
Kesinlikle umitsizlige kapilinca insanin eli bi gidiyor cikolataya, biskuviye.
Bugun markette kasanin onundeyken elim bi cikolataya gitti, dedim ben bunun hesabini veremem kizlara
Tesekkur ederim herkeseiyi ki varsiniz kizlarrr
Bu hafta bende kendimi yılgın hiseditorum 1 şubatta rejime başladım 74 den 68 düşdüm ama bu hafta için çok umudum yok iş toplantısından sonra görümceme ugrıycaz ailecek bir kaç gün ev dışındayım misafirlikte ne kadar rejim olurki
Üstelik hiç gücüm kalmadı
Bu günki menüm kahvaltı
Haşlanmış yumurta, 2 dilim sucuk 1 kepek ekmek ,k.k süzme peynir,roka
Öğlen bir kase yoğurt biraz galeta
Akşam üç kaşık pilav, salata, et haşlama
Ara öğün 1 avuç Antep fıstıgı
Akşam misafirlikte idim un helvası yedim dayanamadım
1 yemek kaşığı kadar
Selam kızlar
Çok geçmiş olsun hasta çocuklarımıza
Ben 2.200 g verdim ama kendimi çok şiş hissediyorum çok kilolu hissediyorum anoreksi mi oldum ne
Spor suremi arttircam ben de ve farklı egzersizler bakicam, 2 hafta oldu bi değişiklik lazım galiba artık
Sanki daha fazla kilo veremicem gibi geliyo
Niye böyle oldu bi anda
Grupdaslarim siz napiyosunuz E Etabiti @_inciMETANOL
Cok gecmis olsun canim... Rabbim sifa versinGünaydın kızlar.
Ben çok hasta oldum ama bu hafta iş o kadar yoğun ki işe gitmek zorundayım.özellikle bugün ve yarın gündüz pek katılamayacağım ama akşamları buradayım merak etmeyiniz.
Sümüklüler kervanına sen de katıldın mıGünaydın kızlar.
Ben çok hasta oldum ama bu hafta iş o kadar yoğun ki işe gitmek zorundayım.özellikle bugün ve yarın gündüz pek katılamayacağım ama akşamları buradayım merak etmeyiniz.
Günaydın güzellik, biz iyiyiz buralardayız; herkesin çocuğu hasta tatili evde geçirdikgünaydın kızlar..
Çok yoğun bi hafta sonu geçirdim ama şimdi burdayım :) nabersiniz bakayım
Günaydın, kolay gelsin işlerinde. Gözlerim hep seni arıyor, özlettin kendiniHerkese gunaydiiin
Bol yorucu bir haftasonundan cikip, cik yogun bir mesai haftasina baslamis olmanin mutlulugu icerisindeyim
Sümüklüler kervanına sen de katıldın mıçok geçmiş olsun, dikkat et kendine, bir an önce toparlan aramıza dön , işlerinde de kolay gelsin
Günaydın güzellik, biz iyiyiz buralardayız; herkesin çocuğu hasta tatili evde geçirdikhayat bekarlara güzel gezin bakalım
Günaydın, kolay gelsin işlerinde. Gözlerim hep seni arıyor, özlettin kendini
Allah kavuştursun, kardeşinin derslerinde başarılarkızlarr haftasonu hiç gelemedim.
cumartesi günü işyerinden bi arkadaş gittik . tabi kaçamaklı bi gün oldu. Canınız çekmesin diye yazmıyorum.
dünde kardeşimin son günüydü bugün izmire gidiyor. 12:30 ta uyandık kahvaltı hazırlayalım dedik ama kahvaltı yapmamız 4 ü buldu. fırında patates közlemesi yapcaktık attık patatesleri fırına ama meğer fırın bozulmuş patatesleri pişirirken 1 saat bekledik bi baktık fırın bozulmuş. evde kullanmadığımız bi fırın daha vardı güzel pişirmiyordu mecbur ona koyduk bekledik ama sonuç çok kötüydü patatesler çok uzun süre beklediği için çok lezzetsiz olmuştu. boşu boşuna zaman kaybı oldu :)
akşam içinde teyzemleri balığa çağırmıştık tabi kardeşimle ben 4 te kahvaltı yapınca balıktan çok az yedik midem davul gibi olmuştu :) sonra teyzemlerle sohbet falan derken gece 2 de uyudum. şimdi de herzaman ki gibi uykusuzum :)
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar.
Yoğun olmayan bir iş lazım bizeHerkese gunaydiiin
Bol yorucu bir haftasonundan cikip, cik yogun bir mesai haftasina baslamis olmanin mutlulugu icerisindeyim
vallahi diyete ilk basladigim da bende de kilolar patir patir gidiyordu. Simdi muthis bir duraksama yasiyorum. İlk aylarda evdeydim, iznim bitip ise donunce, kilo bile aldim.. Ama artik bu gidisata bir dur diyorum. Sacmasapan, bol kosturmacali bir duzenim var. Onu toparlayabilsem, yeniden canlanacak sanki bedenim..
ya şu maydanoz kürünü yapmayı bir beceremedim.Çok geçmiş olsun
İş hastalık ve diyet zor bir üçlü.
Sana güveniyorum
Yoğun olmayan bir iş lazım bize
Evet benim de canlandıracak bişeye ihtiyacım var
Sabah maydanozları yedim bi de suyunu yapayim
Sabah tartıldim gerçi aynı gidiyomusum
Durup dururken 5 kilo almışım gibi bi his oluşmuştu
Ouuuuvvv kendini spora vurdun bakıyorum daGunaydin 10. Takimin 10 numara hatunlari.
az kalorili bol sporlu bi hafta olsun
Allah kavuştursun, kardeşinin derslerinde başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?