Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Rabbim gonlune gore versin canim. Insallah ikiniz icin de en iyisi hangi is olacaksa o ise girer. Hayirlisiyla evlenirsiniz

Eski işine dönme imkanı varsa şansını denesin en azından daha iyisini bulana kadar çalışmış olur, gölcüğe gelirsiniz hem görüşürüz

Bende baya demedim en iyisini buldum sonunda
ara yaptığın için galiba hiç kaçamak olmuyor sende
Kaptanim dondum sahalara ins ilk hedefim gruba gireblmek..ins

Supersin ya kisa surede ne guzel kilo vermssn ya masaAllah

Gece sporumuda yaptim basen ve gobek hareketleri :)) cok yoruldum simdi de yatiyorum herkese iyi geceler :*
Vayy be ne azim helalll :)

:)))

O bende de cok oluo ya ozellikle sabhlarii ve kilomda yuksek cikio zaten sabhlri genelde neden acaba?

ya şu maydanoz kürünü yapmayı bir beceremedim.
Sabah blendr falan çalıştıramıyorum ki. Kızım uyuyor, anında uyanır. yatmadan yapsam gece çok tuvalete gidermiyim ki.. Bir deneyeyim bari..
Ayni durum bendede var ya en iisi aksamdan yapmk galiba

Superrr hepinize tebrikler kiz @ruzgar_02 napmssn sen yaaa helalll:)

Bugünkü menüm:

1 haş. yumurta
2 domates
1kk peynir
2 dilim ekmek

ara: 1 parmak sütle nescafe

Öğle:
2 yk pilav
1 tabak kurufaülye
1 salatalık turşusu
yoğurt

ara: 1 parmak sütle nescafe
2 kare % 60 bitter çikolata

ara: 1 yeşil elma.

Su: 0,75 ml içtim.
Spor: Öğlen: 40 dk yürüyüş.

Queen inşallah hakında hayırlısı olur ,nişanlanmak işin işe girmek şartmı nişanlanın sonra hazırlık sürecinde bir düzen kurulur evlenene kadar.
Biz nisanlandıgımızda eşim ünv.okuyordu,evlendigimizde işsiz ve askere gitmemişti, bizimkide tam cahil cesaretiymiş
Biraz sıkıntı çektik ama çok mutluyuz çok şükür e hayata böyle birşey hiçbir zaman herşey tam yolunda gitmez

Bu gün çok yoğun geçti suyu 1 litre anca tamamladım
Kahvaltı peynirli poça
Ara bir avuç beyaz leblebi
Öğlen bir kase yoğurt içine k fleks
Ara yok vakit olmadı
Akşam 1tas yoğurt çorbası, 2 kaşık pilav, kuzu et haşlama ama biraz yaglıydı, yarım dilim normal ekmek

Gece benim kızda ateşlendi sabaha kadar uğraştık inşallah spor yapabilirim baya yorgunum

Bizimkiler sorun cıkartmaya müsait. Bilmiyorum ne olacak

Anca gece yapabiliyorum kizim uyuyunca yoksa surekli bozuyo sipa karnima cikiyo bacagini tutuyo yapamiyorum onunla

Bizimkiler sorun cıkartmaya müsait. Bilmiyorum ne olacak
Dediğim gibi hakında hayırlısı olsun tabiki her aile kızı için en iyi sini istiyor bende olsam belki öyle yapardım, ama herşey iş garantisi değil başta karakter sağlam olacak karakteri sağlam insan her zaman kendinin ve ailesinin geçimini bir şekilde sağlar hem hayat müşterektir eşim benden 1 yaş büyük ama üniversteyi benden 5yıl sonra bitirmiş oldu. liseden sonra biraz sağda solda çalışmış sonra okumuş tanıştığımızda ben 2 yıldır çalışıyordum o hala 2 sınıftaydı yazları çalışıyordu yine
Tabiki zorluklar oldu ve bizimkiler çok surat astılar
Şimdi herkes menmum çok şükür bende dahil, ama sıkıntılı günler geçirdiğimde bir gerçek .hiç kimse kızının sıkıntı çekmesini istemiyor haklı olarak ama gerçek hayat böyle birşey degil
Önce kendini dinle sıkıntılara rağmen değer diyebiliyormusun?
Şunada kesinlikle inanıyorumki herşey bir nasip işidir eğer hakında hayırlısı ise Allah nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…