İmkânı yok@erigim hey maşallah :) insan bi başbaşa bırakır
Evet baya bayabugün kabul günün deseneeeee
Herkeste bu aralar mevsimden mi neselam kızlar,
herkese geçmiş olsun .bu mevsim geçişleri gerçekten çok zorluyor.ben de halsizlikle cebelleşiyorum.muhtemelen tansiyonumda oynama oluyor.bir iyiy bir kötü yuvarlanıp gidiyorum.
Hoşgeldin canimKızlar selammmm
Beyannamelerim bitti ve ben size döndüm. Neredesini bakayım.
çok geçmiş olsun canım inşallah düzene girer canım çok opuyoruzSlm arkadaslarim annem hala hastanede bi sey yedirmiyorlar,ara ara atesleniyor nedeni arastiriliyor,korkulu gunler geciriyorum.dua eden iyi dileklerde bulununan halimi soran arkadaslarimin mesajlarini okudum,beni mutlu ettiniz.grup fikri iyi oldu sizi ,isimi,evimi,esimi ozledim.dualarinizi eksik etmeyin,optum sizi
Nerde yazıyor kiGordunuz mu bildirimi
Bu gece 11 ile sabah 6 arası sitenin bakım çalışması varmış hemen yemeklerimizi yazalimm
Sabah. 2 haşlanmış yumurta 2 ceri domates
Ögle.Hiçbişey yiyemedim
Aksam. 1 kase çorba 1 kepce pilav 1 kase yoğurt.
Ara. 1 mandalina 1 elma
gözüne ne oldu cnm kacirmisim benBakım mı varmış, çabuk biter inşallah. Gözümün durumu biraz daha iyi, en azından görmeye başladım şişlik azalmaya başladı, merak eden arkadaşlara duyurulur
Bugünkü menüm
Sabah: 2 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk bal, 1 dlm ekmek
Ara: 1 elma, 1 sb yoğurt
Öğlen: 5 kaşık kıymalı kuru patlıcan yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı
Ara: 1 fincan süt ile nescafe
Akşam: 4 kaşık patates yemeği, ton balıklı salata
Ara:
Alerjiden şişti, gözkapaklarım birbirine yapışmıştı biraz düzeldi şimdilik, kızlar sormuş merak etmesinlerNerde yazıyor ki
gözüne ne oldu cnm kacirmisim ben
Kocakarı ilaçları işe yarıyo valla, çayla pansuman göz damlasından daha iyi geldi, kaşıntı ve şişlik baya düzeldi :))))
gecicek cnm hayirlisiyla Rabbim sifa versin en kisa zmndaSlm arkadaslarim annem hala hastanede bi sey yedirmiyorlar,ara ara atesleniyor nedeni arastiriliyor,korkulu gunler geciriyorum.dua eden iyi dileklerde bulununan halimi soran arkadaslarimin mesajlarini okudum,beni mutlu ettiniz.grup fikri iyi oldu sizi ,isimi,evimi,esimi ozledim.dualarinizi eksik etmeyin,optum sizi
Günaydın :))))
Gelmiş geçmiş olsun canım, erken müdahale edilmiş inşallah tekrarlamaz, bir an önce iyileşir:)@frifri gecmis olsun cnm benim esimde dun kil donmesinden ufak bi operayson gecirdi. Ama bizimki baslangic oldugu icin dr lokal anesteziyle icini temizleyip acikligi kapatti. Esim ameliyathaneden yuriyerek cikti. Eger bu ise yaramazsa ameliyat olcak malesef
İyilik sağlık tatlım sen nasılsın? İşlerini hallettin mi biraz, hastalığın nasıl?Günaydın kızlar nasılsınız?
Günaydın :))))Gunaydinlar bayanlarrrr :)))
Gelmiş geçmiş olsun canım, erken müdahale edilmiş inşallah tekrarlamaz, bir an önce iyileşir:)
İyilik sağlık tatlım sen nasılsın? İşlerini hallettin mi biraz, hastalığın nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?