Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkese oyi aksamlar bugun bahar temizliligi yaptimm :)) baya kalori yakmisimdir valla :) ara ogun turk kahvesi form biskivi 4 adet aksam yemegide 3 kasik kavurma 4 kasik da bulgur pilavi birazda yogurt :)

Herkese oyi aksamlar bugun bahar temizliligi yaptimm :)) baya kalori yakmisimdir valla :) ara ogun turk kahvesi form biskivi 4 adet aksam yemegide 3 kasik kavurma 4 kasik da bulgur pilavi birazda yogurt :)

@erigim hey maşallah :) insan bi başbaşa bırakır
İmkânı yok
bugün kabul günün deseneeeee
Evet baya baya
selam kızlar,
herkese geçmiş olsun .bu mevsim geçişleri gerçekten çok zorluyor.ben de halsizlikle cebelleşiyorum.muhtemelen tansiyonumda oynama oluyor.bir iyiy bir kötü yuvarlanıp gidiyorum.
Herkeste bu aralar mevsimden mi ne
Kızlar selammmm
Beyannamelerim bitti ve ben size döndüm. Neredesini bakayım.
Hoşgeldin canim
çok geçmiş olsun canım inşallah düzene girer canım çok opuyoruz

Gordunuz mu bildirimi
Bu gece 11 ile sabah 6 arası sitenin bakım çalışması varmış hemen yemeklerimizi yazalimm

Sabah. 2 haşlanmış yumurta 2 ceri domates
Ögle.Hiçbişey yiyemedim
Aksam. 1 kase çorba 1 kepce pilav 1 kase yoğurt.
Ara. 1 mandalina 1 elma

Bakım mı varmış , çabuk biter inşallah. Gözümün durumu biraz daha iyi, en azından görmeye başladım şişlik azalmaya başladı, merak eden arkadaşlara duyurulur
Bugünkü menüm
Sabah: 2 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk bal, 1 dlm ekmek
Ara: 1 elma, 1 sb yoğurt
Öğlen: 5 kaşık kıymalı kuru patlıcan yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı
Ara: 1 fincan süt ile nescafe
Akşam: 4 kaşık patates yemeği, ton balıklı salata
Ara:

Nerde yazıyor ki
gözüne ne oldu cnm kacirmisim ben

bende bugünkü menümü yazayım,

kahvaltı: tost, 1 haşlanmış yumurta, peynir, 6-7 zeytin

öğlen, 1 tabak makarna, büyük bardak ayran,

akşam, 1 dilim ekmek, 1 tk bal, peynir

ara: 2 ceviz, 5-6 kuru erik, 3 badem, 2 hurma,

ara: akşam canım bişey istemedi yemedim acıkınca 1 dilim ekmek ve peynir yedim

gecicek cnm hayirlisiyla Rabbim sifa versin en kisa zmnda

@frifri gecmis olsun cnm benim esimde dun kil donmesinden ufak bi operayson gecirdi. Ama bizimki baslangic oldugu icin dr lokal anesteziyle icini temizleyip acikligi kapatti. Esim ameliyathaneden yuriyerek cikti. Eger bu ise yaramazsa ameliyat olcak malesef

@frifri gecmis olsun cnm benim esimde dun kil donmesinden ufak bi operayson gecirdi. Ama bizimki baslangic oldugu icin dr lokal anesteziyle icini temizleyip acikligi kapatti. Esim ameliyathaneden yuriyerek cikti. Eger bu ise yaramazsa ameliyat olcak malesef

kızlar kocaman günaydınlar olsunnn hepinizee.

_inci canım çok geçmiş olsun, dualarımız annenle.
Günaydın :))))

Gelmiş geçmiş olsun canım, erken müdahale edilmiş inşallah tekrarlamaz, bir an önce iyileşir:)
Günaydın kızlar nasılsınız?
İyilik sağlık tatlım sen nasılsın? İşlerini hallettin mi biraz, hastalığın nasıl?

Gunaydinlar bayanlarrrr :)))
Günaydın :))))

Mesaj tekrarı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…