Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tesekkur ederim, insallah ise yaramistir canim. Size de cok gecmis olsun. Bolgesel temizligine dikkat edin aman. Belli araliklarla tuy dokucu kullanin bolgeye...

selam kızlar,nasılsınız
bugün sil süpür işlerim ancak bitti.bir de regl dönemi yaklaştı eğer gecikmezse bugün yarın olur.bu sebeple çok şişkin hissediyorum kendimi.yarına nasıl bir süprizle karşılaşırım bilmiyorum.
@erigim gerçekten herkes de aynı şikayet varşu sıralar.evde spor yapmıyorum.havalar bir açsa direk sahile atacağım kendimi .yürüdükçe yürüyeceğim.hareketsizlik yaramıyor bana.gerçi tüm gün koşturmacayla geçiyor ama extra birşey lazım .

Herkese selamlarrrrr oncelikle gecmis olsun hepinize ilk once bebeklerinize snrada eslerinize naslsnzzz nasl gdyo yarn tarti gunu ins bu hafta listeye greblrm elmden geldgnce dikkt etmye calsyrm ins hayrlsi grupta olmynca tam bi adaptasyonda olamiyo izin almk bazen gerekli olablyo belki iyi de olablyo ana donus ister istemez zor oluo keske hic izin almasaydim smdi 100 gr fazla olsam da gremiyrm listeye grubuma(((

Merhaba arkadaşlar toplantılarım bitti pazartesiye kadar işten izinliyim burdanda izinli olabilirmiyim kaptanımız,
Akşam oğlumun doğum günü partisı var rejimi bozabilirim
Pazar günü evde olurum inşallah pazartesi aynı hırsla rejimine devam etmek istiyorum lütfen beni guruptan çıkarmayın
Evden çıkmadan önceki en son kilom 68.2 lütfen bu alınsın yarınki bildirim için kaptanımız, şuan dışarıda olduğum için kendi tartım haricinde tartılarda doğru orantılı olmaya bilir 68.2 den devam ederim bu dünki aç karna kilom
Merak etmeyin kaçamaklarımda fazla kaçırmamayı düşünüyorum )

Slm kızlar sabahtan beri yazılanları okudum alınıp yaptım ama sonra bağlantı gitti uzun süre giremedim şimdi geldi. İnşallah yarın bağlantı sorunu yaşanmaz

Ay o grları nasıl ölçtün öyle yaa
Mutfak terazi:)
tmm cnm ptesiye kadar izin

***10. TAKIM 454. ETAP***

erigim(76.7///%)
sosyoloji12( 67.8// /%)
kilosu sabit
KraliceElsa(57,9// /%)
hira1994( 58.7///%)
The Queen(104,5///% )
_inci(60.3///%)

La_vinya(54.8///%)
ruzgar_02(77.4///% )
flue_13(62.8///%) yeni üye giriş kilosu:65 hedef kilosu:57 giriş tarihi :07/02/16

10.takım ortalaması:%0.525

Deneme süresindeki üye

METENOL(68.2/68.2/0/%0) yeni üye giriş kilosu:69 hedef kilosu: giriş tarihi :16/02/16

tembellady(72.6///%) yeni üye giriş kilosu:74.5 hedef kilosu:58 giriş tarihi :15/02/16
frifri(72/ //%) yeni üye giriş kilosu:72 hedef kilosu:60 giriş tarihi :16/02/16
24saat(75.2 / / /%) yeni üye giriş kilosu:75.2 hedef kilosu:65 giriş tarihi :16/02/16-not: üye 378.etapta 66.8kg ile kendi isteği ile ayrılmıştır

Bugünkü menüm
Sabah : 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 1 tk reçel, 1 dlm ekmek
Ara:,2 günkurusu
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası, 2 kaşık patates yemeği, 1 kase yoğurt
Ara: 1 sb sütlü kahve, 1 elma
Akşam: 1 kepçe tarhana Ç, 2 parça ızgara et
Ara:,1 kivi, 5-6 fındık
Su:3 litre

Kızlar açıköğretimden edebiyat okumaya karar verdim, eylülde kayıt yaptıracağım inşallah:))
Edebiyatı seviyorum ama sayısalcı olduğum için pek derinleşememiştim, şimdi doyasıya incelemek istiyorum.
Ders programını inceledim çok zevkli görünüyor, çok heyecanlıyım, inşallah yapabilirim:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…