- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Canim o ameliyat her hastaya uygulanmiyor malesef... Hastaligin seviyesine bagli yani. Esim yari acik birakilan ameliyattan oldu. 16dikisle taburcu oldu.
Kendi sagligimi pek dusunecek halim kalmiyor... Okulda kendimi tutmak aklimdan cikartmak cok zor. Devamli gozlerim yasli dolasiyorum.
canım bol bol c vitamini, ıhlamur falan iç. inş. çabuk toparlanırsın. işlerinde de Allah kolaylık versinValla dün ağırlaşmıştım bugün yine hafif toparladım. Çok yoğunum iyileşemiyorum
canım ben sayfaya girip konu takibi iptal diyorum. sonra tekrar takip et diyorum. orada uyarı çıkıyor. sadece uyarı al kısmını seçiyorum. böylece mail gelmiyor.Kızlar çok işim var çatlıycam üff
Birşey sorcam meilime gelen kadınlar kulübü takip ettiğiniz konu kısmını nasıl iptal edicem işle ilgili meilleri takip edemez oldum sil sil bitmiyo
bugün kabul günün deseneeeeeKızlar bugün mazur gorun eşim evde kahvaltiya misafir vardı gittiler evi supurcem yenisi gelecek 15:00gibi
dikkat et canımmm, sana da ezoşa da bulaşmasın inş.Günaydııın, ortin napsın; hava kapalı, ben kapalıyım ...
Öff ruhum daraldı bugün. Hiç çalışasım da yok.. Masamın üzeri darmadağın, heryer kağıt.. Çok da acıktım..
Eşim hasta evde, bana bulaştırmasa bari yaa. Bu sene hastalıktan bıktım ..
Senin spor da yalan oldu deseneBebiş kaç yaşında senin? Sallayarak mı uyutuyorsun ?
Teşekkürlercanım ben sayfaya girip konu takibi iptal diyorum. sonra tekrar takip et diyorum. orada uyarı çıkıyor. sadece uyarı al kısmını seçiyorum. böylece mail gelmiyor.
şifa olsun canımmdün pazardan greyfurt aldım.bu sabah kahvaltı sonrası bir tane suyunu sıkıp içtim.portakal ,mandalina bu şekilde tüketemiyoruz ,artık acı acı olsada içtim.
teşekkür ederim canım.şifa olsun canımm
gerçekten öyle.şimdi nasıl oldun canım.Günaydın hanımlar
Ben de bu sabah şiş gözle kalktım, sağ gözüm şişmiş alerjiden, çayla pansuman yapıyorum, tek gözle etrafa bakmak çok zorinsan sağlığın değerini kaybedince anlıyor....
anım umarım her geçen gün daha da iyi olacak.. Hep aklımdasın, anneciğini benim için de öp..Slm arkadaslarim annem hala hastanede bi sey yedirmiyorlar,ara ara atesleniyor nedeni arastiriliyor,korkulu gunler geciriyorum.dua eden iyi dileklerde bulununan halimi soran arkadaslarimin mesajlarini okudum,beni mutlu ettiniz.grup fikri iyi oldu sizi ,isimi,evimi,esimi ozledim.dualarinizi eksik etmeyin,optum sizi
Slm arkadaslarim annem hala hastanede bi sey yedirmiyorlar,ara ara atesleniyor nedeni arastiriliyor,korkulu gunler geciriyorum.dua eden iyi dileklerde bulununan halimi soran arkadaslarimin mesajlarini okudum,beni mutlu ettiniz.grup fikri iyi oldu sizi ,isimi,evimi,esimi ozledim.dualarinizi eksik etmeyin,optum sizi
Aa çok geçmiş olsun ya.şimdi nasıl indi miGünaydın hanımlar
Ben de bu sabah şiş gözle kalktım, sağ gözüm şişmiş alerjiden, çayla pansuman yapıyorum, tek gözle etrafa bakmak çok zorinsan sağlığın değerini kaybedince anlıyor....
Bu aksam sporu yapıcam artık.Günaydııın, ortin napsın; hava kapalı, ben kapalıyım ...
Öff ruhum daraldı bugün. Hiç çalışasım da yok.. Masamın üzeri darmadağın, heryer kağıt.. Çok da acıktım..
Eşim hasta evde, bana bulaştırmasa bari yaa. Bu sene hastalıktan bıktım ..
Senin spor da yalan oldu deseneBebiş kaç yaşında senin? Sallayarak mı uyutuyorsun ?
Kızlar selammmm
Beyannamelerim bitti ve ben size döndüm. Neredesini bakayım.
Slm arkadaslarim annem hala hastanede bi sey yedirmiyorlar,ara ara atesleniyor nedeni arastiriliyor,korkulu gunler geciriyorum.dua eden iyi dileklerde bulununan halimi soran arkadaslarimin mesajlarini okudum,beni mutlu ettiniz.grup fikri iyi oldu sizi ,isimi,evimi,esimi ozledim.dualarinizi eksik etmeyin,optum sizi
@_ inci cook cok gecms olsun Rabbim acil sifalarini versn ins Rabbim yar ve yardimciniz olsun ins
Diger hasta olan tuum arkadaslrm gecms olsun
@ kimyager1508 hamilelkte nornl canm bahsettgn durunlar ama bi de bakarsn kendni coook enerjik hissediyo olablrsn kisa surede dengeler degiseblyo canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?