Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Mesaj tekrarı

Son düzenleyen: Moderatör:

Hafiflettim ama hastalığım hafiflemedi :) Sen nasılsın gözün iyileşmiş sevindm.
Yarın tartı günü ve ben çok korkuyorum.
bu hafta yürüyüş dışına spor yapamadım ve çok az su içtim. Karnım bir davul bir inik ben anlamadım ne olacak

Sagol canim iyilesti hemen ya bugun ise bile gitti :) zten bu ikinci oluyo dha oncede kil donmesi icn amelyt olmus umarim bu iyi gecmstr tekrar rtmez cnku esimcok mizmiz cocuk gibi dun beni delirtti :))
valla bende korkuyorum adette olmadim 3 fun spor yapabildim sadece insallah + cikmayiz

Geçmiş olsun canimm.

Geçmiş olsun canimm.

Geçmiş olsun canimm.

Geçmiş olsun canimm.

Geçmiş olsun canimm.

Offf yaaa msj atmaya calisiyorum. Gitmiyor. Gidince de kaç tane gidiyor

Offf yaaa msj atmaya calisiyorum. Gitmiyor. Gidince de kaç tane gidiyor

Site kendine gelmiş ben çok enerjigim
Sabah sabah 3mile leslie yaptım temizlik yaptım şimdi kuzi büyüdü toz alacağım :) o kadar misafir sonrası evi kiraladım Kanguru_ elifcim sizede geçmiş olsun @The Queen edacim taze zencefil çayı süper çözüm dene istersen

EE kızlar sizde ne var ne yok Oyuncu anne Serinin yeni kitabını sipariş ettim dün gelir diye evden çıkmadık hiç (hoş misafirden fırsatta olmadı) meğer tek tek imzaliyirmus kitabını :) martta gelecekmis

Herkese selaaam.. Göz kapaklarım o kadar ağırlaştı ki, mandalla tutturasım var..,2 sade türk kahvesi, 2 de nescafe içtim, yok arkadaş ayılamıyorum bir türlü.. Eve gitmek istiyoruuum

bugünkü menüm;

sabah: sandviç , çeyrek simit (simit sonradan çıktı )

öğlen: sebze çorba, kıymalı patates , 1 kaşık makarna, salata, yoğurt

akşam pırasa ve yoğurt olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…