Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu sabah tuvalete çıkamadım, aslında gelmişti ama çocuklar bırakmadı ve artık geri gitti :KK43:
Çıksam belki mezun olmuştum ama haftaya artık napalım... Kahvaltı yaptım, çay içtim; artık gelse de faydası yok:KK43:
Geçen hafta; 57,2
Bugün; 57
Fark; 0,2
Yüzde;%0,35

Olsun canım geç olsun güç olmasın:)

Günaydın kızlar ben elma diyetine baslayamadim eşim rahatsiz hastanedeyiz şimdi küçük bir operasyon geçirecek...çok dikkat edememe rağmen sabahları aç iken kahve içtim ve 1 kg gitti sanırım ;)

Aa çok sevindim:nazar: hep böyle devam et, çok güzel bak biz dedik sana ödemdir gider diye:KK76:

Süper, çok iyi vermişsin :KK49:

Bence birinci bile olabilirsin :KK54:

Kaloriyi biraz artır bari yoksa eriyip gideceksin. Ekmek ye ekmek :KK62:

Moralim yerin geldi::KK8:
Bu hafta 100 kilo altına inmem zor ama zorlayacağım. Hergün spor yapmak yaramıyor artık salona 3-4 gün gidip diğer günler öğle arasında 30 dk-40 yürüyeceğim:cool:

Günaydın kızlar ben elma diyetine baslayamadim eşim rahatsiz hastanedeyiz şimdi küçük bir operasyon geçirecek...çok dikkat edememe rağmen sabahları aç iken kahve içtim ve 1 kg gitti sanırım :KK66:

Geçmiş olsun. Kendini aç bırakma bulabildiğin ensağlıklı şeyi ye iç.
Çok acıktın ayran iç, kepekli galete vs bulabilirsen onlardan ye. :)
1 kilo 1 kilodur. Başlangıç için iyidir:)

Geçmiş olsun. Kendini aç bırakma bulabildiğin ensağlıklı şeyi ye iç.
Çok acıktın ayran iç, kepekli galete vs bulabilirsen onlardan ye. :)
1 kilo 1 kilodur. Başlangıç için iyidir:)
Valla kuzum ben genel de yaptığım yemekten yiyorum EKMeksiz....
kahvaltıda da çok az yiyorum bir türlü bir diyete başlamak kısmet olmuyo

Ben En son ne zaman
Bu sabah tuvalete çıkamadım, aslında gelmişti ama çocuklar bırakmadı ve artık geri gitti :KK43:
Çıksam belki mezun olmuştum ama haftaya artık napalım... Kahvaltı yaptım, çay içtim; artık gelse de faydası yok:KK43:
Geçen hafta; 57,2
Bugün; 57
Fark; 0,2
Yüzde;%0,35
Geçen hafta; 57,2
Bugün; 57
Fark; 0,2
Yüzde;%0,35
Ben tuvalete çıkmayalı kaç gün oldu bilmiyorum 2 yada 3 emin değilim bende seninle aynı umutdaydım tuvalete gidersem belki artı çıkmam diye ama yine hüsran yine hüsran

Günaydın kızlar ben elma diyetine baslayamadim eşim rahatsiz hastanedeyiz şimdi küçük bir operasyon geçirecek...çok dikkat edememe rağmen sabahları aç iken kahve içtim ve 1 kg gitti sanırım :KK66:

geçmiş olsun canım

Moralim yerin geldi::KK8:
Bu hafta 100 kilo altına inmem zor ama zorlayacağım. Hergün spor yapmak yaramıyor artık salona 3-4 gün gidip diğer günler öğle arasında 30 dk-40 yürüyeceğim:cool:

bencede canım hergün spor ters etki yapabiliyor, böyle iyi

Belki zumbaya giderim hem degisiklik hem hareket olur bana...bebek olmasa sağlam diyet yapcam ama ;(
Canım sen emziriyosun da şimdi
Dediğin gibi ekmek yeme
Abur cuburu tatlı şeyler yeme
Güzel yemeğini yemeye devam et
Emzirmek kalori yaktiriyo zaten biraz da egzersizle çok güzel halledersin
Yasin da küçüktu yanlış hatırlamıyorsam. Hızlı olur yani Metobolizman. Diyet arama boşuna ;)

düzenli beslenir, kaçamak yapmaz, maydanoz kürü yaparsan almazsın tabiki de.
Maydonoz kürü tarifi alabilirmiyim
Birde kaç gün yapmam lazım ancak haftasonu yapabilirim çünki normalde su içince bile tuvaletten çıkamıyorum maydonoz muhtemelen idrar söktürüyodur

Geçen hafta; 57,2
Bugün; 57
Fark; 0,2
Yüzde;%0,35
Hadi ya 200 gr mi kaldi saçlarını kestir:)))
Neyse canım sen bizim gönlümüzün mezunusun
Ve de sen tabi ki masalimsii masalimsii :KK200:

Kızlar bEn yaklaşık bir aydır ebru salli nin 2 haftada 2 beden incelme egzersizini yapıyorum
Beslenme prog yazmış bi de ve her gün yapın diyor. Her gün yapamadım beslenme programını da yapmadim ama ciddi fark yarattı kalçada. Selülit görünümü belirgin şekilde azaldı. Bacak ve kalça egzersizleri var onda. 2 hafta bu sefer kesintisiz yapmaya çalışacağım. Tabı artık karın çalışmalarına ağırlık vermem lazım göbek daha önemli :)
Kisacasi tavsiye ederim

Ben En son ne zaman

Ben tuvalete çıkmayalı kaç gün oldu bilmiyorum 2 yada 3 emin değilim bende seninle aynı umutdaydım tuvalete gidersem belki artı çıkmam diye ama yine hüsran yine hüsran
Ben normalde düzenli çıkarım da çocuklardan fırsat bulamadım o da bu güne denk geldi:(

Dediğin gibi ekmek yeme
Yasin da küçüktu yanlış hatırlamıyorsam. Hızlı olur yani Metobolizman. Diyet arama boşuna :KK66:
Ben de öyle düşünüyorum, emzirirken çok sıkı diyet yapılmamalı, zaten çok kolay kilo verilen bir dönem. Sıkı diyet sütün kalitesini azaltır. Ben ilk altı ayda diyet yapmadan sadece abur cubur yemeyerek 5 kilo verdim, kalanları da burda verdim, bişey kalmadı çok şükür ;)

Saçımı kessem 2 kilo gider;) çok sık, kuaför boyada iki kişilik para alıyo :)))))

Kızlar bEn yaklaşık bir aydır ebru salli nin 2 haftada 2 beden incelme egzersizini yapıyorum
Beslenme prog yazmış bi de ve her gün yapın diyor. Her gün yapamadım beslenme programına da uyamadım ama ciddi fark yarattı kalçada. Selülit görünümü belirgin şekilde azaldı. Bacak ve kalça egzersizleri var onda. 2 hafta bu sefer kesintisiz yapmaya çalışacağım. Tabı artık karın çalışmalarına ağırlık vermem lazım göbek daha önemli :)
Kisacasi tavsiye ederim
Ben de çok eskiden Ebru şallının hareketlerini yapıyodum, kiloya pek etkisi yok ama şekle sokuyo, iyi geliyo bana:)

***10. TAKIM 455. ETAP***

erigim(76///%)kilosu sabit
sosyoloji12( 67.8// /%)
KraliceElsa(57,2/57/0.2/%0.35)
hira1994( 58.5///%)
The Queen(106,5/102,9/3,6/% 3,38)
_inci(60.3///%)

La_vinya(56.2///%)
ruzgar_02(77.2///%)
flue_13(62.6/62.7/-0.1/%-0.15)
frifri(71/70.1/0.9/%1,26)yeni üye giriş kilosu:72 hedef kilosu:60 giriş tarihi :16/02/16

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üye

METENOL(68.2/68.3/-0.1/%-0.15) yeni üye giriş kilosu:69 hedef kilosu: giriş tarihi :16/02/16

gulhan_41(80/79 / 1/%1.25) yeni üye giriş kilosu:80 hedef kilosu: giriş tarihi :1/3/16
Traum-7777(83/ / /%) yeni üye giriş kilosu:83 hedef kilosu: giriş tarihi :1/3/16

Maydonoz kürü tarifi alabilirmiyim
Birde kaç gün yapmam lazım ancak haftasonu yapabilirim çünki normalde su içince bile tuvaletten çıkamıyorum maydonoz muhtemelen idrar söktürüyodur

yarım limon suyu, 1 bardak su, 10-15 dal maydanozu blendardan geçir iç, çok lezzetli oluyor ayrıca :)

:KK200:

Dediğin gibi ekmek yeme
Yasin da küçüktu yanlış hatırlamıyorsam. Hızlı olur yani Metobolizman. Diyet arama boşuna :KK66:
Malesef 4 aylikken bıraktı emmeyi dikkat ve hareket lazım bana; (

Ben den
***10. TAKIM 455. ETAP***

erigim(76///%)kilosu sabit
sosyoloji12( 67.8// /%)
KraliceElsa(57,2/57/0.2/%0.35)
hira1994( 58.5///%)
The Queen(106,5/102,9/3,6/% 3,38)
_inci(60.3///%)

La_vinya(56.2///%)
ruzgar_02(77.2///%)
flue_13(62.6/62.7/-0.1/%-0.15)
frifri(71/70.1/0.9/%1,26)yeni üye giriş kilosu:72 hedef kilosu:60 giriş tarihi :16/02/16

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üye

METENOL(68.2/68.3/-0.1/%-0.15) yeni üye giriş kilosu:69 hedef kilosu: giriş tarihi :16/02/16

gulhan_41(80/79 / 1/%1.25) yeni üye giriş kilosu:80 hedef kilosu: giriş tarihi :1/3/16
Traum-7777(83/ / /%) yeni üye giriş kilosu:83 hedef kilosu: giriş tarihi :1/3/16
Ben denemeye giremedim mi;(

kızlar selam :) benim deli gibi tatil ve tur sitelerini inceleme zamanım geldi yine :) resmen çok mutlu oluyorum oteller,, turları inceleyince :D bu senenin tatili cepte olduğu için 2017 için karadeniz turuna bakıyorum :D 2018 de de inş italya-venedik turlarına bakcam :D azcık çatlağım sankim :KK76:

Back
X