Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim gönüllü cikmazsa ben, seçil ve eda ortaklasa yurutebiliriz diye düşündüm bina. Ama gitmeme yakin yine konusuruz. Senin yokluğunu aratmamaya calisiriz merak etme :)

en iyi siz biliyorsunuz zaten sistemi edanın düğünden önce sen doğurmadan önce seçil tatile gitmeden önce gidip gelmiş olurum

bencede biz üçümüz yürütebiliriz :) laptopu kardeşim götürdüğü için sadece işyerinde girebiliyorum o da tenhalaşınca oluyor .
15 ağustosta tatile kaçar bu kız instagramdan takip ediniz beni

Bu arada dunku menum
Sabah
2 haslnms yumurta
Ara
1 elma
Ogle
Ton balikli salata
Patkican ezmeli yogurt
Ara
1 portakal
Aksam
Corba
1 porsyon kiymali karnibahar yemegi
1 saate yakin yuruyus
Su
2 2.5 lt
Gibi

süpersin canımmm, bu hafta listeye giriyorsun değil mi :)

evde kayısı bitmiş. sıcak suda kayısı bekletip içince de biraz rahatlatıyor. birde boya temizlik falan çok dikkat edemedim sanırım ondanda zorlanıyorum biraz. zeytinyağına da biraz ağırlık vereyim en iyisi.

bencede biz üçümüz yürütebiliriz :) laptopu kardeşim götürdüğü için sadece işyerinde girebiliyorum o da tenhalaşınca oluyor .
aaaaa benim doğum günümde gideceksin tatile

evet canım ekmek biraz çok olmuş ama zaten telefi edersin sen :))

Ben geldiiiim
kimyager1508 odanız çook güzel, güle güle kullansın duru hanım..
elfkkk hoş geldin, diyetisyen menüsü bu galiba
@katre-i dem ouuuv ekmek yerken gözün dönmüş kaptan
KraliceElsa bu hafta kesin mezunsun
@The Queen bu kadar spora nasıl dayanıyorsun, vallahi tebrik ediyorum..

Off dışarıda enfes bir hava var ama ben 4 duvar arasına tıkılıp kaldım... Bitsin artık şu mesai, evime kavuşayım yaa..
Bir daha dünyaya gelirsem, önce ev kızı, sonra da ev hanımı olamak istiyorum

bende diyorum ne kadar güzel bi tarih :)

Canım senin adın ne
Feyza
Trafikte kaldım bi bakayım kızlara dedim anam napmissiniz kaç sayfa oku oku bitmedi
Muhabbet kaçmış artık
@The Queen itis kakis olmadan metrobüse bindim ve dananammm boş koltuk
Hemi de zincirlikuyudan hemi de bu saatte

@katre-i dem canım ben de yardımcı olmak isterim ama haftaiçi çok konsantre olamıyorum. Gönüllü arkadaslara teşekkür ederiz
Ama ekstra bi iş olursa söylersiniz yardimci olurum

Evet benim canim, dogru tahmin :)

Ben de toplantidan ciktim, bir saattir de yoldayim. Simdi geldim eve kizlar ama ikramlardan yedim toplantida
Cok stresli bir toplantiydi, iki saat boyunca azar isittik resmen. Stresten ve acliktan elim gitti ortadakilere. Cay ictim kac bardak (cay hic sevmem) tuvaletim geldi bir de ustune toplantida. Cok gicik bir toplantiydi yani...

Gunumun gidisatini yazayim ben en iyisi. Canim cok sıkkın...
Sabah: 2dilim(30gr) tb ekmegi, 40gr taze krem peynir, bol salatalik domates. 185 kalori
Ara: 3 tane saklikoy biskuvi
Oglen: 3yk kuru fasulye, incecik bir dilim tb ekmegi, 1 muz. 200 kalori
Ara: Kucuk bir dilim sade kek, 2 tane kucuk pogaca (atistirmaliklar toplam 500 kalori girdim)
Simdilik toplam 885 kalori.
Aksam icin birazdan bir sey yerim ama ne olacagini hic bilmiyorum. Cok yorgunum. Evde yemek de yok, yapacak halim de...

Bir de iki litreye yakin su ictim...

Benim de bugünü yazma vaktim geldi
Sabah limonlu su ile acilis
Kahvalti tb ekmeğiyle tost
Ara yesilcay
Ogle 1 tabak ispanak bir avuç badem ve kuru meyve karışık
Ara 1 yemek kaşığı kısır 1 yemek kasigi kadar muhallebi (öğrenciler getirmiş)
Aksam 1 kase yeşil mercimek .1 kase brokoli.2 yemek kaşığı bulgur pilavi

Su 2 ltden fazla oldu
Spor yarım saat oldu başlayalı devam

Gayet güzel canimm

Aksami hafif gecir canimm.

Ee kaptan ben varım. Geçmiş zamanda 14. Takımın kaptan yardımcılığını yapmışlığım var. Çok katıyım diye kaçıyordu yarışmacılar. Çok katı olup bezdirmem artık :))))

Menü genel olarak dengeli ve güzel. Dünde sanki patates gördüm menünde? ara sıra olur ama sürekli olması iyi değil. Aynı şey makarna içinde geçerli canım. Genel olarak menün güzel afiyet olsun.

Kısırın yanına proteinli birşey eklersen güzel olur. Ayran/ yoğurt mesela?
Şuan bu işlerden çok anlamıyorum ama durumun gerçekten çok iyi görünüyor. Ayrıca sağlıklı besleniyorsun daha iyisi zor olur.

Kaptan 40 gr tartıp mı koyuyorsun ben tahmini 5/6 yk koyuyorum. Yarından itibaren bırakacağım gerçi normale döneceğim :)

en iyi siz biliyorsunuz zaten sistemi edanın düğünden önce sen doğurmadan önce seçil tatile gitmeden önce gidip gelmiş olurum

Kaptan bende ağustos 20-21 kına nikah var.
Büyük ihtimal çalışacağım için o tarihlere kadar buradayım :)
Kendimi iş görüşmesinde gibi hissettim bilgilerin körelsede bende deneyimliyim kaptan

Aynı zamanlar kaçacağız

Çok şanslısın ben zincirlikuyudan kaba tabirle arkamı sağlama alabildiysem şükrederek gidiyorum
Feyza

Çok iyi geçmemiş ama telafi edilebilir.
Cumaya kadar dikkat et tatlım. O değilde kalori çok az hasta olmandan korkuyorum.

Ee.sende de ufak tefek şeyler var. Ama genel olarak dengeli olmuş. Bu hafta başka yokkkk anlaşalım

E Etabiti canım hergün gitmiyorum artık salona ondan biraz daha fazla yapıyorum. Gün aşırı gidince kuvvetim yerinde oluyor. Bir de ne tok ne aç gidiyorum. Kolay oluyor zorlanmıyorum yani :)

Aynı derrtten müzdaripiz. Geçmiş olsun canım.
Sosyal medyada bir ara paylaşmaya başlamıştım başıma nahoş bir olay geldi artık resim koymuyorum. Bir çoğunu da sildim kaldırdım. En iyisini yapıyorsun sende boşver :)

Arada bazı alıntılar uçuyor sinir oldum yaaa
Kızlar yemek yedim. Yemeğin üstüne uyumamak için oyalanıyorum 1 saat geçti . gözümden uyku akıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…