Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cal olarak düşük ama yanlış sende farkindasin yarın ve akşam telafi edersin canım sikilma
Ooo baya dişli çıktın sen
tabiki canım biliyorum sen 3.takımda da çok katiydin kız gıcık oluyordu millet sana burada pek bi uyum sağladı

elfkkk canim son halim buu. Tabi evde halilar falan yok ortalik daginik duruyor diye resmi kirptim onun için biraz iri gözüküyor olabilirim :)))
Supersin ya sadece gobek degil Duru bebek:)

Tesekkurler

Ins canim:)

Bence harikasin:)
süpersin canımmm, bu hafta listeye giriyorsun değil mi :)
Ins canim regl donemm ama olsun ben takimda hissedyrm kndmi ole davrnmya calsyrm

.:)

Gayet normal gıcık olmaları. Bu takımda benden cok var ondan cok sırıtmıyorum. bir de diyetisyene gitmiyorum ya kaçamak yapma dengeleme sağlıklı olanı seçme konusunda biraz daha esnek ama iradeliyim :) eskisi kadar katı takılmıyorum. Sonuçta sağlıklı besleniyoruz ama bizde insanız

Sürekli kısır altın sohbet günleri de haftada 4,5 kez kaçamak yapan birileri de beni sinir ediyordu hayır yiyip yazıyor bahane her daim hazır benim katı diyet yapıyordum hatırlarsın. Aklıma gelemeyecek şeyler onun menülende görünce canım çekiyordu. Resmen nefsimle mücadelemi zora sokuyordu. Zaten iflah olmaz. Arada bakıyorum 1 hafta kilo verdiyse 2-3 hafta alıyor

Bu saatte ne yemeği tatlim

Yokkkk bu saatte yemedim spordan gelince yedim. Spordan 1,5 saat sonra yatmadan 2 saat önceyi ayarlamak zor oluyor :) Üstünden 2,3 saat geçsin sindireyim yağ olmasın diye bekliyorum
Salata+5 yk tavuk mantar sote+ 1 yk pilav yedim.

Menum
Sabah
1haslnmsyumurta
5 zeytin az peynir
Ara.1 mandalina
Ogle
Corba
Karnibahar yemegi
Yogurt
2 dilim cavdar ekmk
Ara
5 ceviz
1 portakal
Bi buyuk bardak sutlu nescafe
Aksam
1 tabak kuru dolma &80 bulgurlu:)
1 tabak sebze corbasi
Su 2 lt gbi
Yarim saate yakin yuruyus

@The Queen. Ben de itiraf edeyim; Eda sana ilk geldiğinde gıcık olmuştum. Kırk yılda bir muhallebi yemiştim onu da sen yakalayınca çok bozulmuştum. Aslında benim diyetisyen izin veriyordu ya sen olmamış deyince çok kızmıştım:))) neyse ki sonra çok güzel oldu herşey

Çifter çifter gitmiş yine
Bugünkü menüm
Sabah: 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: yarım elma ve portakal
Öğlen:1 kepçe çorba, 6 kaşık bakla yemeği, 1 çb yoğurt
Ara: 1 küçük muz, 4 çilek, az sütle nescafe
Akşam: 4 kaşık et sote, 2 kaşık bulgur pilavı, salata
Ara: 2 kuru erik, 2 günkurusu
Su: 2,5 litre

@katre-i dem , bu yeşil mercimekli pırasa böreği benim kabak mücvere çok benziyor, un yerine mercimek var, süper tarif. Yarın akşam yemeğim belli oldu . Başka sebzelere de uyarlayabiliriz, Ispanak, pazı falan da güzel olur bence:) bi de karnabahar kısırını deneyeceğim bugün pazardan karnabahar aldım

Ahh canımmmm ben olaya hızlı dalmıştım

Valla doğrudur. Ben diyetisyen menülerine bir şey demem. Evvelinde ben aylarca sıfır kaçamak ile yaşıyordum. tatlı vs yemiyordum. Takım yarışma olayını abartıyordum herkes benim gibi olsun istiyordum sanırım. Şimdilerde öyle katı değilim.

senin yolculıuk nereye bakayım :)

pırasa böreğinin tarifini istiyorum . kendime tarif defteri mi yapsam napsam :)

günaydın kızlar;

dünkü menüm

sabah: sandviç

ara: tarçınlı türk kahvesi

öğlen: naneli yoğurtlu çorba, kuskus, salata, yoğurt, yarım biber dolması

ara: yeşil kahve

akşam: mercimek çorbası, tb ekmeğine peynirli tost (ıspanağı annem beğenmemiş , bozulmuş gibi geldiği için yedirmedi bize)

nasıl bi olay geldi edacım. Ay ben aktifinde aktifi kullanıyorum resmen engelde olamıyorum kendime benim bu sonum ne olacak :)

senin yolculıuk nereye bakayım :)

pırasa böreğinin tarifini istiyorum . kendime tarif defteri mi yapsam napsam :)

Evlenip izmire yerleşeceğim ya

Tarif defterini bende düşünüyorum. Az kalorili göz doyuran lezzetli yemekler

Olsun menün yine güzel...

Eklemeyi unutmuşum 1 saat yürüyüş yaptım dün , kaslarımın çalıştığını hissettim :)

Ooo sportif gördüm seni

nasıl bi olay geldi edacım. Ay ben aktifinde aktifi kullanıyorum resmen engelde olamıyorum kendime benim bu sonum ne olacak :)

Ayy çok fena biraz uzun ama madem anlatayım.
İşyerinde bir kız var departman arkadaşım ayrıca arkadaş grubumuzdan. Hani yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen cinsten.
Ofiste falan hep tüm arkadaşlarla resimlerimiz çekiliyor. Bu kız ikimizin resmini almış gözleri sansürlemiş sonra lgbtlilerin olduğu bir facebook, instagram hesabından paylaşmış. Sanki sevgili gibi. Alttaki yorumlar çok iğrençti. Facebookta oo bu gece bize gelsenize, arkadaşını yolla vs tarzda yorumlar instagramda ise direkt göz sansürü olmadan paylaşmış. Tabi aynı tipler. Resmin sansürsüz hali. Sözümü geri alıyorum. Yanındaki ..... benzemiyor tekrar sansürle vs tarzda yorumlar vardı. Bu kızda o yorumlara gülücükler atmış Basımdan aşağı kaynar sular dökültü. Bu resimleri başka isimler altında bu tarz yerlerde paylaşmış. (resimlerde normal resimler yani hani selfie çekilirsin falan ya öyle samimi resimler değil yani. Daha derinlemesine araştırınca kızın twitter ask fm gibi sitelerde çok iğrenç yazışmalarını buldum. Biseksüelmiş olduğunu yazmış. Ben bunu öğrenince daha çok dellendim. Hani bana ters şeyler ama insanların tercihine saygı duyarım. Ötekileştirmem aşağılamak vs böyle şeyler yapmam ama beni alet etmesi çok kanıma dokundu. Benim ailem ve erkek arkadaşım sanal ortamda böyle birşeyle karşılaşsa neler olur düşünmek dahi istemiyorum. Çok sinirlerim bozuldu kıza mesaj attım tüm resimlerimi sil o resimleri kaldır diye. Akıl edemedim şikayet etmek geç kaldım. Kız kaldırdı işyerinin ortak klasöründe şirket personellerinin resimleri oluyor. Onları sildim bir bilgisayarına bakayım dedim. + 18 resimler dolu şirket bilgisayarında Sadist şeylerde vardı. Bu kızı tanıdığımı sanıyordum. Asla beklemedim ama insanlar böyle yanlarını gizliyorlar. Ben eskişehire 3,5 aylığına gittiğimde ofisteki masa üstü ekranında bizim resmimiz varmış arkadaş söyledi Kusmamak için zor tutuyorum kendimi. İşyerine şikayet ettim ben suçlu oldum. Hiç bir şey yapmadılar. Neymiş genç kızmış olabilirmiş Elbette olabilir ama beni neden alet ediyor. Bak yine sinirlendim
Lezbiyenler biseksüeller beni buluyor hep

kimyager1508 odanız hayırlı olsun gerçi geçmişe dönük baya baktım ama göremedim resimmi atmıştınız
Seni gördüm ama maşallah çok iyi görünüyorsun bu günleri tadını çıkar bebiş için hazırlık yapmak çok zevkli oluyor isimde güzelmiş sağlıkla Duru na kavuşursun inşallah

Bahar gelmiş herkeste bir Çoşku maşallah
Kraliçe elsa geçmiş olsun
The Queen çok talihsiz bir olaymış ne kötü bir devirde yaşıyoruz senin nerden aklına gelebilir böyle birşey olacağı, geçmiş olsun dikkatli ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…