Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oooooo bu ne yafuuuu boyleee sabah sabah uykum acildi ucuz atlatmissin gecmis olsun canimm.

Aynen öyle oldu ama kızların bana asılması bu olay için ilk değil. Okulda bir kız beni uzun süre taciz etmişti. Çocukluk arkadaşlarımında sonrada lezbiyen olduklarını öğrenmiştim. Mahallede öpüştükleri görülmüş. Şüphelenmiştim beraber evde takılırken birbirlerine olan davranışlarından ama konduramıyordum. Anlamadığım neden hep böyle oluyor, neden en çok benim başıma geliyor. Bu olayların kızı erkeği yok her an herkes tetikte olmalı.

Tesekkur ederiz teyzesiii :)) tekrar foto yukleyeyim senin için:))

Eklentiler

• IMG-20160307-WA0007.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG-20160307-WA0008.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG-20160307-WA0009.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 39
Oooooo bu ne yafuuuu boyleee sabah sabah uykum acildi ucuz atlatmissin gecmis olsun canimm.
Nahoş bir durum artık sosyal medyaya güvenim sıfır. Özellikle insanların bebeklerinin, çocuklarının resmini paylaşmasını doğru bulmuyorum. Çok iğrenç insanlar var. Yakın samimi gördüğüm kişilere yanlış anlamayacaklarsa hep uyarıyorum koymayın resimleri diye ama anlatamıyorum.

Benim sosyal medya ile aram çok iyi değildir. Bi burada takiliyorum birde instagramda. İnstagramda da öyle çok foto paylasmam zaten acali daha 1 yil bile olmadi.

Bebek odası tek kelimeyle harika olmuş güle güle kulanın Ay ben bile heyecanlandım şimdi:)
Bende oğluma böyle hazırlık yapmıştım ilk çocuk heyecanı bir başka oluyor, halı, uydur perde uydur çok heyecanlı oluyor kız çocuklarıda, eşyalarıda bir ayrı güzel zaten maşallah güle güle kulanın canım

ayy dur şok oldum şuanda resmen. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Kendisinin tercihi neyse öyle yapsın, yaşasın ama kimseyi alet etmesin.

Evet karar verdim tarif defteri tutacağım :)

o kadar erken mi evleneceksin kuzumm :)

Sağol şekerim :)))
Evet uzun bi sure o odayi kullanilir diye düşündük. Modelinde ona gore seçmeye calistik. Rabbim saglicakla hayirlisiyla kullanmaya nasip etsin inş.
Bende aynen öyle yapmıştım ve hala kulanıyorum o odayı çok mantıklı bence

Benim sosyal medya ile aram çok iyi değildir. Bi burada takiliyorum birde instagramda. İnstagramda da öyle çok foto paylasmam zaten acali daha 1 yil bile olmadi.

Forum farklı bir olay. o sosyal medya olayı kara bir delik sonu yok Çok paranoyak oldum ben galiba

Amin. Kötü insanlar heryerden çıkabiliyor. İnsanlara karşı ilk izlenimlerim genelde doğru oluyor. Ona karşı tarif edemediğim bir boşluk vardı. Yani nasıl desem bir şeyler yerine oturmuyordu ama konduramıyordum. Bu kız benim kankamla çıkıyordu. Tüm bu olaylar olurken kankamla gelinlik bile baktılar Çocuk bu olaylar ortaya çıkınca dayanamadı çok kötü oldu. İşten istifa etti falan. Aşkı memnu : Ofis yaşadık

vay arkadaş ya , kankana da üzüldüm he.

benim için ilk izlenimin ne oldu :) çok merak ederim insanların beni tanıdıklarındaki ilk izlenimlerini :)

vay arkadaş ya , kankana da üzüldüm he.

benim için ilk izlenimin ne oldu :) çok merak ederim insanların beni tanıdıklarındaki ilk izlenimlerini :)

Arkadaşıma biraz üzülüyorum o da haksız çünkü. yine de bu kadarını hak etmedi

Yazışma çok yanıltıcı buradan yorum yapmak doğru değil. Seni görmem lazım oturup bir kahve içmemiz lazım. Şuana kadarki ilk izlenimim çantanı al hadi şuraya gidelim desen alıp gelirim öyle kafa dengi gördüm seni Seni tanımlarsam, güçlü, maceracı, kitap sever dediğim dedik ve tabiiki iradeli görüyorum. Sende kendimi görüyorum Ses tonu ve mimik, bakışlar çok önemli çok şey anlatır bununla ilgili kitaplar var bence oku birtane çok işe yarıyor.

:) benim karşımdaki kişide en önem verdiğim şey ses tonu ve mimikler, konuşurken ki göz teması . arkadaşlarıma bişi anlattığımda eğer göz teması kurmuyorsalar benimle kafalarını ütülüyorum illa bakılacak gözlerime :)

ayrıca bu pazar boşa çıktım, müsaitsen bi kahve içelim mi tatlım :) (adayı haftaya erteledik, arkadaşım pazar çalışıyormuş bu hafta:) )

Ayyy çok şükür yukleyebildim fotoyu. Sabahtan beri ugrasiyorum.
Kahcaltimi da ettim . evde ekmek yoktu cikip almaya usendim bende ev pogacasi yedim

Eklentiler

• IMG_20160309_100522-1.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 77
Kahcaltimi da ettim . evde ekmek yoktu cikip almaya usendim bende ev pogacasi yedim
Afiyet olsun
Kızlar benimde klasik menülerim devam haşlanmış yumurta yeşillikler akşamları et türü yapmaya çalışıyorum
Bu hafta iyi bir sonuç alırım inşallah spor pek yapamadım çok yorgun oluyorum

Aaa aynı ben hele ben konuşurken biri telefonla ilgileniyorsa eyvahlar olsun

ooo bende pazar boşum Hattaa hatta tarzınsa öncekileri izlediysen seni sinemaya davet ediyorum. Kendime yandaş arıyorum
https://www.cinemaximum.com.tr/filmler/yandas

Afiyet olsun canım. bir şey olmaz ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…