Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu arada yeşil mercimekle brokoli getirdim evden onu yiyorum
@katre-i dem öhüm öhüm
ooo ben sabah kahvaltıya gittim valla biraz abarttım ama şimdi sade kahve içtim akşamda tavuklu salata ile kapatacağım yarında detox yaparım bu hafta yersiz kaçamaklarım oldun ama sporu çok yaptım çok enerjiğim

normalde dünle bugünde yağmurlu gözüküyordu canım

O zaman belli olmaz şans bize gülebilir

Merhaba herkese bugun bana arkadaslarim gelecek hazirlik yapiyorum ama yaptigim yiyrceklerden sadece patates salatasindan yiyecegim hepsi unlu tarifler :)
Kahvtim
Peynirli yumurta
Zeytin
Recel
Peynir
Cay
Domates
Ama doymadim tabiki :)

Ah canım ah artık menülerine bir şey yazamıyorum fakat toparlanman gerektiğini biliyorsun. Bir iki gün toplasan sonra yine dağıtıyorsun. Bak sen gitmiyorsun onlar geliyor. Un tarifleri dışında sağlıklı şeylerde hazırlayabilirsin. Böylece nefsini de köreltirsin. Diyet psikolojisinde olmazsın. Lütfen topla kendini.

Aaaa simit yemiş
Öğle menüsü harika olmuş. Şişkinlik için bir şey diyemeyeceğim.

Bu arada çaktırma bende yedim ama mecburiyetten
Ayrıntılar az sonra...

Valla bazı insanlar cidden kötü senin örneğinde arkadaşının yaptığı kıskançlıktan başka bir şey değil. Ben onunla tartışınca herşeyi sildi ispatlayamadım. Şuan konuşmuyorum ama tam karşımda oturuyor sinir oluyorum. Motivasyonum bozuldu zaten bu olaydan sonra

Bu arada yeşil mercimekle brokoli getirdim evden onu yiyorum
@katre-i dem öhüm öhüm

Afiyet olsun canım.

Yaa ne güzel
Ben duzceye gidicem haftasonu
Durun durun kızmayın tatile değil is yapmaya
Abim taşınıyor ev işi yapıcam bol bol kalori yakacam
Kaçamak olması mümkün değil yani

aaa bak çok acıkıp hadi dışardan pizza söyleyelim demeyin sakın

Türlü türlü insan gerçekten

Hii şu andan itibaren dikkat
Cumaya ne kaldı
Gözüm üstünde

Kaçamak paramiz yok çok şükür

Bunu deniycem inşallah
Sebze yemeyen ailem için yeni buluş
Teşekkürler kızlar

Kaptan kişisel düşünce olarak tasvip etmiyorum onaylamıyorum ama nasıl yaşacaklarına karışmayı haddim görmüyorum. Rahatsız oluyorum. Doğuştan çift cinsiyetli olmak yada hormanel şeyler ok. Allah öyle yaratmış ama diğer türlüsü doğru gelmiyor. Dışarda istediğini yapsın ama bu kızın yaptığını masum göremiyorum. Ben sevgisiymişim gibi davranmış.Bir de kullandıkları kelimeler o kadar çirkinki inanamazsın. Pc deki resimler kendi şahsi telefonunun yedeği imiş. Ondan uyarılmış bir şey yapılmamış. Müdürüm durumdar haberdar ve hiç bir şey olmamış gibi hatta daha iyi. Ben evlenip gideceğim diye kapattılar diye düşünüyorum.

ayrıca affetmedim ama delilim yoktu. İnsan kaynakları genel koordinatör vs hepsi biliyor. Savcılığa şikayet için delil lazım ama o hesapların hepsini kapattı.

Aboww işyerinde adam gözü karaymış. Ahlaken çökmüş vaziyetteyiz toplum olarak.
Valla kaptan maşallahh nazar değmesin ama kuzeyi de paylaşmayın ya. Çok güzel bir çocuk gördükçe maşallah diyorum resimleri. Nazar değer diye korkuyorum.

Eee kaptan seni analiz ederim tabi. Yazışmalardan anladığım kadarıyla söyleyeyim.:)

Alfa tabir ettiğimiz kişisin sen dominantsın. İnce düşüncelisin. Merhametli olduğunu biliyorum. Anaç yanını unutmuyorum zaten. Benim gözümde tuttuğunu koparanın karşılığısın. Ayrıca pedagojide "kendini gerçekleştirmek" diye bir tabir var. Sen kendini gerçekleştirmiş birisin benim gözümde.
Hemen alıntı ile kendini gerçekleştiren insan özelliklerini sıralıyorum hepsi uymaya bilir tabii. Genel hatların bunlar.
Sen videoyu yolla ben seni daha detaylı inceleyeyim

alıntıdır.

1) gerçekçi bir biçimde yönlenmiştir.
2) kendisini, diğerlerini ve çevreyi olduğu gibi kabul eder.
3) kendiliğindenlik özelliğine sahiptir.
4) egosantrik değil, (problem oriented) sorun merkezlidirler.
5) mahremiyet gereksinimleri vardır.
6) özerk ve bağımsızdırlar.
7) tektipçi bakış açıları yoktur.
8) dindar olmadıkları halde mistik ve ruhsal deneyimlerden geçmişlerdir.
9) insanlıkla özdeşleşmişlerdir.
10) sevdikleri insana duyusal-duygusal yaklaşırlar.
11) demokratiktirler.
12) araç ve amacı karıştırmazlar.
13) mizahçı karakterleri alaycı değil, felsefidir.
14) yaratıcıdırlar.
15) genel-geçer kültüre uyum sağlamaktan kaçınırlar (popülist değillerdir).
16) çevrelerini aşmışlardır.

Anaaaam, ne çok konuşmuşsunuz gene yaa..
Ohh buluşma planları falan da yapılmış.. Cumartesi ilk otobusle geliyorum
Vaaay ne maceralar yaşanmışyaa, ben üniversitedeyken hiç böyle ilginç şeyler yaşanmazdı. Ayol bizim zamanımızda internet, sosyal medya falan yoktu ki Hatta cep telefonları yeni yeni popüler olmuştu

Aslında bıktım :) ama malesef oyun oynarken uyuyakaldığım için başka seçeneğimde olmadı

çok değişik insan çeşitleri var gerçekten ilginçler.

ah simit , o simit yok mu :) üşengeçliğim yüzünden hep midemde simit ağacı çıkacak sanırım

Aaa durun yaa, asıl soracağımı yazmayı unuttum.. Ben günde 3-4 fincan yeşil çay içiyorum, zararı olmaz değil mi? Ne kadar tuketmek lazım?

yoookkkk arttııkkkkk

bende hiç öyle yaşamadım çok şükür

Aaa durun yaa, asıl soracağımı yazmayı unuttum.. Ben günde 3-4 fincan yeşil çay içiyorum, zararı olmaz değil mi? Ne kadar tuketmek lazım?
canım ben 2 bardak içiyordum. fazlası böbrekleri zorlayabilir. yeşil çayın yerine limonlu su falan içebilirsin

bugün sabah işyerinden başka arkadaşların odasına kahve içmeye gittim. Giderken de hepsine çikolata aldım. Onlar yediler, ben elimi sürmedim. Niye yemiyorsun dediklerinde, ALLAHIIIIM BENİ ZAYIFLATMIYORSAN , ARKADAŞLARIMI ŞİŞMANLAAAT diye ellerimi açıp dua ettim, yıkıldılar gülmekten

yaaa koptum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…