- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Aaa aynı ben hele ben konuşurken biri telefonla ilgileniyorsa eyvahlar olsun
ooo bende pazar boşumHattaa hatta tarzınsa öncekileri izlediysen seni sinemaya davet ediyorum. Kendime yandaş arıyorum
https://www.cinemaximum.com.tr/filmler/yandas
Afiyet olsun canım. bir şey olmaz ondan
İzlemedim tatlım malesefama bence boşver sinemayı bol bol laklak yapalım ben konuşmayı çok severim
Fark etmez bana bana her yol paris yeterki kahve olsunTamam buluşuyoruz o zaman. Bana heryer uygun. Kadıköyde buluşabiliriz mesala. Yada senin güzelll dediğin bir yerde varsa hayır demem gelirim ben.
mekan önerme gibi şeylerim olmuyorçünkü bi gittiğim yeri sonra bulamıyorum tam bir mekan sorunlusuyum :) kadıköy yada beşiktaş seçeneklerim var benimde :) senin güzel dediğin bi yer varsa bende tavsiyeye açığım :)
Bende öyle mekan vs bilmiyorum. Her ikisi yerde de deniz varHavada güzel olursa oooo
Cumartesi karar veririz.
Gelmek isteyen arkadaşlar davet beklemeyin gelin.
Edit: Ben arkadaşlara sorayım güzel mekan biliyor musunuz diye :)
hava durumu bu haftayı hep yağmurlu gösteriyordu ama yanıldı gibiler,inşallah böyle devam eder :)
evet gelmek isteyen kim varsa bekliyoruz kızlar :)
7 derece yağmurlu görünüyor içimi bir hüzün kapladı
Seni de kendimize uydurduk desene:)))) çok katı olunca yıpranıyoruz biraz esnek olmak lazım galiba. Önemli olan dengelemek, ben de bu takımda bunu öğrendim.Ahh canımmmmben olaya hızlı dalmıştım
Valla doğrudur. Ben diyetisyen menülerine bir şey demem. Evvelinde ben aylarca sıfır kaçamak ile yaşıyordum. tatlı vs yemiyordum. Takım yarışma olayını abartıyordumherkes benim gibi olsun istiyordum sanırım. Şimdilerde öyle katı değilim.
3 yumurta, 1 bardak yeşil mercimek(haşlanmış), yarım kilo pırasa borcama konup pişirilir, üzerine az kaşar rendesi ile servis edilir. Tarifin aslında pırasalar yağda sotelenir diyo ama küçük doğrarsak fırında pişer bence, tava bulaştırmaya gerek yok:)))senin yolculıuk nereye bakayım :)
pırasa böreğinin tarifini istiyorum . kendime tarif defteri mi yapsam napsam :)
Gözlerim yaşardı, yürüyüş mü yaptın sen:))) bugün ben de düşünüyorum da bi uyku var üzerimde, ayırabilirsem öğlenden sonra çıkarım.Eklemeyi unutmuşum 1 saat yürüyüş yaptım dün , kaslarımın çalıştığını hissettim :)
Çok geçmiş olsun, ne değişik insanlar var ya. Kendi hayatına bişey denmez ama senin haberin yokken böyle bişeye alet etmesi çok iğrençEvlenip izmire yerleşeceğim ya
Tarif defterini bende düşünüyorum. Az kalorili göz doyuran lezzetli yemekler
Olsun menün yine güzel...
Ooo sportif gördüm seni
Ayy çok fena biraz uzun ama madem anlatayım.
İşyerinde bir kız var departman arkadaşım ayrıca arkadaş grubumuzdan. Hani yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen cinsten.
Ofiste falan hep tüm arkadaşlarla resimlerimiz çekiliyor. Bu kız ikimizin resmini almış gözleri sansürlemiş sonra lgbtlilerin olduğu bir facebook, instagram hesabından paylaşmış.Sanki sevgili gibi. Alttaki yorumlar çok iğrençti. Facebookta oo bu gece bize gelsenize, arkadaşını yolla vs tarzda yorumlar instagramda ise direkt göz sansürü olmadan paylaşmış. Tabi aynı tipler. Resmin sansürsüz hali. Sözümü geri alıyorum. Yanındaki ..... benzemiyor tekrar sansürle vs tarzda yorumlar vardı. Bu kızda o yorumlara gülücükler atmış Basımdan aşağı kaynar sular dökültü. Bu resimleri başka isimler altında bu tarz yerlerde paylaşmış. (resimlerde normal resimler yani hani selfie çekilirsin falan ya öyle samimi resimler değil yani. Daha derinlemesine araştırınca kızın twitter ask fm gibi sitelerde çok iğrenç yazışmalarını buldum. Biseksüelmiş olduğunu yazmış. Ben bunu öğrenince daha çok dellendim. Hani bana ters şeyler ama insanların tercihine saygı duyarım. Ötekileştirmem aşağılamak vs böyle şeyler yapmam ama beni alet etmesi çok kanıma dokundu. Benim ailem ve erkek arkadaşım sanal ortamda böyle birşeyle karşılaşsa neler olur düşünmek dahi istemiyorum. Çok sinirlerim bozuldu kıza mesaj attım tüm resimlerimi sil o resimleri kaldır diye. Akıl edemedim şikayet etmek geç kaldım. Kız kaldırdı işyerinin ortak klasöründe şirket personellerinin resimleri oluyor. Onları sildim bir bilgisayarına bakayım dedim. + 18 resimler dolu şirket bilgisayarında Sadist şeylerde vardı. Bu kızı tanıdığımı sanıyordum. Asla beklemedim ama insanlar böyle yanlarını gizliyorlar. Ben eskişehire 3,5 aylığına gittiğimde ofisteki masa üstü ekranında bizim resmimiz varmış arkadaş söyledi Kusmamak için zor tutuyorum kendimi. İşyerine şikayet ettim ben suçlu oldum. Hiç bir şey yapmadılar. Neymiş genç kızmış olabilirmiş Elbette olabilir ama beni neden alet ediyor. Bak yine sinirlendim
Lezbiyenler biseksüeller beni buluyor hep
Sağol canım, Allah düşmanıma vermesin şu alerjiyi, küçüklüğümden beri az çekmedim. Doğayı böcü börtüyü çok severim ama uzaktan bakmakla bile burnum gözüm şişiyoBahar gelmiş herkeste bir Çoşku maşallah
Kraliçe elsa geçmiş olsun
The Queen çok talihsiz bir olaymış ne kötü bir devirde yaşıyoruz senin nerden aklına gelebilir böyle birşey olacağı, geçmiş olsun dikkatli ol canım
Çok haklısın canım, kötü niyetli insanlar çok var etrafta. İnsan sevdikleriyle bişey paylaşmak istiyo ama ucu bucağı yokNahoş bir durum artık sosyal medyaya güvenim sıfır. Özellikle insanların bebeklerinin, çocuklarının resmini paylaşmasını doğru bulmuyorum. Çok iğrenç insanlar var. Yakın samimi gördüğüm kişilere yanlış anlamayacaklarsa hep uyarıyorum koymayın resimleri diye ama anlatamıyorum.
Forum farklı bir olay. o sosyal medya olayı kara bir delik sonu yokÇok paranoyak oldum ben galiba
Amin. Kötü insanlar heryerden çıkabiliyor. İnsanlara karşı ilk izlenimlerim genelde doğru oluyor. Ona karşı tarif edemediğim bir boşluk vardı. Yani nasıl desem bir şeyler yerine oturmuyordu ama konduramıyordum.Bu kız benim kankamla çıkıyordu. Tüm bu olaylar olurken kankamla gelinlik bile baktılar Çocuk bu olaylar ortaya çıkınca dayanamadı çok kötü oldu. İşten istifa etti falan. Aşkı memnu : Ofis yaşadık
Seni de kendimize uydurduk desene:)))) çok katı olunca yıpranıyoruz biraz esnek olmak lazım galiba. Önemli olan dengelemek, ben de bu takımda bunu öğrendim.Ahh canımmmmben olaya hızlı dalmıştım
Valla doğrudur. Ben diyetisyen menülerine bir şey demem. Evvelinde ben aylarca sıfır kaçamak ile yaşıyordum. tatlı vs yemiyordum. Takım yarışma olayını abartıyordumherkes benim gibi olsun istiyordum sanırım. Şimdilerde öyle katı değilim.
3 yumurta, 1 bardak yeşil mercimek(haşlanmış), yarım kilo pırasa borcama konup pişirilir, üzerine az kaşar rendesi ile servis edilir. Tarifin aslında pırasalar yağda sotelenir diyo ama küçük doğrarsak fırında pişer bence, tava bulaştırmaya gerek yok:)))senin yolculıuk nereye bakayım :)
pırasa böreğinin tarifini istiyorum . kendime tarif defteri mi yapsam napsam :)
Gözlerim yaşardı, yürüyüş mü yaptın sen:))) bugün ben de düşünüyorum da bi uyku var üzerimde, ayırabilirsem öğlenden sonra çıkarım.Eklemeyi unutmuşum 1 saat yürüyüş yaptım dün , kaslarımın çalıştığını hissettim :)
Çok geçmiş olsun, ne değişik insanlar var ya. Kendi hayatına bişey denmez ama senin haberin yokken böyle bişeye alet etmesi çok iğrençEvlenip izmire yerleşeceğim ya
Ooo sportif gördüm seni
İşyerinde bir kız var departman arkadaşım ayrıca arkadaş grubumuzdan. Hani yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen cinsten.
Ofiste falan hep tüm arkadaşlarla resimlerimiz çekiliyor. Bu kız ikimizin resmini almış gözleri sansürlemiş sonra lgbtlilerin olduğu bir facebook, instagram hesabından paylaşmış.Sanki sevgili gibi. Alttaki yorumlar çok iğrençti. Facebookta oo bu gece bize gelsenize, arkadaşını yolla vs tarzda yorumlar instagramda ise direkt göz sansürü olmadan paylaşmış. Tabi aynı tipler. Resmin sansürsüz hali. Sözümü geri alıyorum. Yanındaki ..... benzemiyor tekrar sansürle vs tarzda yorumlar vardı. Bu kızda o yorumlara gülücükler atmış Basımdan aşağı kaynar sular dökültü. Bu resimleri başka isimler altında bu tarz yerlerde paylaşmış. (resimlerde normal resimler yani hani selfie çekilirsin falan ya öyle samimi resimler değil yani. Daha derinlemesine araştırınca kızın twitter ask fm gibi sitelerde çok iğrenç yazışmalarını buldum. Biseksüelmiş olduğunu yazmış. Ben bunu öğrenince daha çok dellendim. Hani bana ters şeyler ama insanların tercihine saygı duyarım. Ötekileştirmem aşağılamak vs böyle şeyler yapmam ama beni alet etmesi çok kanıma dokundu. Benim ailem ve erkek arkadaşım sanal ortamda böyle birşeyle karşılaşsa neler olur düşünmek dahi istemiyorum. Çok sinirlerim bozuldu kıza mesaj attım tüm resimlerimi sil o resimleri kaldır diye. Akıl edemedim şikayet etmek geç kaldım. Kız kaldırdı işyerinin ortak klasöründe şirket personellerinin resimleri oluyor. Onları sildim bir bilgisayarına bakayım dedim. + 18 resimler dolu şirket bilgisayarında Sadist şeylerde vardı. Bu kızı tanıdığımı sanıyordum. Asla beklemedim ama insanlar böyle yanlarını gizliyorlar. Ben eskişehire 3,5 aylığına gittiğimde ofisteki masa üstü ekranında bizim resmimiz varmış arkadaş söyledi Kusmamak için zor tutuyorum kendimi. İşyerine şikayet ettim ben suçlu oldum. Hiç bir şey yapmadılar. Neymiş genç kızmış olabilirmiş Elbette olabilir ama beni neden alet ediyor. Bak yine sinirlendim
Sağol canım, Allah düşmanıma vermesin şu alerjiyi, küçüklüğümden beri az çekmedim. Doğayı böcü börtüyü çok severim ama uzaktan bakmakla bile burnum gözüm şişiyoBahar gelmiş herkeste bir Çoşku maşallah
Kraliçe elsa geçmiş olsun
The Queen çok talihsiz bir olaymış ne kötü bir devirde yaşıyoruz senin nerden aklına gelebilir böyle birşey olacağı, geçmiş olsun dikkatli ol canım
Çok haklısın canım, kötü niyetli insanlar çok var etrafta. İnsan sevdikleriyle bişey paylaşmak istiyo ama ucu bucağı yokNahoş bir durum artık sosyal medyaya güvenim sıfır. Özellikle insanların bebeklerinin, çocuklarının resmini paylaşmasını doğru bulmuyorum. Çok iğrenç insanlar var. Yakın samimi gördüğüm kişilere yanlış anlamayacaklarsa hep uyarıyorum koymayın resimleri diye ama anlatamıyorum.
Forum farklı bir olay. o sosyal medya olayı kara bir delik sonu yokÇok paranoyak oldum ben galiba
Amin. Kötü insanlar heryerden çıkabiliyor. İnsanlara karşı ilk izlenimlerim genelde doğru oluyor. Ona karşı tarif edemediğim bir boşluk vardı. Yani nasıl desem bir şeyler yerine oturmuyordu ama konduramıyordum.Bu kız benim kankamla çıkıyordu. Tüm bu olaylar olurken kankamla gelinlik bile baktılar Çocuk bu olaylar ortaya çıkınca dayanamadı çok kötü oldu. İşten istifa etti falan. Aşkı memnu : Ofis yaşadık
karnabahar ve barbunya ikiside mide şişirir canımmKızlarr selam;
menümün gidişatı;
sabah: simit
öğlen: biraz değişik bi salata yaptık kızlarla :) karnabahar vardı, küçük küçük doğradık, içine az kırmızı lahana, barbunya ve yoğurt ekledik üzerine limonlu pulbiberli yoğurt ekledik karıştırdık ve yedik :) şuanda hepimizin midesi şişti, nefes alamıyoruz
birazdan yeşil kahve içeceğiz, kızlar da alıştı artık
ara olarak kivi yerim.,
akşamda annem kurufasulye yapacaktı sanırım :)
Canım senin kilo maşallah güzel gidiyo.değil mi ama
Evlenip izmire yerleşeceğim ya
Ooo sportif gördüm seni
Seni de kendimize uydurduk desene:)))) çok katı olunca yıpranıyoruz biraz esnek olmak lazım galiba. Önemli olan dengelemek, ben de bu takımda bunu öğrendim.
3 yumurta, 1 bardak yeşil mercimek(haşlanmış), yarım kilo pırasa borcama konup pişirilir, üzerine az kaşar rendesi ile servis edilir. Tarifin aslında pırasalar yağda sotelenir diyo ama küçük doğrarsak fırında pişer bence, tava bulaştırmaya gerek yok:)))
Gözlerim yaşardı, yürüyüş mü yaptın sen:))) bugün ben de düşünüyorum da bi uyku var üzerimde, ayırabilirsem öğlenden sonra çıkarım.
Çok geçmiş olsun, ne değişik insanlar var ya. Kendi hayatına bişey denmez ama senin haberin yokken böyle bişeye alet etmesi çok iğrenç
Sağol canım, Allah düşmanıma vermesin şu alerjiyi, küçüklüğümden beri az çekmedim. Doğayı böcü börtüyü çok severim ama uzaktan bakmakla bile burnum gözüm şişiyo
Çok haklısın canım, kötü niyetli insanlar çok var etrafta. İnsan sevdikleriyle bişey paylaşmak istiyo ama ucu bucağı yok
karnabahar ve barbunya ikiside mide şişirir canımm
Canım senin kilo maşallah güzel gidiyo.
Doğumdan sonra da kolay verirsin bence
Ya şok oldum aklıma bile gelmezdi.
Ben de çok yakın olduğumuz arkadaş grubumuzda söyle bir şeye Sahit oldum. Arkadaşımız diğer arkadaşımızın fotoğrafyla profil acıyo arkadas sitesinde.neymis efendim onun için sevgili arıyormus.akıllara bak hesaplara bak
Üniversitedeyken oldu bu olay.akıl edemedik tabi şikayet etmeyi
Ay aklıma geldi sinir oldum
Senin durumuna da sinir oldum. Ne hakla yapar böyle bir şey
benim favorim kısır valla anneme yedirdim ben söyleyene kadar anlamadı karnabahardan yaptığımı@katre-i dem , bu yeşil mercimekli pırasa böreği benim kabak mücvere çok benziyor, un yerine mercimek var, süper tarif. Yarın akşam yemeğim belli oldu. Başka sebzelere de uyarlayabiliriz, Ispanak, pazı falan da güzel olur bence:) bi de karnabahar kısırını deneyeceğim bugün pazardan karnabahar aldım
ıyy iğrenç bence aileler çocuklarını takip etmeli cinsel tercih diye birşeyede pek saygı duymuyorum hormon dengesizliğinden kendini erkek yada kadın hissetmeye tmm yapabilecekleri bir şey yok ama biseksüellik tamamen özenti çok saçma geliyor lut kavmini hatırlayınızEvlenip izmire yerleşeceğim ya
Ooo sportif gördüm seni
Aynen öyle oldu ama kızların bana asılması bu olay için ilk değil. Okulda bir kız beni uzun süre taciz etmişti. Çocukluk arkadaşlarımında sonrada lezbiyen olduklarını öğrenmiştim. Mahallede öpüştükleri görülmüş. Şüphelenmiştim beraber evde takılırken birbirlerine olan davranışlarından ama konduramıyordum. Anlamadığım neden hep böyle oluyor, neden en çok benim başıma geliyor. Bu olayların kızı erkeği yok her an herkes tetikte olmalı.
valla canım var bi çekim sende bu ne kız böyleNahoş bir durum artık sosyal medyaya güvenim sıfır. Özellikle insanların bebeklerinin, çocuklarının resmini paylaşmasını doğru bulmuyorum. Çok iğrenç insanlar var. Yakın samimi gördüğüm kişilere yanlış anlamayacaklarsa hep uyarıyorum koymayın resimleri diye ama anlatamıyorum.
canım tek aldıgınıda sallamaya pek aıştırma genelde kendisi uyusun sonra çok sorun çekiyorum bakınız benÇok sağol canim benim. Yok canim bu beşik büyüyebilen besik olduğu için sallanmiyor. Bir tanede yatak odasina tek beşik alican onu sallanan alicsm.
sana bir sesli mimikli video gönderiyim beni de analiz etArkadaşıma biraz üzülüyorum o da haksız çünkü. yine de bu kadarını hak etmedi
Yazışma çok yanıltıcı buradan yorum yapmak doğru değil. Seni görmem lazım oturup bir kahve içmemiz lazım.Şuana kadarki ilk izlenimim çantanı al hadi şuraya gidelim desen alıp gelirim öyle kafa dengi gördüm seni Seni tanımlarsam, güçlü, maceracı, kitap sever dediğim dedik ve tabiiki iradeli görüyorum. Sende kendimi görüyorum Ses tonu ve mimik, bakışlar çok önemli çok şey anlatır bununla ilgili kitaplar var bence oku birtane çok işe yarıyor.
afiyet olsunAyyy çok şükür yukleyebildim fotoyu. Sabahtan beri ugrasiyorum.
Kahcaltimi da ettim . evde ekmek yoktu cikip almaya usendim bende ev pogacasi yedim
dikkat et kahvaltıda doymayıp arkadaşlarınla patlama yaşama su iç soda iç onlar gelmeden şşişir mideniMerhaba herkese bugun bana arkadaslarim gelecek hazirlik yapiyorum ama yaptigim yiyrceklerden sadece patates salatasindan yiyecegimhepsi unlu tarifler :)
Kahvtim
Peynirli yumurta
Zeytin
Recel
Peynir
Cay
Domates
Ama doymadim tabiki :)
bıkmadın mı simittenKızlarr selam;
menümün gidişatı;
sabah: simit
öğlen: biraz değişik bi salata yaptık kızlarla :) karnabahar vardı, küçük küçük doğradık, içine az kırmızı lahana, barbunya ve yoğurt ekledik üzerine limonlu pulbiberli yoğurt ekledik karıştırdık ve yedik :) şuanda hepimizin midesi şişti, nefes alamıyoruz
birazdan yeşil kahve içeceğiz, kızlar da alıştı artık
ara olarak kivi yerim.,
akşamda annem kurufasulye yapacaktı sanırım :)
Yaa ne güzelBende öyle mekan vs bilmiyorum. Her ikisi yerde de deniz varHavada güzel olursa oooo
Cumartesi karar veririz.
Gelmek isteyen arkadaşlar davet beklemeyin gelin.
Edit: Ben arkadaşlara sorayım güzel mekan biliyor musunuz diye :)
Vallahı aynen öyle yatarif defteri yapmam şart oldu çok severim böyle şeylerle uğraşmayı zaten :)
valla şiştik canım kızlarla toplu olaraktan :)
ay ben 2. şokonun için sevgili aramak nedir ya, nasıl sapıklık bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?