yerim :)yanına yoğurt ye canım akşam.
yerim :)
ben de ara öğün yapamıyorum fırsat olmuyor. yapsam iyi olcak sabah oglen arası çok acıkıyorum
selamlarr. bugunkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek
1,5kk peynir
4-5 zeytin
yumurta
öğlen: 1 kase yogurt çorbası
1 yemek kasıgı kadar tavuk ( işte yemekler çokk az çok şikayetçiyim napcam bilmiyorm)
yarım domates
akşam: tavuklu havuclu patatesli bir yemek yicem
spor yarım saat bisiklet olacak
@The Queen ara öğün yapıldı, kivi yenildi :)
Güzel ama az canım sende farkındasın. Akşam evde yaptıklarından işe de getirsen
Pazartesiden beri çekmecemde eti formlar var ara öğün yaparım diye ama yapmıyorum, irademi ölçüyorumirademi seveyim
Onlara sarınca fena oluyor. Hazır gıda diye artık onu da yemiyorum. bisküvinin her türlüsüne hayır
aynen canım acil durumlar için kalsın sonuçta kendime hakim oluyorum :) bide paketi açınca millete dağıtıyorum 1 yada 2 tane yiyorum :)
edacım sana whatsaptan yazdım :)
Hepsini severim karar veremedim şimdi :))) balıkçıda hangisi tazeyse onu alırım artıkHamsinin artık son zamanları, bolca karadeniz hamsisi tüketmek lazım. Sarıkanat da iyice yağlanıp etlendi, yenilebilir. Büyük balık seviyorsan levrek bu aralar güzel..
Onlara sarınca fena oluyor. Hazır gıda diye artık onu da yemiyorum. bisküvinin her türlüsüne hayır
Aynen patates salatasi yedim ben 2 dilim de borek yedimbenim favorim kısır valla anneme yedirdim ben söyleyene kadar anlamadı karnabahardan yaptığımı
ıyy iğrenç bence aileler çocuklarını takip etmeli cinsel tercih diye birşeyede pek saygı duymuyorum hormon dengesizliğinden kendini erkek yada kadın hissetmeye tmm yapabilecekleri bir şey yok ama biseksüellik tamamen özenti çok saçma geliyor lut kavmini hatırlayınız
keşke şikayet etseydin ki bunu nasıl affettiler
benim iş yerimde muhasebeden biri (boşanmak üzere olan biri ) bana msj attı işte seviyormuşmuşta filanda filanda (ve eşimle o zaman sevgiliydik herkeste biliyordu oda dahil) direk şikayet ettim ama ben çabuk rest çekerim ya o gider ya ben dedim yarım saat sonra çıkışını vermişlerdi :)
valla canım var bi çekim sende bu ne kız böyleçocuk konusunda haklısın benim eşim ve onun akrabalar çok paylaşır :8 arada bende paylaşmıyor değilim gerçi
canım tek aldıgınıda sallamaya pek aıştırma genelde kendisi uyusun sonra çok sorun çekiyorum bakınız bendaha yeni düzene girdi kendi kendine uyuyor
sana bir sesli mimikli video gönderiyim beni de analiz et
bak beni analiz etmen lazım kaç yıldır şişko şişko takılıyoruz
afiyet olsun
dikkat et kahvaltıda doymayıp arkadaşlarınla patlama yaşama su iç soda iç onlar gelmeden şşişir mideni
bıkmadın mı simitten
Aynen artik istesemde yiyemicem yiyincede hemen hapimi iciyorumO zaman belli olmaz şans bize gülebilir
Ah canım ah artık menülerine bir şey yazamıyorum fakat toparlanman gerektiğini biliyorsun. Bir iki gün toplasan sonra yine dağıtıyorsun. Bak sen gitmiyorsun onlar geliyor. Un tarifleri dışında sağlıklı şeylerde hazırlayabilirsin. Böylece nefsini de köreltirsin. Diyet psikolojisinde olmazsın. Lütfen topla kendini.
Aaaa simit yemiş
Öğle menüsü harika olmuş. Şişkinlik için bir şey diyemeyeceğim.
Bu arada çaktırma bende yedim ama mecburiyetten
Ayrıntılar az sonra...
Valla bazı insanlar cidden kötü senin örneğinde arkadaşının yaptığı kıskançlıktan başka bir şey değil. Ben onunla tartışınca herşeyi sildi ispatlayamadım. Şuan konuşmuyorum ama tam karşımda oturuyor sinir oluyorum. Motivasyonum bozuldu zaten bu olaydan sonra
Afiyet olsun canım.
aaa bak çok acıkıp hadi dışardan pizza söyleyelim demeyin sakın
Öğle:günaydın kızlar :)
sabah :
5 yk kaşığı sade nesfit
içine 4 badem bir çay bardağı böğürtlen
1 sb süt
ara: armut
Pardon çölyakmıAynen artik istesemde yiyemicem yiyincede hemen hapimi iciyorumalisicam glitensiz hayata esim bugun glutensiz un aldi ondan yapicam artik
Korumadayim ondan giriyorum deKızlar ben akşamları pek aktif olamıyorum; eşim diyeti bıraktım sanıyor
Anca gece onları uyutup girebiliyorum yada uyuyakalıyorum bazen. Mesajlar çok birikince cevap da yazamıyorum, atladığım olursa kusura bakmayın lütfen, kişisel bişey algılamayın, grubumu ve sizi çok seviyorum
Az sonra gelir benimkiler, hadi ben kaçtım by
Aynen patates salatasi yedim ben 2 dilim de borek yedimilk defa yaptim oda kolay vr lezzezli sebzeli bi kek
Aynen artik istesemde yiyemicem yiyincede hemen hapimi iciyorumalisicam glitensiz hayata esim bugun glutensiz un aldi ondan yapicam artik
tarifini alalım su borek kekinAksam yemegi
Kozde tavukk ama az birsey yedim cunku oglen borek yemistim 1 dilim acikirsam da yogurt yerim yada sut icerim tarcinli
afiyet olsunKızlar balık muhabbetı beni fazlasıyla etkilemiş heralde bende balık yaptım akşam yemeğine, bol salata ve uskumru
Hemen veriyorummKorumadayim ondan giriyorum dene heyecanlı ilişkimiz var
tarifini alalım su borek kekin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?