Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Onlara sarınca fena oluyor. Hazır gıda diye artık onu da yemiyorum. bisküvinin her türlüsüne hayır

Hamsinin artık son zamanları, bolca karadeniz hamsisi tüketmek lazım. Sarıkanat da iyice yağlanıp etlendi, yenilebilir. Büyük balık seviyorsan levrek bu aralar güzel..
Hepsini severim karar veremedim şimdi :))) balıkçıda hangisi tazeyse onu alırım artık

Onlara sarınca fena oluyor. Hazır gıda diye artık onu da yemiyorum. bisküvinin her türlüsüne hayır

İçkerind de ne olduğu belli değil, en masum olanında bile sodyum metabisülfit var, böcek ilacının içinde olan bir madde hiç eve sokmamak gerekiyor.

Kızlar ben akşamları pek aktif olamıyorum; eşim diyeti bıraktım sanıyor
Anca gece onları uyutup girebiliyorum yada uyuyakalıyorum bazen. Mesajlar çok birikince cevap da yazamıyorum, atladığım olursa kusura bakmayın lütfen, kişisel bişey algılamayın, grubumu ve sizi çok seviyorum
Az sonra gelir benimkiler, hadi ben kaçtım by

Aynen patates salatasi yedim ben 2 dilim de borek yedim ilk defa yaptim oda kolay vr lezzezli sebzeli bi kek

Aynen artik istesemde yiyemicem yiyincede hemen hapimi iciyorum alisicam glitensiz hayata esim bugun glutensiz un aldi ondan yapicam artik

Aksam yemegi
Kozde tavukk ama az birsey yedim cunku oglen borek yemistim 1 dilim acikirsam da yogurt yerim yada sut icerim tarcinli

günaydın kızlar :)

sabah :

5 yk kaşığı sade nesfit
içine 4 badem bir çay bardağı böğürtlen
1 sb süt

ara: armut
Öğle:
Bir kepçe sulu patates yemeği
Bir yk kaşığı pilav
Yarım dilim beyaz ekmek :-(
Yemekhanede yediğim için mecburen böyle oldu

Ara portakal leblebi

Akşam

Misafirlikteydim kızartma vardı :-(
Ekmeksiz ondan yedim yoğurt ve salata ile

Ara sadece süt

2.5lt su
1saat yürüyüş

Bugün hiç iyi olmadı :-(

Korumadayim ondan giriyorum de ne heyecanlı ilişkimiz var
Aynen patates salatasi yedim ben 2 dilim de borek yedim ilk defa yaptim oda kolay vr lezzezli sebzeli bi kek

Aynen artik istesemde yiyemicem yiyincede hemen hapimi iciyorum alisicam glitensiz hayata esim bugun glutensiz un aldi ondan yapicam artik

Aksam yemegi
Kozde tavukk ama az birsey yedim cunku oglen borek yemistim 1 dilim acikirsam da yogurt yerim yada sut icerim tarcinli
tarifini alalım su borek kekin

Bugün
Sabah
Kahvaltiya gittim abartmadim çok ama dolgun bir kahvaltı ydi azcik azcik yedim hepsinden

Ara
Turk kahvesi sütlü

Ara
2 ceviz 10 kuru üzüm

Akşam
Tavuklu salata

Ara
Simdi kahve keyfisi

Spor:45dk bantta su:1.5lt

Son düzenleyen: Moderatör:
Balık muhabbetini ben açtım ama yapamadım

Sabah. Tb.tost 3 kayısı
Öğle . 1 kepce yesil mercimek.1 kase haşlanmış limonlu brokoli. 7-8 badem
Ara. 1 muz
Aksam. Ciğer salata 2-3 kaşık yoğurt.iki lokma tb ekmek

Soda içip kapatıyorum
Şiştim sanki
Yarım saat sonra spor yapcam

Sabah: yumurta, taze krem peynir bir catal, tb ekmegi, domates ve salatalik
Oglen: tam bir kase mantar corbasi
Ara: 1 elma ve 3 altinbasak
Aksam: Arabasi corbasi bir kase
Kizlar yine az oldu ama bunlari bile zor yedim. Cok zor bir gundu, sinirden midem agriyor hala... pek iyi hissetmiyorum...

Koşu bandında yürüyen arkadaşlar ortalama hızınız kaç oluyor

Korumadayim ondan giriyorum de ne heyecanlı ilişkimiz var

tarifini alalım su borek kekin
Hemen veriyorumm
3 adet yumurta
Tuz
1 su bardagi siviyag
1 cb sut
Rendelenmis sogan
1 cb kasar peyniri
1 su bardagi yogurt
Pulbiber karabiber 1cay kasigi
2 bardak un
1 paket kabartma tozu ben 2 kullandim
2 adet minik minik dogranmis patates kup kup
1 cb beyaz peynir
Maydonoz 175 derece firinda pisene kadar pisiyo ama kapagini ilk yarim saat acmayalim cunku kabartma tozu var icin de afiyet olsun :***

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…