Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen artik istesemde yiyemicem yiyincede hemen hapimi iciyorum alisicam glitensiz hayata esim bugun glutensiz un aldi ondan yapicam artik
Geçmiş olsun canım, gluten hassasiyeti mi çıktı sende? Aslında bi çoğumuzda belki var da bilmeden yaşıyoruz, alerjilerin çoğunun nedeni buğday glütenidir diyo Karatay hoca:)

Kızlar balık muhabbetı beni fazlasıyla etkilemiş heralde bende balık yaptım akşam yemeğine, bol salata ve uskumru
Yarın yapacağım ben de, yoksaa bi tarafım şişecek.

Korumadayim ondan giriyorum de ne heyecanlı ilişkimiz var

tarifini alalım su borek kekin
Eşim kızı uyutmaya gitti, ben de hemen buraya geldim. Heyecana bak be, diyet topiğine girecez diye kocadan kaçıyoz:)))

Yaa ben az önce menümü yazdım, birkaç kere üstüste bastım gitmiştir diye düşündüm gitmemiş sayfayı kapatıp açtım kontrol için, yazdıklarım da silinmiş, menü kayıp
Sabah: 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 2 günkurusu, 1 incir
Öğlen: 1 kase çorba, 5 kaşık bakla yemeği, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 elma, 1 sb süt
Akşam: 1 kepçe çorba, 4 dilim mercimekli pırasa böreği, 2 kaşık yoğurt
Ara; 1 kivi
Su: 3 ü geçik
Bu börek çok lezzetli, biraz fazla kaçırdım, hala da gidip yiyesim var:))) bi daha böyle tarifler yapmam kilo alacam yoksa :))))

Gunaydinnnn nasilsinizzz kizlarrr dun 9 gbi yataga gectm biraz kitap okuyaym dedm hemen gozlerm kapnmya basldi uyumusum ayy bu aralar gozumden uyku akio hamilelik donemi gibi:)menumu yazamdm gremedm de yazaym unutmadan
Sabsg
Haslnms yumurta
Ara
1 elma
Ogle
Corba
1.5 dilim firin sigara boregi
Cok az patates salatasi
Ara
5 6 ceviz
1 portakal
Aksam
Corba
Salata
1 porsiyon tavuk salata
Su
2 lt civari
Spor
Malasef

Gunaydinnnn nasilsinizzz kizlarrr dun 9 gbi yataga gectm biraz kitap okuyaym dedm hemen gozlerm kapnmya basldi uyumusum ayy bu aralar gozumden uyku akio hamilelik donemi gibi:)menumu yazamdm gremedm de yazaym unutmadan
Sabsg
Haslnms yumurta
Ara
1 elma
Ogle
Corba
Cok az patates salatasi
Ara
5 6 ceviz
1 portakal
Aksam
Corba
Salata
1 porsiyon tavuk salata
Su
2 lt civari
Spor
Malasef

Sabsg
Haslnms yumurta
Ara
1 elma
Ogle
Corba
Cok az patates salatasi
Ara
5 6 ceviz
1 portakal
Aksam
Corba
Salata
1 porsiyon tavuk salata
Su
2 lt civari
Spor
Malasef

Bugün
Sabah
Kahvaltiya gittim abartmadim çok ama dolgun bir kahvaltı ydi azcik azcik yedim hepsinden

Ara
Turk kahvesi sütlü

Ara
2 ceviz 10 kuru üzüm

Akşam
Tavuklu salata

Ara
Simdi kahve keyfisi

Spor:45dk bantta su:1.5lt

başarılı menü :) ama biraz az olmamış mı sanki , tabi kahvaltıyı yaptığın saate göre de değişebilir bu :) (kurduğum cümleyi anlayabildin mi değişik bi cümle kurdum )

menü başarılı canım.

geçmiş olsun canım, önemli birşey yoktur inşallah ama menün az olmuş sanki bu kadarcık yemeyle hasta olmazsın.

menün dengeli ve güzel canım. Diyetisyene gitmen iyi oldu diye düşünüyorum.
sigara böreği yerine tb ekmeği olsaydı dahada güzel olabilirdi :)

yine yazmayı unutmuşum :) 25 dk yaklaşık 10 cnm topuklu ayakkabıyla yürüyüş yaptım :)

KraliceElsa bide dün gözümden kaçmadı sanma :) yürüyüşüme ne şaşırdın kız ben normalde çok yürürüm zaten bi soğukta yürümeyi sevmem :) bide hep yrüyüşe çıkıp sonrasında genellikle arkadaşlarla buluştuğum için gezmenin arasında kaynıyor gör bak yaz gelince yerimde duruyormuyum hiç

Günaydın sevgili arkadaslarrr
Şimdi sizlere bir soru sormak istiyorum
Yarım kavanoz limonlu su içiyorum hiç idrar baskısı olmuyor karnimda sanki hic su icmemis gibi hissediyorum ama limonsuz o suyu icsem hemen Karnım şişiyor tuvalet ihtiyacı hissediyorum
Bu konuda fikri olan var mı

Bu sabah kahvaltı yapamadım canım istemiyor
İsyan etmek istedim kahvaltı düzenine
Yeter ulen yemeyeceksin
Limonlu su ictim kalkınca okula gelince de 2 mandalina biraz da badem yedim
Ya dün 62.4 çıktım hala Kımıldama yok 3 haftadır 62 lerde surunmece
Yarın bi 61 çıksam bi şok olsam tartida şaşırıp kalsam mesela donsam öylece saskinliktan o derece şaşırsam
Ne güzel olurdu

4 fazla olmuş sende biliyorsun. Kendini tut canım.

Öğle çok iyi geçmemiş sende farkındasın...

Kahvaltıyı atlamak hiç. olmadı krize girme sonra.

Dünkü menüm
Sabah
Simit
1 parmak sütle kahve

ara: 1 armut

Öğle:
1 kase dolu dolu mercimek çorbası
5 yaprak sarma
1/2 kase yoğurt

ara: yarım kase yoğurt yiyeceğim.

ara: 2 adet yaprak sarma

Akşam:
Salata
Kıymalı karnabahar yemeği

Su: 2,5 litre
Spor:
Öğle: 30 dk yürüyüş yaptım.
Akşam: 45 dk cardio

hiç bilemedim canım ben.

kahvaltıya isyan mı edilirmiş :) en güzel öğün :)

sarmalar biraz gözüme battı sanki ama yinede iyi dengelemişsin canım

Sarma diyince gözümde iri iri canlandı valla. Ölçüsünü yaz yoksa 5+2 çok olmuş dicem

kahvaltıya isyan mı edilirmiş :) en güzel öğün :)

Ya 6.30 ta kalkıp 7de evden çıkınca kahvaltinin da keyfi kaçıyor
Hakaret gibi geliyo kahvaltıya da yazık

Sarma diyince gözümde iri iri canlandı valla. Ölçüsünü yaz yoksa 5+2 çok olmuş dicem

Ya 6.30 ta kalkıp 7de evden çıkınca kahvaltinin da keyfi kaçıyor
Hakaret gibi geliyo kahvaltıya da yazık

Abow sarma diyince sizin aklınıza dolma geliyor olmasın. Bizim sarmalar 1 parmak kadar. 5 tanesinin içini toplasan 4 yk pilav etmez

1 adet yaprak sarma 40 kalori 5 tanesi : 200 kalori

arada yediğim 2 tane de 80 kalori yapıyor. O da 1 armuta eşit. Tabi armut daha sağlıklı onu yemeliydim ama ama işte.

Not: tabağımın yarısını bıraktım sarmalar gitti sarmalar çöpe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…