- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
benimde eskiden öyle olurdu biraz morelim bozuk hiç yemek yapıp yiyesim gelmiyorcanim bendede tam aksi evde gözüm donuyor
KraliceElsa ne yaptin kiz mezun oldum diye cozutmak yok
Aksam günü telafi edersin verdiklerini alma 6ay yarişamayacaksin bak
Yaa evet sınava girecek çocukların aileleri misafir almaz ya biz de rejim deyiz misafirlik yok diyelimsebzeli bir börek. 1 tane yedim. 6-7 çeşit vardı. Allahtan canım istemiyordu yemedim. 1 poğaça aldm yanıma yarın sabah yiyecegim. diyette misaifrlik çok zorluyor süreci
iştahım yoksa idare ediyorum fakat iştahım varsa kötü oluyor. bugun iyi kurtardım :) hem zayıfla diyor insanlar hem de bunun da tadına bak şunun da tadına bak:) emek verip hazırlanınca insan tabi misafiri hepsinden bol bol yesin istiyor. herkes haklı bu durumda:)Yaa evet sınava girecek çocukların aileleri misafir almaz ya biz de rejim deyiz misafirlik yok diyelim
geçmiş olsunSelam kızlar. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Dün işten eve cok zor geldim resmen öldüm öldüm dirildim. Evr geldiğimde ateşim 39.1 di ilerleyen saatlerde 39.5 gördüm saatlerce düşmedi annem hastaneye gidelim dedi ama hastaneye gidecek halim yoktu.
Bugün doktora gittim 2 günlük rapor yazdı. Alerjiyle üşütme birleşmiş evlere şenlik olmuş. Bademciklerime bakıp aman naptın sen dedi bana :)
İlaçlarımı alıyorum etkisi azalınca tekrar ateşim yükseliyor 38 lerde.
Dünkü menüme ek olarak bir elma bir tavuk baget yedim
Bugün
Sabah 7:00 ayran corbası 1 kase
10 :00 saat sonra 1 yumurta 1 kk peynir
Öğle 13;00
2 dilim ekmek arası peynir
15:00 1 kase ayran corbası
17:00 1 kupa sütlü nescafe+3 kare antep fıstıklı bitter
18:30 1 elma
20:45 3 yk pilav patlıcan yemeği.
Su 2,5 litre bitti
Spor tabii ki yok :)
Hakli değillerdir çok israrcilarhep zayıf kendileri yemez bize zorlayedirirleriştahım yoksa idare ediyorum fakat iştahım varsa kötü oluyor. bugun iyi kurtardım :) hem zayıfla diyor insanlar hem de bunun da tadına bak şunun da tadına bak:) emek verip hazırlanınca insan tabi misafiri hepsinden bol bol yesin istiyor. herkes haklı bu durumda:)
Canım glüten olmaması senin bisküvi ve pide yenene izin var değil glüten etkin bir maddesi un yine un yaniKahvaltimm
Yumurta
Peynir zeytin Cay domates biber salatalik
Ara ogun
Glutensiz buskivi
Aksam
Kereviz yemegi ve yogurt yedim
Simdi de kendime yarin icin glitensiz pide yapiyorum :)
Yaptım canım biraz daha rahatim sagolBugün menümü yazmayayım zaten cozuttuğumu söylemiştim. Akşam yemeğim idare eder:)))
@katre-i dem dem, benim de lohusalıkta çok şişip sonra Ateş yapmıştı, ilerlerse mastite dönüşebilir. Elektrikli pompa varsa sütü tamamen sağman lazım, bu durumda çocuk emse de açılmıyor; sağımdan önce sıcak sonrasında soğuk kompres yapılıyor ki süt üretimi biraz azalsın. Sürekli sıcak uygularsan daha çok süt üretip daha da şişer.
ooo çok geçmiş olsun spordan sonrada üşütmüş olabilirsinSelam kızlar. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Dün işten eve cok zor geldim resmen öldüm öldüm dirildim. Evr geldiğimde ateşim 39.1 di ilerleyen saatlerde 39.5 gördüm saatlerce düşmedi annem hastaneye gidelim dedi ama hastaneye gidecek halim yoktu.
Bugün doktora gittim 2 günlük rapor yazdı. Alerjiyle üşütme birleşmiş evlere şenlik olmuş. Bademciklerime bakıp aman naptın sen dedi bana
Bugün
Öğle 13;00
Su 2,5 litre bitti
Geçmiş olsun, kendine çok dikkat et canım. Boğaz enfeksiyonu çok kötü, bir an önce toparlanırsın inşallah. Menün hasta olmana rağmen çok iyiSelam kızlar. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Dün işten eve cok zor geldim resmen öldüm öldüm dirildim. Evr geldiğimde ateşim 39.1 di ilerleyen saatlerde 39.5 gördüm saatlerce düşmedi annem hastaneye gidelim dedi ama hastaneye gidecek halim yoktu.
Bugün doktora gittim 2 günlük rapor yazdı. Alerjiyle üşütme birleşmiş evlere şenlik olmuş. Bademciklerime bakıp aman naptın sen dedi bana :)
Bugün
Öğle 13;00
Su 2,5 litre bitti
geçmiş olsunbirkaç gündür hava buz gbi. benmde bugun boynum tutuldu soguktan rüzgardan
Hakli değillerdir çok israrcilarhep zayıf kendileri yemez bize zorlayedirirler
Canım glüten olmaması senin bisküvi ve pide yenene izin var değil glüten etkin bir maddesi un yine un yani
Yaptım canım biraz daha rahatim sagol
ooo çok geçmiş olsun spordan sonrada üşütmüş olabilirsin
Valla hiç bir şey yemesem yemedim diye buraya yazsam eleştiri olarka kendime demediğimi bırakmayacağımı bildiğimden birde ilaçlardan dolayı düzgün beslenmeye tam gaz devam. :)Geçmiş olsun, kendine çok dikkat et canım. Boğaz enfeksiyonu çok kötü, bir an önce toparlanırsın inşallah. Menün hasta olmana rağmen çok iyi
@The Queen hosgeldn canm gecms olsun menun hasta menusu degil ornekk menu:)))
yüzde yüz katılıyorum. fakat çogu insan öğleden sonra benim olsun diye sabah erken kalkmayı tercih ediyor. ayrıca onları da anlamıyorum :)günaydın kızlar :)
size bu satırları kapatamadığım bir karış açık ağzımla yazıyorumhava soğuk,üşüyorum ve uykum var herzamanki gibi insanlar niye 6 buçukta kalkar ki hiç anlamam 10 da kalksak 12 de mesai başlasa ne kadar güzel olurdu hayat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?