Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaa evet sınava girecek çocukların aileleri misafir almaz ya biz de rejim deyiz misafirlik yok diyelim
iştahım yoksa idare ediyorum fakat iştahım varsa kötü oluyor. bugun iyi kurtardım :) hem zayıfla diyor insanlar hem de bunun da tadına bak şunun da tadına bak:) emek verip hazırlanınca insan tabi misafiri hepsinden bol bol yesin istiyor. herkes haklı bu durumda:)

Sabah 1 haşlanmış yumurta kk peynir
Öğle peynirli tb ekmeğine sandviç
Ara 3 kayısı 1 incir 1 kase yoğurt karıştırdım
Aksam 1 kase yeşil mercimek 1 kase Yoğurtlu kereviz
Ara 1 muz

45 dk yürüyüş

akşam:
1 ev kurabiyesi
2 gofret
1 etimek
şekersiz türk kahvesi

ara: portakal olabilir

su:2,5 lt spor yok

Bugün menümü yazmayayım zaten cozuttuğumu söylemiştim. Akşam yemeğim idare eder:)))
@katre-i dem dem, benim de lohusalıkta çok şişip sonra Ateş yapmıştı, ilerlerse mastite dönüşebilir. Elektrikli pompa varsa sütü tamamen sağman lazım, bu durumda çocuk emse de açılmıyor; sağımdan önce sıcak sonrasında soğuk kompres yapılıyor ki süt üretimi biraz azalsın. Sürekli sıcak uygularsan daha çok süt üretip daha da şişer.

Selam kızlar. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Dün işten eve cok zor geldim resmen öldüm öldüm dirildim. Evr geldiğimde ateşim 39.1 di ilerleyen saatlerde 39.5 gördüm saatlerce düşmedi annem hastaneye gidelim dedi ama hastaneye gidecek halim yoktu.
Bugün doktora gittim 2 günlük rapor yazdı. Alerjiyle üşütme birleşmiş evlere şenlik olmuş. Bademciklerime bakıp aman naptın sen dedi bana :)
İlaçlarımı alıyorum etkisi azalınca tekrar ateşim yükseliyor 38 lerde.

Dünkü menüme ek olarak bir elma bir tavuk baget yedim

Bugün
Sabah 7:00 ayran corbası 1 kase

10 :00 saat sonra 1 yumurta 1 kk peynir

Öğle 13;00
2 dilim ekmek arası peynir

15:00 1 kase ayran corbası

17:00 1 kupa sütlü nescafe+3 kare antep fıstıklı bitter

18:30 1 elma

20:45 3 yk pilav patlıcan yemeği.

Su 2,5 litre bitti

Spor tabii ki yok :)

geçmiş olsun birkaç gündür hava buz gbi. benmde bugun boynum tutuldu soguktan rüzgardan

Hakli değillerdir çok israrcilarhep zayıf kendileri yemez bize zorlayedirirler
Kahvaltimm
Yumurta
Peynir zeytin Cay domates biber salatalik
Ara ogun
Glutensiz buskivi
Aksam
Kereviz yemegi ve yogurt yedim
Simdi de kendime yarin icin glitensiz pide yapiyorum :)
Canım glüten olmaması senin bisküvi ve pide yenene izin var değil glüten etkin bir maddesi un yine un yani
Yaptım canım biraz daha rahatim sagol
ooo çok geçmiş olsun spordan sonrada üşütmüş olabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun, kendine çok dikkat et canım. Boğaz enfeksiyonu çok kötü, bir an önce toparlanırsın inşallah. Menün hasta olmana rağmen çok iyi

K katre -i dcanim cok gecms olsun cok dikkat et ozellikle atesine ablamdada ayni durum oldu ama o uzun bi sure fark edememis mastite donustu ameliyat oldu. Benim bildgm etkili yontem dicak utuye basilms havlu ve dayanablecegn kaynarlkta suyun altnda sut sagar gbi masaj yapmak dikkat et canim

Menun
Sabah
Yumurta btms kahvlti yapamdm((
Okulda ici alnms ceyrek tost kasarli
Ara
Activia yogurt
1 elma
Ogle
Lahana corba
3 tane sarma
1 bardak ayran
Ara
5 ceviz
1 portakal
1 minik ikramlk cikolata.
1 minik cay kurabyesi ve sutlu kahve
Aksam
3 4 kasik tarhana
1 porsiyon firin turlu.salata
Su.
2 lt cvari
Spor.yarim saate yakn yuruyus

geçmiş olsun birkaç gündür hava buz gbi. benmde bugun boynum tutuldu soguktan rüzgardan

Sanada geçmiş olsun canım.

Kaptan spordan sonra cok dikkat ediyorum. Alerji bünyemi zayıf düşürüyor uzun süre geçmeyince birşeylere döndürüyor. İlaçlarımı alınca iyiyim :)
Sanada geçmiş olsun. Hastanedeki tanıdığınız nasıl?

Geçmiş olsun, kendine çok dikkat et canım. Boğaz enfeksiyonu çok kötü, bir an önce toparlanırsın inşallah. Menün hasta olmana rağmen çok iyi
Valla hiç bir şey yemesem yemedim diye buraya yazsam eleştiri olarka kendime demediğimi bırakmayacağımı bildiğimden birde ilaçlardan dolayı düzgün beslenmeye tam gaz devam. :)

@The Queen hosgeldn canm gecms olsun menun hasta menusu degil ornekk menu:)))

Hastalığı bahane etmek yok. Gerçi dün faha kötüydüm ama toparladım menüleri annem zorla yedirmişti. Çok kötüydüm ama bozmadım diyeti :)

Günaydın
bu sabah menüm: 1 yumurta haşlıyorum,
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
yarım poğaça ( dünkü misafirlikten. tüm gece düşündüm yarısını yemeye karar verdim. kurabiye de getirdim 1 tane. onu yemeyecegim. geçen misafirlikte şekerli şey yemiştim 1 hafta iştahım çok fazlaydı. beyaz şeker benim iştahımı çok arttırıyo.)
1 bardak süt

Ara: portakal, süt ( attım çantaya beslenmemi.:) öğlene kadar vucudum dayanamıyo, ara öğünsüz olduramadım

Günaydın:))))
Ben de uykumu alamadım, çok mutsuzum uyumak istiyorum
elfkkk daha yazımı yazmadım, iyi hatırlattın bak yavaş yavaş başlasam iyi olacak
@katre-i dem , Nasıl oldun, süt kanallarında topak topak bişeyler yok di mi? Her emzirmeden sonra göğüs tamamen boşalana kadar sağ da kanllar tıkanmasın.

yüzde yüz katılıyorum. fakat çogu insan öğleden sonra benim olsun diye sabah erken kalkmayı tercih ediyor. ayrıca onları da anlamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…