- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
çok şükür öyle kaçamaklarım çok yok. canım çekmiyor. ama benim tek zaafım ekmek işte. kahvaltıda 3 dilim yiyorum. akşamlarıda 1-2 dilim yiyorumCanım çok geçmiş olsun
Bence güzel gidiyorsun biraz kaçamak yapma yürüyüş yap sabitlersin
24 haftalikken ben 14 kilo filan almıştım doktor bi korkuttu gözümü
Ama ben gayet bilinçli yiyodum yani alabildigine kim ne verse atiyodum ağzımasonra doktor kızınca 8 hafta hiç kilo almadım üstelik bebek 1 kilo almıştı yani ben vermişim
Bol su yürüyüş ve no kacamak
Sagol canim.dun resmen motor taktim,cok terledim ve hafif atesle islerimi yoluna koydum,yani evi toparladim.beklenen salon takimi hala gelmedi,bu sebeple salon kaldi,mutfak dolaplarinida biraz toparlaninca silecegim ve tamamdir.Dikkat et rüzgarda kalma kolay gelsin pastayı erit
hira1994 geçmiş olsun
@The Queen nasıl oldun canım
masalimsii bi günde uykun olmasın kız valla zopaliycam seni
O mastit denen şeyi ben olmuştum igrenç birşey..Bugün menümü yazmayayım zaten cozuttuğumu söylemiştim. Akşam yemeğim idare eder:)))
@katre-i dem dem, benim de lohusalıkta çok şişip sonra Ateş yapmıştı, ilerlerse mastite dönüşebilir. Elektrikli pompa varsa sütü tamamen sağman lazım, bu durumda çocuk emse de açılmıyor; sağımdan önce sıcak sonrasında soğuk kompres yapılıyor ki süt üretimi biraz azalsın. Sürekli sıcak uygularsan daha çok süt üretip daha da şişer.
günaydın
sabah : 1 elma
ara : 1 elma
Ben de yüruyusteyimhuhuuuuuu kimse yok mu???????????????
Kaç kalori bilemeyecegim ama bence güzel bi menuSelamlar bir şey soracagım benim bu menü nasıl? tahminen kaç kalori gelir
sabah: 1 dilim uno çok tahıllı ekmek
1 haslanmıs yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
1 bardak süt
öğlen: 4 irice köfte
yarım domates
ara: 2 ceviz, 1 portakal
akşam: 2 köfte, yarım domates, koca kase 1 kaşık yaglı biraz sirkeli marul domates havuc salatası
Evet ama kalorisi az diye yiyorum normal ekmege goreHakli değillerdir çok israrcilarhep zayıf kendileri yemez bize zorlayedirirler
Canım glüten olmaması senin bisküvi ve pide yenene izin var değil glüten etkin bir maddesi un yine un yani
Yaptım canım biraz daha rahatim sagol
ooo çok geçmiş olsun spordan sonrada üşütmüş olabilirsin
Bitmiş sayılırSagol canim.dun resmen motor taktim,cok terledim ve hafif atesle islerimi yoluna koydum,yani evi toparladim.beklenen salon takimi hala gelmedi,bu sebeple salon kaldi,mutfak dolaplarinida biraz toparlaninca silecegim ve tamamdir.
Bütün çocuklar fırlamaSelamlar arkadaslar,mart ayi herkesi sarsmis,herkese gecmis olsun,ben de iki gundur yikilmadim ayaktayim modundayim,malum kizim la istirahat etmek pek mumkun degil,ama buna da sukur diyorum.
Evet geçen tvde vardı armut tipli kadınlara yuruyus birebir dedilerBen de yüruyusteyim
4kmduydum ki basenlere en iyi ilaç yürüyüşmus
Tahmini 1000-1200cal arası kabaca hesapladimSelamlar bir şey soracagım benim bu menü nasıl? tahminen kaç kalori gelir
sabah: 1 dilim uno çok tahıllı ekmek
1 haslanmıs yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
1 bardak süt
öğlen: 4 irice köfte
yarım domates
ara: 2 ceviz, 1 portakal
akşam: 2 köfte, yarım domates, koca kase 1 kaşık yaglı biraz sirkeli marul domates havuc salatası
SuperrrrBenim de şöyle
Sabah peynirli tb sandviç
Öğle 1 dilim tb ekmek 1 kase Kıymalı kabak yemeği
Ara 1 mandalina
Aksam 4 köfte 1 kepce kabak yemegi yarım kase Yoğurtlu kereviz
4km yürüyüş
Bugün de -100 gr olmuş
Canım ekmek yapıp ye ama pide kurabiye yapma onların içine şeker yağ koyuyorsunEvet ama kalorisi az diye yiyorum normal ekmege gorebirsey yiyemiyorum zaten tok tutsun diye yedim daha da dikkat edrrim artik
tabiki buhafta seni ben solluyorumCuma geliyor cumaaa
Kilolar gidiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?