- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
yüzde yüz katılıyorum. fakat çogu insan öğleden sonra benim olsun diye sabah erken kalkmayı tercih ediyor. ayrıca onları da anlamıyorum :)
canım maydanoz kürü nasıl oluyordünkü menümü yazayım;
sabah: sandviç
ara: boşnak böreği (bir dilim )
öğlen: mercimek çorba, 2 kaşık bulgur pilavı, tavuk göğsü, salata, yoğurt
akşam: karalahana yemeği, tavuk
maydanoz kürü
kaç gündür ufak kaçamaklar olunca dün akşam 500 gr + daydım. Yemek yedikten sonra tartıldım tabi zeki gibi, hemen maydanoz kürüne koştum sabah gitmişti + lar. maydanoz kürü candır
canım maydanoz kürü nasıl oluyor
Geçti cnm sağol boşalttı kuzey@katre-i dcanim cok gecms olsun cok dikkat et ozellikle atesine ablamdada ayni durum oldu ama o uzun bi sure fark edememis mastite donustu ameliyat oldu. Benim bildgm etkili yontem dicak utuye basilms havlu ve dayanablecegn kaynarlkta suyun altnda sut sagar gbi masaj yapmak dikkat et canim
Canım ufak kacamsklsrs izin verme sporuna maal oluyorMenun
Sabah
Yumurta btms kahvlti yapamdm((
Okulda ici alnms ceyrek tost kasarli
Ara
Activia yogurt
1 elma
Ogle
Lahana corba
3 tane sarma
1 bardak ayran
Ara
5 ceviz
1 portakal
1 minik ikramlk cikolata.
1 minik cay kurabyesi ve sutlu kahve
Aksam
3 4 kasik tarhana
1 porsiyon firin turlu.salata
Su.
2 lt cvari
Spor.yarim saate yakn yuruyus
Degisiklik yok canım hala ayniSanada geçmiş olsun canım.
Kaptan spordan sonra cok dikkat ediyorum. Alerji bünyemi zayıf düşürüyor uzun süre geçmeyince birşeylere döndürüyor. İlaçlarımı alınca iyiyim :)
Sanada geçmiş olsun. Hastanedeki tanıdığınız nasıl?
Valla hiç bir şey yemesem yemedim diye buraya yazsam eleştiri olarka kendime demediğimi bırakmayacağımı bildiğimden birde ilaçlardan dolayı düzgün beslenmeye tam gaz devam. :)
Hastalığı bahane etmek yok. Gerçi dün faha kötüydüm ama toparladım menüleri annem zorla yedirmişti. Çok kötüydüm ama bozmadım diyeti :)
Poğaça olmasa iyiydiGünaydın
bu sabah menüm: 1 yumurta haşlıyorum,
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
yarım poğaça ( dünkü misafirlikten. tüm gece düşündüm yarısını yemeye karar verdim. kurabiye de getirdim 1 tane. onu yemeyecegim. geçen misafirlikte şekerli şey yemiştim 1 hafta iştahım çok fazlaydı. beyaz şeker benim iştahımı çok arttırıyo.)
1 bardak süt
Ara: portakal, süt ( attım çantaya beslenmemi.:) öğlene kadar vucudum dayanamıyo, ara öğünsüz olduramadım
günaydın kızlar :)
size bu satırları kapatamadığım bir karış açık ağzımla yazıyorumhava soğuk,üşüyorum ve uykum var herzamanki gibi insanlar niye 6 buçukta kalkar ki hiç anlamam 10 da kalksak 12 de mesai başlasa ne kadar güzel olurdu hayat :)
tamam canım teşekkürler peki ne kadar maydanoz ekliyorsun1 bardak suya yarım limon sıkıyorum,maydanoz ekleyip blendardan geçiriyorum sonrada suyunu içiyorum canım. Çok güzel ödem attırıyor.
tamam canım teşekkürler peki ne kadar maydanoz ekliyorsun
günaydın kızlar :)
size bu satırları kapatamadığım bir karış açık ağzımla yazıyorumhava soğuk,üşüyorum ve uykum var herzamanki gibi insanlar niye 6 buçukta kalkar ki hiç anlamam 10 da kalksak 12 de mesai başlasa ne kadar güzel olurdu hayat :)
Günaydınbnm
Yani evet uyumayi ben de çok seviyorum ama gün bitecek diye ödüm kopuyo kalkıyorum hemen
Hele şu rejime başladım başlayalı daha dikkat eder oldum kalkiveriyorum erkenden hemen tartilcam için sabirsizlaniyorum hem de kahvaltı kacacak diye ödüm kopuyo
Psikopatmiyim ne
Erkenden islerimi yapınca yada gezmeye gidip gelince akşam bana kalıyo o kadar hoşuma gidiyor ki
O da bi fantezi işte napacan
teşekkürler canım10-15 dal kadar canım
Ay ben kahvaltıyi erkenden yapıp sonra uyumaya bayılırım:) :) ben onu sadece tatile gittiğimde yaşıyorum onun dışında zaten azcık uyumak sonra güne başlamak daha keyifli oluyor :) evdeysem zaten 11 de uyanıp kahvaltı yapıp 2 de uyuyabilme özelliğine sahibim :)))
Canım çok geçmiş olsunkızllaaaarrrrr ben en son 26 Şubat salı günü tartılmıştım. 70.2 kg'dım. sonra bugün bi tartılayım dedim 70.8 kg çıktımmben 72 falan olmuşum diye düşünmüştüm.3 haftada 600 gr almışım.
ama 6 ayda 8 kilo almış oluyorum. çok mu acaba
bebişte gayet iyi. cumartesi kontrolüm vardı. 870 gr olmuş. şeker yüklemesi yapıldı. çok şükür değerim 96 çıktı dr gayet iyi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?