Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yüzde yüz katılıyorum. fakat çogu insan öğleden sonra benim olsun diye sabah erken kalkmayı tercih ediyor. ayrıca onları da anlamıyorum :)

bende anlamıyorum hiç. Mesela bu haftasonu full uyuyacağım inş :)

kızlar Nevruzdan dolayı haftasonu olaylar olabilir mümkün oldukça evden çıkmamaya çalışın

dünkü menümü yazayım;

sabah: sandviç

ara: boşnak böreği (bir dilim )

öğlen: mercimek çorba, 2 kaşık bulgur pilavı, tavuk göğsü, salata, yoğurt

akşam: karalahana yemeği, tavuk

maydanoz kürü

kaç gündür ufak kaçamaklar olunca dün akşam 500 gr + daydım. Yemek yedikten sonra tartıldım tabi zeki gibi, hemen maydanoz kürüne koştum sabah gitmişti + lar. maydanoz kürü candır

canım maydanoz kürü nasıl oluyor

Geçti cnm sağol boşalttı kuzey
Canım ufak kacamsklsrs izin verme sporuna maal oluyor
Degisiklik yok canım hala ayni
Poğaça olmasa iyiydi

sabah kahvaltımı yaptım; tb ekmeğine peynir ve marul

öğlende yeşil mercimek varmış menüde , yoğurt ve çorbayla yerim.

akşam ne olacak hiç bilmiyorumj kuzenimin sözlüsüne yemeğe davetliyiz, akşam çok dikkat edicem ama.

Günaydınbnm
Yani evet uyumayi ben de çok seviyorum ama gün bitecek diye ödüm kopuyo kalkıyorum hemen
Hele şu rejime başladım başlayalı daha dikkat eder oldum kalkiveriyorum erkenden hemen tartilcam için sabirsizlaniyorum hem de kahvaltı kacacak diye ödüm kopuyo
Psikopatmiyim ne
Erkenden islerimi yapınca yada gezmeye gidip gelince akşam bana kalıyo o kadar hoşuma gidiyor ki
O da bi fantezi işte napacan

Günaydın sevgili arkadaşlarım
Kahvaltıyı evde Yetiştiremedim yanımda beyaz peynirlli tb sandviç getirdim onu yedim
Öğle için de kabak yemeği getirdim
Cuma sabahi 600 gr daha eksilerek 60.9 olarak samsun a gitmek istiyorum
Asıl hedefim 59.9 du aslında ama buna da sukir

:) :) ben onu sadece tatile gittiğimde yaşıyorum onun dışında zaten azcık uyumak sonra güne başlamak daha keyifli oluyor :) evdeysem zaten 11 de uyanıp kahvaltı yapıp 2 de uyuyabilme özelliğine sahibim :)))

:) :) ben onu sadece tatile gittiğimde yaşıyorum onun dışında zaten azcık uyumak sonra güne başlamak daha keyifli oluyor :) evdeysem zaten 11 de uyanıp kahvaltı yapıp 2 de uyuyabilme özelliğine sahibim :)))
Ay ben kahvaltıyi erkenden yapıp sonra uyumaya bayılırım
Çocuktan sonra ben de böyle erkenci oldum aslında kendine vakit ayırmak için çocuktan hızlı davranmak gerekiyor

dün bende çok kötüydüm. gözümü açamıyordum. bütün gün yattım. sonra klimayı açıp üzerimi sıkıca örttüm. terlemişim. uyandım sonra duş aldım. ohhhh kendime geldim, iyi geldi vallahi. pazartesi günü ustaydı misafirdi derken yorulmuşum sanırım.

dünkü menüm;
kahvaltı (saat 12 'de) ; 2 tane yumurta, zeytin, peynir, domates, 1 bardak süt, 3 dilim ekmek
ara; 3 tane kuru erik, 4 tane kuru kayısı, 2 tane hurma, 1 bardak kefir,
akşam; 1 tabak mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, salata, yoğurt ve 2 dilim yeşil mercimekli pırasa böreği
ara; çay ve 2 dilim baklava

su: 2 lt

kızllaaaarrrrr ben en son 26 Şubat salı günü tartılmıştım. 70.2 kg'dım. sonra bugün bi tartılayım dedim 70.8 kg çıktımm ben 72 falan olmuşum diye düşünmüştüm.3 haftada 600 gr almışım.
ama 6 ayda 8 kilo almış oluyorum. çok mu acaba

bebişte gayet iyi. cumartesi kontrolüm vardı. 870 gr olmuş. şeker yüklemesi yapıldı. çok şükür değerim 96 çıktı dr gayet iyi dedi.

Canım çok geçmiş olsun
Bence güzel gidiyorsun biraz kaçamak yapma yürüyüş yap sabitlersin
24 haftalikken ben 14 kilo filan almıştım doktor bi korkuttu gözümü
Ama ben gayet bilinçli yiyodum yani alabildigine kim ne verse atiyodum ağzıma sonra doktor kızınca 8 hafta hiç kilo almadım üstelik bebek 1 kilo almıştı yani ben vermişim
Bol su yürüyüş ve no kacamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…