Dikkat et rüzgarda kalma kolay gelsin pastayı eritGunaydin arkadaslar,nasilsiniz.
Ben gribe davetiye cikardim.dun bahar temizligine basladim.oturma odasi bitti.ama hali koltuk silerken cok terledim,ustumu degissemde,aksam biraz rahatsizlandim.kahvaltidan sonra bir agri kesici ictim ,aklim burda ,isler yigildi ,ne yapacagim nasil bitecek bilmiyorum dogrusu,
Bu arada gunduz baza da uyumaya basladik,biraz boyle alisalim,gece ye de gecicez yakinda.
Dun gece eltimin oglunun yas gunu vardi.yemek konusunu abartmadan yedim,ama bir dilim pastayi huplettim kizlar.dunun kosturmasi,bugun yine ayni sekilde olacak eritirim diye dusunuyorum.makine bitmek uzere,simdi hali silecegim,her yerimde agriyor,bitse de rahatlasam.
Dikkat et rüzgarda kalma kolay gelsin pastayı erit
hira1994 geçmiş olsun
@The Queen nasıl oldun canım
masalimsii bi günde uykun olmasın kız valla zopaliycam seni
Günaydın arkadaşlarHayirli sabahlar kizlar. Nasilsiniz?
Ben şeker orucunu tam anlayamadımBugün şeker orucunun ikinci günü ve hafta sonu aldığım 700 gr geri gitti cumaya kadar hedef 74
Ayy cok heyecanli nasil yaptiniz pembis pembis mi yoksa:)
gulhan_41 iki kez tartiliyorum gidişatı belirliyor
KraliceElsa erken derken biz 6-6:30 da ayaktayiz
kimyager1508 canım bitti artık bebisin gelmesinde sıra
elfkkk doğru etiketi buldun sonunda 3cok olmuş biliyorum uçaklar ama dikkat diyetisyene ne hesap vereceksin
Kızlar ufak tefek kacamaklarini olmuş bi tane bi lokma bi cat al gibi aman deyim yaza az kaldı dikkat
günaydın kızlar. dün çok yorulmuşum. misafirlerde 12'yi geçiyordu gittiler. evi toparla derken yatmam 1'i geçti. bugünde uyudum vallahı
Ben hergün tartışıyorum bir eksi bir artı gidiyoruz bakalımsizce haftada 1 mi tartılmalı yoksa iki mi. salı gibi tartılıp duruma göre gidişatı mı belirlemeli. daha önceki perhiz maceramda 2 haftada 1 kilo ancak veriyordum
Güle güle kulanın canımgünaydın kızlar. dün çok yorulmuşum. misafirlerde 12'yi geçiyordu gittiler. evi toparla derken yatmam 1'i geçti. bugünde uyudum vallahı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?