Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen,onlarida halledersem rahatim bir sure,
Sorma ,en sevdigimiz oyun ebecik,en sakin oyunumuz kasacik,evcilik lugatimizda yok,bizimmm.

öğle :
2 ızgara köfte
bir kepçe çorba
salata

ara: 1 çb leblebi üzüm karışımı 1 gün kurusu 1 ceviz

ara: bir etimek 1 çay kaşığı fıstık ezmesi

akşam :
bir dilim kepekli ekmek
bir dil,m peynir
4 zeytin
5 yk kaşığı sade nesfit + 1 çy süt+ 4 badem

ara: bir elma

2 lt su spor yok

meraba arkadaşlar, bugün internetimde sorun vardı siteye bağlanamadm bi türlü, saat 3 gibi bi bağlandım onda da yazdığım şeyleri gönderemeden kapandı, altyapı çalışması mı ne varsa bi uyuzluk var anlamadım
kimyager1508 karnemi paylaştığın için çok teşekkür ederim çok Mutlu oldum, karneme layık olmaya çalışacağım, arada küçük ödüllerim olsa da çok dikkat edip kilo almamaya gayret edeceğim. Canım senin kilon gayet iyi gidiyor, ekmeği çok tükettiğinden şikayetçisin ya belki proteini artırsan daha mı iyi olur diye düşündüm. Yiyebiliyorsan yumurtayı 3 e çıkarabilirsin yada hem öğlen hem akşam yemeklerinde bol proteinli şeyler tüket artık Bebek hızlı kilo aldığı için doymaman çok normal.

Bugünkü menüm
Sabah: 2 yumurta, 1 kk peynir, 2 ceviz, 1 tk pekmez, 1/2 dlm ekmek
Ara:1 portakal, 1 çb süt
Öğlen: 1 kepçe yayla çorbası, 5 kaşık karnabahar yemeği
Ara: 1 avuç kuru üzüm ve dut kurusu, 6-7 fındık
Akşam: 1 kase şehriyeli tavuklu çorba, 5 kaşık mantar sote, salata
Ara: 1 sb yoğurt
Su: 3 litre

Gunaydinnn dun menumu yazamadim
Sabah
1 haslnms yymurta
Az peynir
Domates
2 dilim cavdar ekmek
Ara
1 elma
1 activia
Ogle
Yayla corba
Yarim dilm gul boregi((
Cok kotu bi sey yaptm bi anda((((((((
1 tane waffle yedim aslnda cok buyuk geldi ama btrdim((((
Aksam
Ton balikli salata ve meyveli yogurt
Su
2.5 lt gbi
1 saate yakin yuruyus

günaydın kızlar.
şu sıralar biraz çok yoğun geçtii bartından misafirler falan gelmişti tabi hergün biri davet edince ister istemez kaçamaklarım oldu ve tartıda artı çıktım sabah. Şu saatten itibaren sıkı bi diyet yapacağım, kaçamak olmayacak hatta bugün çorba, yoğurt, salata olarak beslenmeyi düşünüyorum. Çok huzursuz oldum çünkü umarım tekrar eksiye geçerim

bugünkü menüm böyle şekillenecek ve hiç kaçamak olmayacak!!!

sabah: tb ekmeğine sandviçimi yedim.

öğlen de tavuk suyu çorba, salata, yoğurt

arada kivi yiyeceğim

akşamda mercimek çorba, yoğurt salata olcak

Kizlar ben de dun yazamayanlardanim. Soguklar hepimizi hasta etti sanirim.
Benim de fibromiyaljim var. Ilaci da yok ki meretin... Soguk, ruzgarli ve yagmurlu havalarda artiyor. Dun atak yapti resmen. Bu sabah uyandigimdaysa tamamen gitmisim, kipirdayamiyordum... Simdi mecbur ise gidiyorum tabi ama gun nasil gececek bilmiyorum.

Dun yediklerimse; Sabah tb ekmegine tost. Oglen; mercimek corbasi, 1dilim tb ekmegi, 1 portakal. Aksam; muzlu sut, iki tane altinbasak biskuviyle tahin pekmez
(agrilardan dolayi aksam yemegi yiyemedim.)

Bu sabah tost yapabildim zar zor evden cikmadan yedim. Normalde iki dakikada hazirladigim tostu yavas yavas hareketlerle on dakikada hazirlamisim resmen...

Selam kızlar:)
Bugünde evdeyim biraz daha iyiyim.
Dünkü menüm

Sabah 2 dilim k.ekmek
1 haş yumurta
1 kkpeynir

Ara 1 muz

Ara az sütlü nescafe

Arada uyumuşum öğle yemeği yemedim.

Akşam
Salata
Önceki günden kalan patlıcan yemeği 3 yk

Su2 litre
Spor maalesef yok

İyi olmana sevindim edacım, dikkat et kendine :)

menün güzel gayet

bide whatsappa bakarsan daha mükemmel olcak

kızlar yine bu havalar rüzgarlar sinüslerimi şişirip kulunçlarımı azdırdı

gelelim menüme;

sabah: sandviç

öğlen: domates çorbası,yeşil mercimekli yoğurtlu salata, 1,5 mücver

geçmiş olsun canımm. nasıl oldun?

Ayyy heryerim ağrıyor, biraz uyumak istiyorum. Gündüz uykularımız da bitti gibi. Üç gündür uyumuyoruz. Ama benim içim uyuyor resmen.

çocuk olunca zor değilmiiii, gözüm korktu vallahi menülerin güzel gidiyor canımm

Ben de yüruyusteyim
4km duydum ki basenlere en iyi ilaç yürüyüşmus

aynen canımm, basenlere en iyisi yürüyüşmüş, diyeti mutlaka sporla destelemek gerekliymiş.

canım tahmini 1200'ü aşmaz. gayet güzel.

süpersinnnnnnn

Ve bugün reglim başlıyor yavaş yavaş tartiyi tabikide etkilemeyecek güveniyorum ben ona
yok yok etkilemezzz

ara: bir etimek 1 çay kaşığı fıstık ezmesi

akşam :
bir dilim kepekli ekmek
bir dil,m peynir
4 zeytin
5 yk kaşığı sade nesfit + 1 çy süt+ 4 badem

ara: bir elma

2 lt su spor yok

canım geçiştirmelik olmuş hep ama tek yaşamanın dezavantajı maalesef. akşam çorba, tavuki köfte falan yesen hem daha sağlıklı olur.

arada bende de oluyor. yazılar falan gidiyor. canım benim et ile aram çok iyi değil. ama yemeye dikkat ediyorum tabiki de. ekmeğide sabah kahvaltıda kısmadan yiyorum 3 bazen 4 dilim. ama kahvaltı sağlam olunca gün içinde acıkmıyorum. zaten geç kahvaltı yapıyorum ya ara da yapınca akşam hafif geçiyor gibi.

süperrrr

waffle olmamış ama akşam dengelemişsin canımm. artık yarın listede olacak mısın?

oyyy oyyy çok geçmiş olsun canımmm

bol bol dinlen canımm. geçmiş olsun.

günaydın :)

sabah: 1 elma

ara : 1 elma

canım kahvaltı etme şansın yok mu? en azından peynirli sandiviç falan hazırlasan. böyle elmalarla geçiştirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…