Günaydın Kızlar
Gunaydin herkese
Kahvaltimi yaptim, ise gidiyorum. Tam bugday ekmegine salcali light kasarli tostumu yedim bir guzel
günaydın kızlar :)
haftasonu kaçağı geldiiii :)
haftasonu kaçaklık yaptım ama kaçamak yapmadık hemde hiç :))
hatta çok fena bi şekilde yürüdüm 2 gün boyunca toplamda 3 saat olmuştur yürüyüşlerim :)
veeee bunun üstüne evde spor bile yaptım :) ama kendimi çok zorladım galiba ki cumartesi gecesi bel ğrısı yüzünden sadece 3 saat uyuyabildim :) ama olsun :)))
çok güzel bi hafta geçirelim inşallahh :)
Dünkü menü,
sabah iki dilim kepek ekmeği, iki dilim peynir, 5,6 zeytin, domates salatalık biraz bal ve şekersiz çay
öğle bi porsiyon köfte ve salata bi kalın dilim kepek ekmeği
akşam tavuk ızgara ve salata
ara 1 avuç kuruyemiş
Günaydın kızlar.
Dünkü menüm: Kötü cezamı çekeceğim.
Sabah:
2 yumurtadan peynirli omlet
2 dilim ekmek
ara: yok
Öğle: köfte+salata
2 dilim k.ekmek
ara: 1 latte kremasız şekersiz.
Akşam:
1 yk kısır
1 dilim elmalı turta
Su:2,5 litre
Spor:yok dışarıdaydım 10324 adım atmışım.
cumartesi menüm;
sabah: yumurta haşlaması, peynir, 8 zeytin, domates, salata, maydanoz, 2 dilim tb ekmeği
öğlen yok
ara: türk kahvesi
akşam: beyaz peynir ve sucuklu tost, domates, salata
ara: türk kahvesi
pazar menüm;
sabah: anneyle seçil usulü açık büfe brunch(tabağın 3te 1i şeklinde sucuklu omlet, be yaz peynir, acıka,zeytin, reçel, az tereyağı, tb ekmeği, sınırsız çay)
akşam: 1,5 palamut, salata
ara: çilek
elmalı turta kaçamak olmuş ama arada ödüllendirmek lazım kendini canım
ben dün bizimkilere pasta yaptım ama yemedim :))) annemle de dalga geçtim sonra
Çok güzel :)
Aslında ödül olarak bakmadım olaya. Evde pişti tarçınlı elma kokusu evi sardı falan böyle canım çekti.
Aslında düzensiz beslenmekten oluyor.
ya kızlar benim karnım çok şişik bugunlerde, nasıl geçer, adet yaklaşıyo sanırım of
bunu akşam muakkak yapıcam ilaç kullanıyorum başağrısı için o yapıyormuş tespit ettim, ama mecburum kullanmaya poff
sende ne var, migren sinüzitbeni hayattan soğutan şeyler
bende dün pasta yiyecektim sonra çilekleri görünce pastayı canım hiç istemedi. en sevdiğim çok sevdiğim çilek varken pastayı mı görürmüş gözümbide insanların zayıflamışsın lafları üzerine iyice gaza geliyorum iştah falan kalmıyor
standart cevap : maydanoz kürübende ve çoğu arkadaşta inanılmaz güzel etkileri oluyor :)
10-15 dal maydanoz, 1 bardak su ve yarım limonu blendardan geçirip içiyoruz ve ödemler gidiyor canım
galiba migren başlangıcı, doktorum öyle söyledi, hep başım ağrıyobu ilaçta yaygın etkisi kilo aldırmakmış hayırlısı bakalım, kafam ona takıldı şimdide
Facete paylaşmışsın ya benim de canım çekti. Allah'ın sevgili kuluyum öğle yemeğinde çilek vardı.7 tanesini 1 saat sonra hüpleteceğim.
Geçmiş olsun canım ama bi araştır istersen kilo yapmayan başka seçenekler olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?