- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
dünkü menüm;
kahvaltım; 2 tane yumurtadan sucuklu yumurta, domates, salata, 9-10 zeytin, 3 kk peynir,3 dilim ekmek, 1 tk portakal receli, şekersiz çay
öğlen; 5 kaşık sebzeli bulgur pilavı, 1 bardak ayran
ara; türk kahvesi, 3 hurma
akşam; tost, domates, salata, 8-9 zeytin, çay (aslında evde yemek vardı fakat eşim tost isteyince kendimede yapıverdim )
ara; 3 ceviz, 2 kayısı
su: 1.5-2 lt
Doktora söyledim ama bunu verdi bi tane daha vardı onuda kilo yapıyo diye bırakmıştım, bi hafta daha kullanayım bakacam
anladım canım, çok zor bi hastalık bende migrende sinüzitte var ama Allahtam migren çok sık olmuyor ama sinüzitten çekiyorum işte o yüzden seni çok iyi anlıyorum
Geçmiş olsun canım ama bi araştır istersen kilo yapmayan başka seçenekler olabilir.
paylaştıktan sonra sildim çünkü annem çok fena kızdı banaafiyet olsun canım bugün akşam menüde yine ne var annem ben seviyorum diye almış bende annem seviyor diye aldım :) diyo bil bakalım ne var dolapta bende dedimki asıl sen bil bakalım poşette ne var ikimizde süpriz yaptık birbirimize seviyoruz diye :) bu arada benim aldığım çilek hem daha lezzetli hem daha ucuzdu
bugünkü menümün gidişatı;
sabah: sandviç
öğlen: yarım kase dereotu çorba, az brokoli, 5 tane ızgara köfte, 2 kaşık yoğurt (bunları yedikten sonra inanılmaz tok hissettim kendimi, eskiden pilavlar tatlılar ekmekler ne çok yiyormuşum ben)
ara da kivi yicem
akşamda karalahana yemeği var ( şu aralar favorim sonunda annemde sık yapmaya başladı ). yanındada yoğurt yicem.
dünkü menüm;
kahvaltım; 2 tane yumurtadan sucuklu yumurta, domates, salata, 9-10 zeytin, 3 kk peynir,3 dilim ekmek, 1 tk portakal receli, şekersiz çay
öğlen; 5 kaşık sebzeli bulgur pilavı, 1 bardak ayran
ara; türk kahvesi, 3 hurma
akşam; tost, domates, salata, 8-9 zeytin, çay (aslında evde yemek vardı fakat eşim tost isteyince kendimede yapıverdim )
ara; 3 ceviz, 2 kayısı
su: 1.5-2 lt
Niye kızdı ki
Güzel menü :)
maşallah tatlım hamileyim diye hiç cozutmadın :)
Doyuyor musun?
h.sonu gezmesi bitti artık. abur cuburlara veda edip normal düzenine dönme vaktiGünaydın kızlar
Sabah
1 tane un kurabiyesi
Ara. 1 tane un kurabiyesi
Öğle. Biraz sucuklu yumurta
Bir dilim peynir
4zeytin
1dilim kepekli ekmek
Domates
Kızlar sabah indim otobüsten kahvaltı ve ara böyle olmak zorunda kaldı öğlede kahvaltı yaptım artık seminer vardı sabahtan
güzelllllbende gidişatı yazayım iyi gidiyo
sabah; 1 dilim kepek ekmeği, 1 kb kaşar, 5 zeytin
öğlen; 1 kase mercimek çorba, 1 tabak yağsız salata, 2 dilim kepek ekmeği
Teşekkürler canım benimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/13-ayda-54-kilo-verdim.916065/
kızlar bu haftaki mezunlarımızdan bir başarı hikayesi, şiddetle okumanızı tavsiye ederim. demekki isteyince oluyormuş.
muska77 sizi canı gönülden tebrik ederim azminiz ve başarınız için
Teşekkürler canım benim
:) amin hepimiz çok mutlu oluruz inşallah. Teşekkürler.okurken yüzümden gülücükler açtıran ve çok mutlu olduğum bi hikaye oldu. Çok çok tebrik ediyorum canım ve ayakta alkışlıyorum. mutluluğunuzda daim olsun ayrıca :)
Gerçekten çok güzel kilo vermişsiniz; bunları görüp de kilo veremiyorum diyen kalmaz sanıyorum. Herkes okumalı:) Ömür boyu sağlıklı ve fit olmanız dileğiyle :)))Teşekkürler canım benim
Teşekkürler canım benim
@katre-i dem kaptaaaannnnnnn nerelerdesinnnn??????????
Ben de mezuniyet yazımı yazdım kızlar duyurulur
Ben de mezuniyet yazımı yazdım kızlar duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?