Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

maşallah tatlım hamileyim diye hiç cozutmadın :)

Doktora söyledim ama bunu verdi bi tane daha vardı onuda kilo yapıyo diye bırakmıştım, bi hafta daha kullanayım bakacam

anladım canım, çok zor bi hastalık bende migrende sinüzitte var ama Allahtam migren çok sık olmuyor ama sinüzitten çekiyorum işte o yüzden seni çok iyi anlıyorum

Niye kızdı ki

Güzel menü :)

Doyuyor musun?

Günaydın kızlar

Sabah
1 tane un kurabiyesi

Ara. 1 tane un kurabiyesi

Öğle. Biraz sucuklu yumurta
Bir dilim peynir
4zeytin
1dilim kepekli ekmek
Domates

Kızlar sabah indim otobüsten kahvaltı ve ara böyle olmak zorunda kaldı öğlede kahvaltı yaptım artık seminer vardı sabahtan

maşallah tatlım hamileyim diye hiç cozutmadın :)

canım aslında 1 hafta 10 gündür iştahım öncekine göre daha da arttı sanki.birde ilk 6 ay tatlı yemeyen ben, şimdi çikolata istiyor canım şimdiye kadar iyi idare ettim. önümde 2-2.5 ayım kaldı inşallaahhh en en ennnn fazla 13-15 kilo ile hamileliği tamamlarım.

doyuyorum canımm. merak etme kendimi aç bırakmıyorum. mutfağa her gitiiğimde su içerken ağzıma ya hurma, ya kayısı ya yarım ceviz atıyorum.

h.sonu gezmesi bitti artık. abur cuburlara veda edip normal düzenine dönme vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…