yok Kaptan ama tavuk yemekten bıktım, annemde evde yoktu işten gelince en hızlı bunu yapabildim evlenince napcaz bakalımhımm sana et lazım sebze lazım kız sen bekar mı yaşıyorsun menüler hep karbon
Tamam kaptan ;-) zaten iyice sıkmam lazım artık bu haftaoo turta
hemen eski düzenine dönüyorsun kahvaltılarına filan ok mi
D:
son aylarda tatlı isteği artıyor çocuk buyuyor malum
geldimmmmmmmm
sonunda gidip okuyacagıjm
canım senin atlatabileceğin bir şey bence eski edaya göre atlatıyorsun bile
kremleri dene canım benim ciildim yağlı kırışıklık yok ama ilerde olacak illaki 30+ alıyım diyorum bende
geldim geldim gerekli açıklamayı yazacagım
yok canım oraya foto atmak çok kolay ya buraya girdim tam beğeniyordum kuzey uyandı yedirdim derken işte bu saat
henüz değil mayısta bırakcam
bozdum evet
ama kuru meyve yemeye karar verdim gün içinde çok başım dönüyor birde spor yapıyorum zararlı karbonhidraatlar zaten yok yararlılara arada izin verdim kendime
Ara: beş tane badem 5 tane fındık on tane falan leblebiGünaydın kızlar
Sabah
1 tane un kurabiyesi
Ara. 1 tane un kurabiyesi
Öğle. Biraz sucuklu yumurta
Bir dilim peynir
4zeytin
1dilim kepekli ekmek
Domates
Kızlar sabah indim otobüsten kahvaltı ve ara böyle olmak zorunda kaldı öğlede kahvaltı yaptım artık seminer vardı sabahtan
bende yeşil gözlüyümmmmYakışır bence hatta çok doğal duruyo yeşil gözlülerde bu renk. Benim de gözlerim yeşil, bi ortak noktamız daha varmış :)))
canım bugün olmamış. sabahtan un kurabiyesi, akşam patates ve ekmekAra: beş tane badem 5 tane fındık on tane falan leblebi
Akşam
Fırında patates bi tabaktan az
1 dilim ekmek
Yoğurt domates
Ara. Sadece havuç düşünüyorum
makarna olmasaymış tam olacakmışşş. ama sporla yakarsınkızlar nabersiniz, bende bugunu tamamladım menü şöyle ;
sabah; 1 dilim kepek ekmeği, 1 kb kaşar, 5 zeytin
öğlen; 1 kase mercimek çorba, 1 tabak yağsız salata, 2 dilim kepek ekmeği
akşam; 1 tabak yağsız makarna, bolca lor peyniri, evde sebze yoktu üzgünüm
ara iki incir
3 lt su ve 1 saat pump it up yapıcam
İyi yapmışsın, meyve gerekli zaten çok da zorlama kendinioo turta
hemen eski düzenine dönüyorsun kahvaltılarına filan ok mi
D:
son aylarda tatlı isteği artıyor çocuk buyuyor malum
geldimmmmmmmm
sonunda gidip okuyacagıjm
canım senin atlatabileceğin bir şey bence eski edaya göre atlatıyorsun bile
kremleri dene canım benim ciildim yağlı kırışıklık yok ama ilerde olacak illaki 30+ alıyım diyorum bende
geldim geldim gerekli açıklamayı yazacagım
yok canım oraya foto atmak çok kolay ya buraya girdim tam beğeniyordum kuzey uyandı yedirdim derken işte bu saat
henüz değil mayısta bırakcam
bozdum evet
ama kuru meyve yemeye karar verdim gün içinde çok başım dönüyor birde spor yapıyorum zararlı karbonhidraatlar zaten yok yararlılara arada izin verdim kendime
O ne çay makinası mı, hiç duymadım?kızlar Güral Süzen kullanan var mıtavsiye eder misiniz bi kullanıcı yorumu alalım
Burcun da Başak mı yoksabende yeşil gözlüyümmmm
canım ben 3 kaşık yoğurt, yarım limon ve 1 tk pul biberli olanı yapıyordum kesinlikle tavsiye ederimiki kaşık yogurda birer çay kaşıgı zencefil, zerdecal ve tarcın katılan kürü deneyen var mı ?
Burcun da Başak mı yoksa))
ne zamanları ve günde kaç kez yiyordun ?canım ben 3 kaşık yoğurt, yarım limon ve 1 tk pul biberli olanı yapıyordum kesinlikle tavsiye ederim
Bende :-Dbende yeşil gözlüyümmmm
canım günde 1 kez gece yatmadan yarım saat önce yiyordumne zamanları ve günde kaç kez yiyordun ?
Evet hep Karbonhidrat :-(canım bugün olmamış. sabahtan un kurabiyesi, akşam patates ve ekmek
makarna olmasaymış tam olacakmışşş. ama sporla yakarsın
yeterki sen iste canımmm, istersen başarırsın tabikiiiiii :)kızlar iyi ki varsınnızzzzheyecanlanıyom sizinle inşallah eskisi gibi başarıcazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?